Dél-amerikai foci
- ___Samy___
Re: Dél-amerikai foci
Jamesnak újra előjött a vállsérülése...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ha az a váll nem javul,akkor nem sokáig viszi kolumbiát.Jó tudom, lassú, meg boci láb, meg stb, de remélem sokáig viszi kolumbiat, mondjuk a döntőben Messiek ellen lőhetné az utolsó tizit
Mondjuk volt 3 átadása,naggyábol ennyi.Ja,berugta a tizit.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Azért az a szöglet gól nem volt csúnyanmate írta:Annyira azért nem estem hasra ettől a Kolumbiától. Két szotyi gólon (szöglet + tizi) kívül nem voltak jobbak, mint USA.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
Cuadrado volt èrtèkelheto,Hamesz meg...Hamesznmate írta:Annyira azért nem estem hasra ettől a Kolumbiától. Két szotyi gólon (szöglet + tizi) kívül nem voltak jobbak, mint USA.
Ajjaj de milyen jók...hehe írta:egyszer voltak jók, 93-ban...nmate írta:Annyira azért nem estem hasra ettől a Kolumbiától. Két szotyi gólon (szöglet + tizi) kívül nem voltak jobbak, mint USA.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egyszer voltak jók, 93-ban...nmate írta:Annyira azért nem estem hasra ettől a Kolumbiától. Két szotyi gólon (szöglet + tizi) kívül nem voltak jobbak, mint USA.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyira azért nem estem hasra ettől a Kolumbiától. Két szotyi gólon (szöglet + tizi) kívül nem voltak jobbak, mint USA.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bencze írta:Ugyvedek legjobb vedelme az volt, hogy a jatekos barmit alairna amit az apja az orra ala dug es azt mondja, hogy irja ala.
Apak alma, a bortontoltelek.
Amúgy megússza egy jó nagy pénzbírsággal, de aki beveszi ezt az ordító faszságot ,hogy a kis leo nem tudott az egészről az lépjen kettőt hátra és jöhet a selfie bot.
Mondjuk kíváncsi lennék az apjával milyen lehet mostanában egy családi ebéd
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
22 honapos borton?Jövőhéten dől el, hogy elítélik-e 2 év börtönre vagy nem. Legalábbis én így olvastam valami magyar oldalon. Nem tudom már hol láttam.
Jezus en meg azt hittem majd elintezik valami olyasmivel hogy zsebbol visszafizeti a penzt.
Bar valiszinu hogy csak felfuggesztett kap meg penzbuntetest nem?
Mondjuk nagyon rohognek ha kajak lecsuknak oket.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Probaltak apukara fogni az egeszet, de a birosag ugy dontott, hogy Messinek eleg informarcioja volt az adocsalasrol es igy o is ugyanugy vadlott, mint az apja. Messinek 22 honap borton, apunak 18 nez ki. Ugyvedek legjobb vedelme az volt, hogy a jatekos barmit alairna amit az apja az orra ala dug es azt mondja, hogy irja ala.hamesz írta:Jövőhéten dől el, hogy elítélik-e 2 év börtönre vagy nem. Legalábbis én így olvastam valami magyar oldalon. Nem tudom már hol láttam.Toti írta:messivel mivan? múltkor volt valami hír, hogy megfájdult a háta vagy becsípődött a dereka vagy mi az isten, egyből arra gondoltam, hogy a copát szeretné kihagyni?de aztán eszembejutott, hogy űzi-hajtja az első aranyát felnőtt válogatott szinten, úgyhogy csak nem.. meg tegnap még valami vallatáson is volt.
Apak alma, a bortontoltelek.
- morientes
Kolumbia bekezdett
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Jövőhéten dől el, hogy elítélik-e 2 év börtönre vagy nem. Legalábbis én így olvastam valami magyar oldalon. Nem tudom már hol láttam.Toti írta:messivel mivan? múltkor volt valami hír, hogy megfájdult a háta vagy becsípődött a dereka vagy mi az isten, egyből arra gondoltam, hogy a copát szeretné kihagyni?de aztán eszembejutott, hogy űzi-hajtja az első aranyát felnőtt válogatott szinten, úgyhogy csak nem.. meg tegnap még valami vallatáson is volt.
messivel mivan? múltkor volt valami hír, hogy megfájdult a háta vagy becsípődött a dereka vagy mi az isten, egyből arra gondoltam, hogy a copát szeretné kihagyni?
de aztán eszembejutott, hogy űzi-hajtja az első aranyát felnőtt válogatott szinten, úgyhogy csak nem.. meg tegnap még valami vallatáson is volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
amíg dunga az edző, nem nézem őket.
utána is kétszer meggondolom.
de igaz ami igaz, kicsaptam ma kétszer a lucas-gansora, jól fognak mutatni a padon.
utána is kétszer meggondolom.
de igaz ami igaz, kicsaptam ma kétszer a lucas-gansora, jól fognak mutatni a padon.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Megvan a 6. megsérülő brazil is Gustavo személyében. Kabaré
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mik ezek a nevek, hányok.
Én most engedem el a braziljaimat úgy 10 évre biztos, már a mi válogatottunkban is több a fantázia
Én most engedem el a braziljaimat úgy 10 évre biztos, már a mi válogatottunkban is több a fantázia
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Azért egy jó Ricardo Oliveira vagy Luis Fabiano is beférne ide bármikor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A kispadon...mert a kezdőben a Renato Augusto-Elias-Hulk trió kezdene.
Nem illik.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Még kéne Neymar is és akkor végre összeállhatna az a Lucas-Ganso-Neymar-Pato kvartett amiről már oly régóta álmodozik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Halkan szólok, mert hehe valszeg épp önkielégít, hogy Kaka helyére bekerült Ganso a keretbe. Ott van már Lucas meg Ganso is, még ha Jonast lerúgja valaki, lehet Pato is előkerül.
Nem illik.