Teljesen megérdemelt kiesés és így a szezon érdemi része véget is ért. Összességében jobban jártunk mert ha továbbmegyünk edzőbáképes lett volna addig trollkodni vázkezzel meg alabaval, hogy belefutunk az első bukott bl döntőnkbe hosszú idő után. Jöhet végre a jól megérdemelt pihi mindenkinek.
Ha nem vagyunk ott a bl 4ben az részemről egy sikertelen szezon. Kicsit lehet kozmetikázni vele spanyol földön de igazából pont leszarom, hogy nyerünk-e +1 ligát vagy kupát.
A mérkőzésre remekül fel lett készítve a csapat, lényegében szerintem Carlo felkiálltott, hogy remontada és irány a pálya.
Azért befosni nemkell, hogy ez a négerekkel telefosott csapat nemfog bl címet védeni mint Cr-ék ugyanakkor továbbra is tartom, hogy a keretünk 1-2 foltozással együtt hosszutávon legyalulja majd a mezőnyt ha megérkezik hozzá az edző. Kroost és Carvajalt nagyon megszenvedtük, Militaot tudtuk csak pótolni a sok sérültből.
3 támadót nem bír el ez a csapat továbbra sem. Lemondani tök felesleges már. Nyugodtan végig viheti Carlo a szezont ne basszunk ki az utóddal
Ja és bár itt sokan valamiért arsenal fóbiásak én életembe nem találkoztam még egy arsenal szurkolóval sem szóval inkább ellenük essünk ki mint egy bayern vagy barsza vagy bárki ellen. Full jelentéktelen csapat, csak azért mentek tovább, hogy valakit naggyá tegyenek majd a döntőben de azért grat nekik ez férfi munka volt.
A bíró meg egy büdös csicska volt ahogy a VAR is a futball rákfenéje. Konkrétan a sport nem lett igazságosabb semmivel cserébe 8 percekig néznek 2 ugyanolyan szitut és hoznak 2 különböző ítéletet. Egy gólnak már nem lehet örülni amíg nem történik meg a kezdőrúgás mert képesek kikockázni egy 3 perccel azelőtti eseményt is. pfejj
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams