Ez már most nagyon drágaAnthony írta: Hát én legszívesebben egy lemezjátszót vennék, s idővel szépen összejönne kis kollekció is hozzá. Annyira nem értek hozzá, de szerintem egy félautomata Technics nekem tökéletes lenne.
Van egy szett aktív hangfalam, bloetoothosak, arra rá lehet engedni telóról is zenét ha arról van szó.
Nincs úgy helyem, ahova rakjam a lakásban, de lehet érdemes lenne megvenni, mert még pár év aztán azokat is aranyáron lehet majd vadászni ebayen.

Ez van nekem, nem rossz, de itt a zajszűrést meg a relatíve jó mikrofont fizeted meg. Irodában imádtam, itthon azért tudnék jobbat, bár mondom, ha nem bt-n hallgatok zenét, egészen jó. Anyagminőségre sem a legjobb.hehetheoriginal írta:sony wf 1000 xm3
Spur voltam anno és nem a Bose QC35II-t vettem, pedig azzal jobban jártam volna szerintem. De ez 85 volt, azt meg találtam 120 alatt sehol.
Így homeoffice mellett viszont tuti nem fogok zajszűrőset venni a jövőben, ha a Sony elhasználódik (azért még pár éve szerintem van, 3 éve használom).
De ez már kicsit off, bocsi.