Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 13:55

Realista24 írta:
realmadrid95 írta:

Olmobol meg lehet valami, de nagyon hullamzo teljesitmenyt nyujt, Icardi nagyon elb*szta, hogy osszejott azzal a harpiaval, Fabregas szinten elrontotta, hogy visszaigazolt a katalonokhoz. Ha nem is mind eletkeptelen, de az esetek 99.99999%ban igaz.
Icardi attol, hogy ott toltott par evet meg nem Maffia novendek, Olmo igen, de 25 eves korara sem tud semmit felmutatni, tobb lehetoseg mellett szarabbak a szamai es szerintem a jateka is, mint Szobinak.

Azert, aki 15 es 18 eves kora kozott egy akademian jatszik, azt mar sajat nevelesnek szamit.
En Etyeken voltam pont igy, aztan Felcsuti vilagmegvalto Sehez kerultem 15 evesen, majd 18 evesen tavoztam kolcsonbe a Vidihez, nem Etyek Set irtak nevelo egyesuletemnek, szerintem jogosan. 😁

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 23., csütörtök 13:50

Uefa have confirmed they will probe Barcelona’s involvement in the Negreira case.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 13:50

Negreira ugybe vissza, az UEFA felalitotta a vizsgalobizottsagat, akik a Barcagate-tel fognak foglalkozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 13:48

realmadrid95 írta:
dzsi91 írta: Talán thiago az egyetlen aki vitte valamire a lamasiabol a barszan kívül. A többi mind életképtelen volt.
Olmobol meg lehet valami, de nagyon hullamzo teljesitmenyt nyujt, Icardi nagyon elb*szta, hogy osszejott azzal a harpiaval, Fabregas szinten elrontotta, hogy visszaigazolt a katalonokhoz. Ha nem is mind eletkeptelen, de az esetek 99.99999%ban igaz.
Icardi attol, hogy ott toltott par evet meg nem Maffia novendek, Olmo igen, de 25 eves korara sem tud semmit felmutatni, tobb lehetoseg mellett szarabbak a szamai es szerintem a jateka is, mint Szobinak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 13:46

dzsi91 írta: Talán thiago az egyetlen aki vitte valamire a lamasiabol a barszan kívül. A többi mind életképtelen volt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 23., csütörtök 13:28

A hype mindig megvan, aztán általában felsülnek, az a Moriba vagy ki gyerek is fel lett kapva, aztán elzavarták Lipcséből is most.
Nem illik.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 23., csütörtök 13:27

Talán thiago az egyetlen aki vitte valamire a lamasiabol a barszan kívül. A többi mind életképtelen volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 23., csütörtök 13:23

Hat nem tudom. Nyilvan nem kovettem oket akkoriban annyira, csak az volt meg, hogy nagyon jol indult, talan nala nagyobb barca hypeot nem nagyon kapott fiatal az elmult 15 evben a katalanoknal. Esetleg Fati.

Pedig a Tello, Cuenca, stb fiatalt is nyomattak rendesen.

Ahhoz kepest pedig semmi nem lett belole.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 13:18

Realista24 írta:
Remy írta: Krkic visszavonult. Pfu, mekkora hypeja volt anno, aztan kegyetlenul lecsuszott.
Nem csuszott le, hozta ami benne volt.
Tobbet is hozott, mint ami benne volt. Egy egyeneset nem tudott a labda rugni, Romanal is amit lemuvelt, sirt nala a labda.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 13:03

Remy írta: Krkic visszavonult. Pfu, mekkora hypeja volt anno, aztan kegyetlenul lecsuszott.
Nem csuszott le, hozta ami benne volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 23., csütörtök 12:55

Krkic visszavonult. Pfu, mekkora hypeja volt anno, aztan kegyetlenul lecsuszott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 23., csütörtök 11:19

Szépen lassan ki is mosdatják majd a barcat minden vádpontból. Hosszú folyamat lesz, de a történet vége könnyen lehet az, hogy semmi büntetést nem kapnak mert nem tudják majd bizonyítani ellenük. Olyan bizonyítékra gondolok ami ellen nem tudnak védekezni. Túl sok az érintett itt már szerintem, de ahogy írtam, ez lehet évekig húzódik majd, szóval meglátjuk. A spanyol liga viszont hatalmasat zuhan, ki a franc fektetne bele pénzt ha közben ilyenek mennek a háttérben

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. március 23., csütörtök 11:08

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Negreira 1993 es 2018 között volt a CTA alelnöke. Ez ido alatt elmeletileg 1, azaz EGY darab büntetot fujtak nekunk a Camp Nouban a Klasszikusokon.
Never forget amikor messi 2 azaz kettő büntetőt rúghatott egy clascicon a BERNABEUBAN. :lol: Sztem azt egy var nélküli időszakban senki nem merte volna meglépni egyértelmű tiziknél sem. De hát nekik így is lehetett.
Tisztán emlékszem rá. Undiano Mallenco volt a bíró. Fuuu, de rühelltem a pojácát. Ramost ki is állította talán Neymarral szemben. 3-3 csere, 2 büntető, kiállítás a második félidőben, és a végén 2 vagy 3 percet hosszabbított, miközben elég jól nyomtunk emberhátrányban is. 2-3 vagy 3-4 lett oda természetesen. :-@
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 23., csütörtök 9:31

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Negreira 1993 es 2018 között volt a CTA alelnöke. Ez ido alatt elmeletileg 1, azaz EGY darab büntetot fujtak nekunk a Camp Nouban a Klasszikusokon.
Never forget amikor messi 2 azaz kettő büntetőt rúghatott egy clascicon a BERNABEUBAN. :lol: Sztem azt egy var nélküli időszakban senki nem merte volna meglépni egyértelmű tiziknél sem. De hát nekik így is lehetett.
sztem azokkal nincs baj.
a barca labdabirtoklos bugija miatt csak a nagy szamok torvenye miatt is többször kerülnek az ellenfel 16osan belülre, szoval ami jogos tizi, akkor jogos tizi, ha ez 2-3 tizi meccsenkent, akkor fujjak be.
nekunk kell jobban jatszani es dominalni a kp-t, es akkor nincs annyi lehetoseguk.
itt nem ez a baj.
hanem, amit az evek soran mi nem kaptunk meg a barca 16osan belül peldaul.
full jogos tizik, faszkalap mutatja mehet tovabb, faszkalap mutatja keljel fel, itt a masodik sargalapod, mert szimulalsz...
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 23., csütörtök 9:26

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 8:32

Negreira 1993 es 2018 között volt a CTA alelnöke. Ez ido alatt elmeletileg 1, azaz EGY darab büntetot fujtak nekunk a Camp Nouban a Klasszikusokon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 7:38

BarcaUdi írta:
….
a regisztrációnál is szerettem volna egyértelműsíteni, hogy kinek szurkolok, eszerint bíráljanak el.
….
Pipa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BarcaUdi
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: BarcaUdi » 2023. március 22., szerda 21:12

csababarca írta: Az a jó, hogy barcásként valaki keni a szart, mellébeszél, ráadásul nem azzal a névvel amit "otthon" használ. Elég könnyen rá lehet jönni egyes itteni barcás fórumozók mögött ki van.

Tényleg nem értem mi értelme Titeket ITT győzködni, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Van bizony látnivaló, mert már a vádemelés is iszonyat ciki.
Majd ha kifut az ügy, kíváncsi vagyok milyen kimenetellel történik, de hogy ezt nem mossuk le magunkról soha az fix.

Engem mint barcás végtelenül elszomorít, hogy egyáltalán a vád megfogalmazódott, nem hogy még azóta mik derültek és derülnek ki.
Ha esetleg rám (is) gondoltál, akkor tévedsz, mert sajnos ugyanígy gondolom, maga a vád is szégyen ránk nézve, bármi is lesz a kimenetele! Azzal, hogy a "a hazaiak" mindenáron azt akarták kiolvasni az írásomból, hogy védeni szeretném vakon a Barcát, nem tudok mit tenni.
A nevemmel semmi extra nincs, a regisztrációnál is szerettem volna egyértelműsíteni, hogy kinek szurkolok, eszerint bíráljanak el.
Senkit nem bántottam, sem fórumozót, sem a Real-t, mint klubot, pedig voltak piszkálódások, de nem is vártam persze, hogy puszi pajtásként fogadjatok, és egymás nyakába ugorjunk, ettől lehet tisztelettel beszélni a másik féllel.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. március 22., szerda 19:12

Az a jó, hogy barcásként valaki keni a szart, mellébeszél, ráadásul nem azzal a névvel amit "otthon" használ. Elég könnyen rá lehet jönni egyes itteni barcás fórumozók mögött ki van.

Tényleg nem értem mi értelme Titeket ITT győzködni, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Van bizony látnivaló, mert már a vádemelés is iszonyat ciki.
Majd ha kifut az ügy, kíváncsi vagyok milyen kimenetellel történik, de hogy ezt nem mossuk le magunkról soha az fix.

Engem mint barcás végtelenül elszomorít, hogy egyáltalán a vád megfogalmazódott, nem hogy még azóta mik derültek és derülnek ki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 22., szerda 18:23

kiserik írta:
Pad'em írta:... sanszosan a játékosok nem tudtak erről...
Ne légy naív. Nem véletlenül gyakorolták edzéseken az eséseket, szimulálást. Nem véletlenül támadták le a bírókat ""nemeztbeszéltükmeg"" fejjel. A mai napig tisztában vannak vele, hogy mit lehet nekik. Nem véletlen, hogy a Gavi gyerek is bárkinek nekiugrik labda nélkül.
De gonosz vagy! Ilyet feltételezni pl egy Xaviról hogy már játékos korában is tudta ezt. Az egy aranyember, mindig olyan nyugodtan, tárgyilagosan nyilatkozik, csak a szépjátéknak él, nem tudna ezzel együtt élni. Gondolom a gudbojról te se tudod ezt feltételezni ha van szíved. Piqué azóta is egy erkölcsös üzletember. Alvest mondjuk lecsukják épp de az is olyan szerény volt mindig ellenünk. Áh kizárt. Oké lehet tudták, csak nem sejtették.

:mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: