HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 28., vasárnap 22:35
Ha modric beveri a kapufát szerintem akkor is kikapunk.Jelenleg nincs a keretben több 10-20 intenzív percnél ezen a szinten.
Ugye pont az volt az erősségünk az elmúlt években ,hogy a meccseinken szakaszokra bontva tudtuk úgy felpörgetni a játékot,hogy az ellenfél azt se tudja milyen rendezvényen van.Ebből képesek voltunk 3 durvább esetben 4 ilyen váltásra 1 meccsen akár a 80ik perc után is.
Jelenleg 1 ilyet tudunk meccsenként tolni és akkor kéne beverdesse a csodálatos támadósorunk az összes helyzetet,mert utána marcelo vagy bale vagy valaki a lábához kap.Fizikálisan sem vagyunk rendben,öregek vagyunk.
De tavaly kezdődtek ezek a problémák viszont Cr a pályán és Zidane az öltözőben lefedett amit tudott,boostolták a csapatot.Nélkülük meg széthullott a dolog érthető módon.A tavalyi gondjaink meglennének idén is ha ez a keret lenne+Cé.Tökönszúrtuk magunkat nyáron ,de szerintem senki nem lepődik meg ezen.Perez sem,ebben biztos vagyok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams