Bundesliga
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Bundesliga
Már a psg-ben sem garantált a bajnoki cím szerintem mostanában,a cityben meg nem fogja lerontani a nimbusztdzsi91 írta:Én kb semmire nemt tartom ezt a peppet, de marhaság lenne már most elmennie Qatarba.Még simán ellavírozgathatna európában, egy PSG ahol garantált lenne a bajnoki cím vagy hasonló, esetleg ha még tökei is vannak akkor egy City.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én kb semmire nemt tartom ezt a peppet, de marhaság lenne már most elmennie Qatarba.Még simán ellavírozgathatna európában, egy PSG ahol garantált lenne a bajnoki cím vagy hasonló, esetleg ha még tökei is vannak akkor egy City.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èés akkor újra Xavival...Realista24 írta:Pep-nek lehet megvan az új csapata, megy Katarba egyes hírek szerint.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Akkor megint komoly kihívást keresett magának. Amúgy nem azért, de most nem 1 év szünet jön a soron?Realista24 írta:Pep-nek lehet megvan az új csapata, megy Katarba egyes hírek szerint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Bántás nélkül mondom - és minden tiszteletem az övé - az az ő szintjeRealista24 írta:Pep-nek lehet megvan az új csapata, megy Katarba egyes hírek szerint.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pep-nek lehet megvan az új csapata, megy Katarba egyes hírek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
amúgy én is szurkolok a citynek hogy legyen végre valami komolyabb évük. Szimpatikus és jó játékosok alkotják. Nincs miért nem szeretnem, ráadásul számomra ők játsszák a focit a plben. Ha nem is ebben az évben de az eddigiekben mióta ott vannak silváék öröm nézni a sok kispasszos játékot.
Amúgy én meg anno kistakony koromban megvolt a fifa 2003 demo, csak az arsenallal és a reallal lehetett lenni. a reallal voltam nagyon sokat, és annyit játszottam vele hogy real drukker lettem.
Van ez így.
Amúgy én meg anno kistakony koromban megvolt a fifa 2003 demo, csak az arsenallal és a reallal lehetett lenni. a reallal voltam nagyon sokat, és annyit játszottam vele hogy real drukker lettem.

titeket érdekelt. válaszoltam. aki meg életében nem fm-ezett az csak nevet. nevessen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk az úgy akkor oké.
Ilyet még talán raisen se írt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na nekem most van végem.Realista24 írta:Beno a neve, FM a kenyere.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Beno a neve, FM a kenyere.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Best.Story.Ever.BBeno írta:valamint aki sokat fm-ezik az egyszer vagy többször úgyis irányítani fogja a pénz miatt a cityt és egyszerűen megkedveli. ennyi.

Nem illik.
csak REAL rajongó vagyok, de több klubbal is szimpatizálok. a PL-ben egyértelműen Chelseanek szurkolok, de a citynek is drukkolok a chelsea után és főleg azért is mert utálom a mu-t. vagyis megutáltam saf-ot mikor szidta a Realt és amikor manszur sejk megvette a cityt és jöttek az igazolások elkezdtem nekik is drukkolni, hogy minél jobban megnehezítsék a mu dolgát. akkortájt a mu dominált ezért is a city szimpátia. valamint aki sokat fm-ezik az egyszer vagy többször úgyis irányítani fogja a pénz miatt a cityt és egyszerűen megkedveli. ennyi.
Nem lep meg Klopp távozása
Biztos vagyok benne, hogy voltak Dortmundban problémák a háttérben
Biztos vagyok benne, hogy voltak Dortmundban problémák a háttérben
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy nem is értem, elvileg Real és Chelsea rajongó, de reméli, hogy évekig sikeres lesz a City? WTF?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
miért? de tényleg miért?BBeno írta:és hogy egy klasszikust idézzek klopp bátran nyúl a fiatalokhoz. így akár egy-egy city talent még állandó szerepet is kaphat a jövő csapatában. én drukkolok. kijárna már a citynek pár sikerrel teli év.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hozzánk nem illene, ez szinte biztos...nem tudom megmagyarázni, de a Dortmundtól távozva, előbb olyan padra kell leülnie ahol nem feszítik meg egyből ha nem nyer.
Ahogy sokan írtátok, ez PL lesz...ott meg azért a Cityn kívül van egy Arsenal, ahol nagyon időszerű lenne a váltás...és a Poolnál sem jönne rosszul. Citynél sok a pénz, és gondolom elege van abból h kiveszik alóla a csapatot..
Ahogy sokan írtátok, ez PL lesz...ott meg azért a Cityn kívül van egy Arsenal, ahol nagyon időszerű lenne a váltás...és a Poolnál sem jönne rosszul. Citynél sok a pénz, és gondolom elege van abból h kiveszik alóla a csapatot..
és hogy egy klasszikust idézzek klopp bátran nyúl a fiatalokhoz. így akár egy-egy city talent még állandó szerepet is kaphat a jövő csapatában. én drukkolok. kijárna már a citynek pár sikerrel teli év.