OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. december 16., péntek 15:02

Bocsi Hehe, akkor inkább visszamondom :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 16., péntek 14:24

Mint a benzinert par hete, meg a budipapirert a covid elejen, még gyorsan, gyorsan rohanjon mindenki :lol: :lol:

Kurvagáz ez az ország.
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 16., péntek 14:06

Köszi. Gyorsan felszedtem egy utolsó pillanatos TB igazolást, és hétfőn megyünk a bankba elintézni. Azt mondták, hogy ezzel még így jók leszünk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 16., péntek 13:10

sebydani írta:
Dupla D írta: Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.

Babaváróról bárki tud valamit? Marad jövőre, vagy vegyük fel még amilyen gyorsan tudjuk?
Mi tegnap szipkáztuk fel, nekünk azt mondták ha lesz is jövőre akkor más konstrukcióban, úgyhogy ha szeretnénk sietni kell.
Ugyanez lesz a lakasfelujitassal is elvileg. Valami lesz, de kerdes milyen formaban.
Szoval en hagytam is bent valamennyit, meg remelhetoleg ki is veszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. december 16., péntek 12:55

Babaváróról bárki tud valamit? Marad jövőre, vagy vegyük fel még amilyen gyorsan tudjuk?
Mi tegnap szipkáztuk fel, nekünk azt mondták ha lesz is jövőre akkor más konstrukcióban, úgyhogy ha szeretnénk sietni kell.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. december 16., péntek 11:54

A bankok sem tudnak semmit, majd december 27-én esti 10kor jön valami meglepetés rendelet, aztán kiderul.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 16., péntek 11:31

Valamikor nyár közepén posztolták, hogy majd lesz valami. Szerintem ilyen formában biztosan nem, szóval ha még akartok egy kicsit kifacsarni az államkasszából, akkor ma kell megtenni, mert a max 10 munkanapos elbírálással asszem így jön ki.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 16., péntek 11:04

Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 16., péntek 10:22

Beszéljen a bankkal, érdekük nekik is megoldást találni. Lehet ez egy új 20 éves hitel is, ami ha már csak 1-2 év volt hátra akkor elég pici havidíj is lehet - sajnos nyilván jelenlegi kamatkörnyezetben ez arányaiban szopó lesz. Nagy hiba volt hagyni bukni a régi szerzõdést, de nyilván nem ismerjük a helyzetet.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 16., péntek 10:20

A bank eladja a lejart tartozasokat valami koveteleskezelo cegnek altalaban, onnantol az o szabalyaik szerint megy a dolog, vegtelen szamu modon szivathatjak meg es huzhatjak le az embert innentol.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. december 16., péntek 10:14

Ennyi alapján ezt senki nem fogja megmondani neked... Általában a bankok is megegyezésre törekszenek, mert nem akkora buli felmondani egy hitel szerződést az ő részükről se, nekik is jobb ha még tudnak egyezni. Ha már odáig jutott a dolog, hogy a szerződés is fel lett mondva, akkor ott nagyon elcseszett valamit, nagyon nem volt együttműködő.
Nem innen a fórumról fogja megmondani senki, hogy mi lesz, ennél ezek bonyolultabbak, de jogszabályilag erősen meg vannak határozva az utak, szóval még kellett hogy kapja a pontos tájékoztatást.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 15., csütörtök 20:44

Üdv mindenkinek.

Egy ismerősőm 20 éve fizette már a lakástörlesztőjét, mert mikor megvett anno egy családi házat vett fel rá hitelt is pluszban, talán ha 1-2 év van/volt csak hátra belőle, de nem tudta mostanában már tovább fizetni és letérdelt anyagilag.
Most tudtam meg, hogy a bank már felmondta a szerződését fixen, közjegyző is hitelesítette már ezt (szóltak folyamat neki, hogy fizetni kéne, mert baj lesz). Ez tegnap derült ki számukra is.

Ilyenkor milyen opciók léteznek?
Már fixen elárverezik a házat, ha már ideig jutott a dolog?
Vagy mivel már kevés volt hátra a szerződésből van még bármi lehetőség kifizetni a tartozást egyben? Vagy ilyenkor mi a fene van? Mert gondolom most már csak max egyben lehetne kifizetni egybe az egészet jó sok kamattal.

Konkrétan fel lett mondva az egész a picsába a bank részéről, szóval ilyenkor mi a jó isten fene van?
Vagy ha jól értem most lett egy X összegű tartozás egyben a hitel felmondása után, amit ki kell egyben fizetni, vagy ha nem megy akkor bírósági meg ilyen dolgok után elárverezik a házat, ha addigra se sikerül egybe kitörleszteni az adósságot?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 15., csütörtök 18:37

Nika91127 írta:
_Bushido_ írta: Ahogy észrevettem, olvasom, az elmúlt időben egyre többen lettetek apukák.

Szokták mondani, hogy a pici baba közelébe 2 hónapos koráig nem kéne sok embert csődíteni, nagyobb családi összejövetelekre vinni.
Max szűk családi kör (pl a pici nagyszülei, a pár tesói), másokat nem kéne. Egyszerre pár ember.

Ti is igy csináltátok? Mellőztétek az elején ezeket?

Tesóm most néz(ne) elébe egy nagy, 18 fős összejövetelnek. Eléggé tart az estétől.
Nekünk "covid babánk" van, sokáig nagyon nem is tudtuk "kivinni közösségbe". Baráti társaság nincs, nagyszülők 200 km-re. A mi babánk nagyon "idegenfélő" volt, sőt a mai napig mondhatni az.
helyes. kurva migránsok az okai mindennek amugyis :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. december 15., csütörtök 18:31

_Bushido_ írta: Ahogy észrevettem, olvasom, az elmúlt időben egyre többen lettetek apukák.

Szokták mondani, hogy a pici baba közelébe 2 hónapos koráig nem kéne sok embert csődíteni, nagyobb családi összejövetelekre vinni.
Max szűk családi kör (pl a pici nagyszülei, a pár tesói), másokat nem kéne. Egyszerre pár ember.

Tesóm most néz(ne) elébe egy nagy, 18 fős összejövetelnek. Eléggé tart az estétől.
Nekünk "covid babánk" van, sokáig nagyon nem is tudtuk "kivinni közösségbe". Baráti társaság nincs, nagyszülők 200 km-re. A mi babánk nagyon "idegenfélő" volt, sőt a mai napig mondhatni az.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 15., csütörtök 18:23

Amig te nem mesz a kozelebe, nem lesz baja. :mrgreen: :mrgreen:

Egyebkent igen, amig nincsenek meg az oltasai, nem tul okos dolog rengeteg embert elecsoditeni, nem is beszelve arrol hogy mindenki rogton rauszul, belehajol az arcaba, ez egy ekkora gyereknek iszonyat sokk is lehet. Ha mar feltetlenul “szukseges” az egesz, szoljon mindenkinek hogy tartsak meg a ket metert.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 15., csütörtök 18:13

Ahogy észrevettem, olvasom, az elmúlt időben egyre többen lettetek apukák.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 14., szerda 21:29

Yazid írta:
kiserik írta:

Mennyi a mért páratartalmad ezekben a helységekben?
Figyelj nem mértem még de van ez az egyszerű köves párátlanító azért folydogál benne a folyadék pár hét alatt, nem méricskeltem még szemmel se komolyan
Első körben én biztos, hogy vennék egy olyan hőmérőt, ami méri a relatív páratartalmat. Nem drágák (kb. 6 dollár kínából). Aztán megmérném azt is, hogy hány fokos a fal ott, ahol a penész megjelenik. Egy lakásban az 50-60%-os relatív páratartalom az optimális. Ha ennél magasabb a páratartalmad, akkor kell páramentesítő. Ha nem magasabb, akkor fölösleges pénzkidobás lesz és nem fogja megoldani a problémádat, vagy generál egy másikat és száraz lesz a lakásod.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 14., szerda 21:05

h3x0r írta:
Yazid írta:

Figyelj nem mértem még de van ez az egyszerű köves párátlanító azért folydogál benne a folyadék pár hét alatt, nem méricskeltem még szemmel se komolyan
Azt be kene tiltani, akkora atveres :lol: Elhiszed, hogy tettel valamit, kozben meg egy gep egy fozes alatt tobbet szed ossze, mint az a szar 2 het alatt.

szerk.: ha egyszerre van 10-12 olyan minden szobaban a szekreny tetejen, akkor nem szoltam.
Pont azért akarok venni mert ha egy ilyen gagyi szar egy sarokban összegyűjti akkor igencsak magas a páratartalom.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 14., szerda 20:54

Yazid írta:
kiserik írta:

Azt be kene tiltani, akkora atveres :lol: Elhiszed, hogy tettel valamit, kozben meg egy gep egy fozes alatt tobbet szed ossze, mint az a szar 2 het alatt.

szerk.: ha egyszerre van 10-12 olyan minden szobaban a szekreny tetejen, akkor nem szoltam.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 14., szerda 20:29

kiserik írta:
Yazid írta: Konyha plusz két szoba nagyon hajlamos a penészedésre, oda szánnám mindig váltogatva bedugni a helyiségekbe

Vissza: