Valóban jobb, hiszen nemhogy a Realban, hanem a spanyol bajnokságban is sokat játszott csatár poszton és rendre élt is a lehetőséggel.Cobra11 írta:Reus nem tud csatárt játszani?? (Jobb lenne mint Benzi)

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. július 30., kedd 17:14
Valóban jobb, hiszen nemhogy a Realban, hanem a spanyol bajnokságban is sokat játszott csatár poszton és rendre élt is a lehetőséggel.Cobra11 írta:Reus nem tud csatárt játszani?? (Jobb lenne mint Benzi)
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 30., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 30., kedd 17:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 17:01
Én is olvastam és nagyon jókat szakadok rajtaRealfan1 írta:Hogy kivételesen ne a Bale témáról legyen szó:
Vicc ami megy az oldal facebook oldalán a Casillas story-nál..![]()
Néhányan nem tudják túltenni magukat azon h Lopez jelenleg jobb formában van mint Casillas.. Nálam egyértelműen maradna a kezdőben Lopez.. Egyrészt Casillas Konföderációs kupán siralmas teljesítményt nyújtott, és hogy tanuljon abból is végre, hogy a feleségének semmi köze a csapat ügyeihez...És ha ezt megértette, és a formája is az 5évvel ezelőtti Ikert tükrözi akkor majd visszaveheti helyét a kezdőben... Mourinho korszak egyik legjobb döntése volt Lopez megvétele, játszatása! Nekem ez a véleményem a témáról..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. július 30., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 30., kedd 16:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 30., kedd 16:43
Elfelejtettem odaírni hogy fontban gondolom.De igazad van,legyen 50.De nem több...Nzedge írta:Na ez meg már a másik véglet. A mai világban egy Bale sehol se 40...morientes írta:De ha már mindenáron kell,akkor nálam az a minden ár,max 50millió.És akkor nagyon engedékeny voltam.De az az 50,reálisan inkább 40...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 30., kedd 16:29
Na ez meg már a másik véglet. A mai világban egy Bale sehol se 40...morientes írta:De ha már mindenáron kell,akkor nálam az a minden ár,max 50millió.És akkor nagyon engedékeny voltam.De az az 50,reálisan inkább 40...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 30., kedd 16:25
Félrértés ne essék,én elismerem a walesit,a gyorsaságát,dinamikáját,sporthoz való hozzáállását...én mindig csak azt hangsulyzom,szerintemnem való a spanyol ligába.De ha már mindenáron kell,akkor nálam az a minden ár,max 50millió.És akkor nagyon engedékeny voltam.De az az 50,reálisan inkább 40...Unalmas maga már az egész Bale sztory, mert az, de azért nem kell róla úgy beszélni mint 1 utolsó sz :cens:rkupacról...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 15:50
Semmi gond, mert téged is megértelek, de amúgy nem a személyeskedés volt a célja sőőt... Én csak arra reagáltam, hogy már sokan esnek át a ló túloldalára, de lehet jobb, ha az ilyet kerülöm és elrepülök felette... Unalmas, hogy mindenki jön az aranylabdával! Mintha azt mostanság csak úgy osztogatnák... Erről CR tudna legjobban mesélnimorientes írta:Nem kellene általánosítani,nem kellene ugyan azokat a köröket futni,és legfőképpen személyeskedni nem kellene,mégha egy máshogy gondolkodó csoport ról van is szó,nem egy személyről...bocs de nem bírtam megállni...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 30., kedd 15:32
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 30., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 30., kedd 15:15
Nem kellene általánosítani,nem kellene ugyan azokat a köröket futni,és legfőképpen személyeskedni nem kellene,mégha egy máshogy gondolkodó csoport ról van is szó,nem egy személyről...bocs de nem bírtam megállni...de mivan ha nem válik be ennyi pénzért,akkor mivan?Akkor most mondjam hogy kussba lesznek azok akik eddig annyire odavoltak érte?Ugyan már...na off vége...fogják elsőként nyalni a s :cens: ggét
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 15:00
Én értem, hogy jó buli köpködni, mert nem nyert aranylabdát 1 Spurs-ben, ami még a BL-ben sem indult így elég nehéz is lenne, főleg egy középcsapatban úgy, hogy 4 éve 1 valaki kapja, a tudjuk mire, de azért nem kell átesni a ló túloldalára. Szerintem is kúrva sok ez érte, de, ha Cavani ért 64 millát meg 1 Marqenhos 30-at meg Moura 40-45-öt akkor annyira nem kell itt elhűlni... 2009 óta sok víz folyt le a Dunán és megváltoztak a dolgok. Azóta nagyon aranylabdás játékost Perez, ha akarna se vehetnecart írta:Az nem számít, a lényeg, hogy naponta ötször be lehessen írni hogy inkább egy törpeszamarat kéne venni, jóval olcsóbb lenne, és az is ugyan annyi Aranylabdát meg PL-t nyert mint Bale...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 30., kedd 14:12
Az nem számít, a lényeg, hogy naponta ötször be lehessen írni hogy inkább egy törpeszamarat kéne venni, jóval olcsóbb lenne, és az is ugyan annyi Aranylabdát meg PL-t nyert mint Bale...sonic írta:Szerintem amugy senki nem tett semmilyen ajanlatot Bale-ert, az ujsagok csak a szokasos hulyeseget toljak.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. július 30., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 30., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 30., kedd 12:24
Na ez már lassan ott tart,mint a Neymar saga,amit ugye "felcopkodott" a média...Mennyit tejelhetnek a marca és AS a madrinak ezekért a kacsákért? Még hogy 150.000.000 ? Hogyne.....akkor legyen inkább 120 m és ronaldo cserébe. Levy azt is visszalökné......ennyire nem lehet valaki beteg.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. július 30., kedd 11:48
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem