Abidal szerintem nem rossz a baloson pedigJim írta:Na, Digne a psgbe ment
a Monaconak még mindig nincs jó balhátvédje...
![]()
Coentraoról nincsenek hírek?

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 15:02
Abidal szerintem nem rossz a baloson pedigJim írta:Na, Digne a psgbe ment
a Monaconak még mindig nincs jó balhátvédje...
![]()
Coentraoról nincsenek hírek?
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 17., szerda 14:53
Nem is tudtam, hogy Neymar Messi cseréje lesz.petiamadridista írta:azért ki ne taléljuk már, hogy a Morata-Benzema csatárkettős majd így önmagában elég lesz mondjuk a Neymar-Messi kombó ellen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 17., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. július 17., szerda 14:43
Jaj de jó lenne ha végre ide igazolna.Tegnap a Nápoly elnöke érdekesen
fogalmazott Cavani átigazolása után: “Hogy
Cavani és Ibra tudnak-e majd együtt játszani? Ő
már megegyezett egy másik csapattal, így erre
nem kerül sor”.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 17., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 14:07
Ezt tény, bevallom eléggé elfogult vagyok Ibrával kapcsolatban, illetve engem a francia idei teljesítménye is valami eszméletlen módon kiábrándított. Mindenesetre őrültség lenne egy Morata+Benzema duóval nekiindulni a szezonnak, pláne hogy ilyen elképesztően erős mezőny gyűlt össze idén Európában.A mondandód második felére is reagálnék. A Lyonban a 2007-2008-as szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Lyon. A Real Madridban a 2011-2012-es szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Real Madrid. Persze, lehet erre is kifogásokat találni, hogy de itt Cé az alfahím, a sikerek csak és kizárólag az ő érdemei, a Lyon meg akkor egyeduralkodó volt, nem volt ellenfél. (Teszem hozzá az idei Ligue 1 színvonala is elég karcsú volt...)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 17., szerda 14:03
Én nem konkrétan Zlatant említettem, de ha már ő van terítéken ám legyen. Szóval Zlatannak itt van talán az utolsó nagy esélye, hogy egy utolsót villantson egy nagy klubnál, esetleg BL-t nyerjen. Persze meg van a kockázat, ahogy mindenki másnál, kicsit nehéz eset az emberünk, de hát az már Ancelotti feladata lenne, hogy tudjon vele bánni.És ha éppen zlatannak nem lesz kedve futni 1 km-t sem? Akkor mi van?
Atom lesz a kozeppalyank
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 14:01
Egyetértek; létszámban és Morata miatt sajnos minőségben is kevés, karcsú ez így!de nekem csak az a lényeg, hogy jöjjön egy értelmes csatár, kevés lenne nagyon ez a Morata-Benz duó....
Kisebb izomsérülés, túlterhelés; viszont Varane visszatért!Azt megkérdezhetem,hogy Illarramendi miért van rehabon,amikor hétfőn is edzett?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. július 17., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 17., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 13:55
És hányszor volt csere?ferni írta:le lehet itt szólni Ibrát, de a Francia bajnokságban 30 góllal lett gólkirály.... az azért még mindig nem rossz.
de nekem csak az a lényeg, hogy jöjjön egy értelmes csatár, kevés lenne nagyon ez a Morata-Benz duó....
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 17., szerda 13:55
Ha már ennyire belejöttél, akkor remélem téged is.miró írta:mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.Szerintem ne tápláljunk hiú reményeket, már 3-4 éve itt van és egyáltalán nem sikerült berobbannia itt. Mitől változna a dolog most?
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 17., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 13:53
Üdv újra ittRealista24 írta:Atom lesz a kozeppalyank, van egy CRunk...de valakiknek semmi nem elég.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 17., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 17., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 13:51
Legalább belátodmiró írta:erről pofázok..
Így tovább csak úgy dőlnek belőled a szép hsz-ekmiró írta:mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 13:50
ezt ki fejtenéd kérlek?Ibra maximum almodban lő mindenhonnan gólt.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 13:47
Még az orrával is. Soha nem felejtem el, amikor 4 éve a 92. percben Tímár alászaladt a labdának...ibra mindenhonnan gólt lőni,leszarom a statisztikákat,de ő mindenhonnan mindennel veszélyes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 17., szerda 13:47
senki nem mondta, hogy jobb, csak itt sokan álomvilágban élnek...itt mindenki szar, és bármelyik más csatár 90%-os helyzetkihasználással rendelkezikSzerintem csak a legelvakultabb Benzema fanok látják úgy, hogy a francia a jobb.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem