Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 8:53

RealRaúl77 írta:
dzsi91 írta:

Persze hajrá meg minden de bl négy nélkül engem ezek már annyira nem hatnak meg. Ha nyerünk oké jár a pacsi de öreg vagyok már ahhoz, hogy spanyolkupa döntőkért meg bajnoki meccsekért emelkedjen a pulzusom.

Az mondjuk érdekes lesz, hogy jóval pihentebben visszük majd a ligameccseket mint a barsza úgyhogy a két spanyol trófea azért még bőven nyitott és ha minden jól megy Carlo duplázik vagy triplázik a klub vb-vel és kap még egy szezont :mrgreen:
Pont ezt néztem, hogy annyira nem is leszünk pihentebbek, mint az ember gondolná, mert csak plusz két elődöntő meccs lesz a Barcában. A döntő, ha bejutnak, akkor már a liga vége után van.
Darabszámra 2 meccs de azért ez rengeteget kivesz plusz ha jól rémlik clasico előtt-után lesz pont az elődöntőjük.

Intert én sem írnám le a párizs meg csak bappénak lenne ciki. Mi nyertünk eleget de a barszat is viselni kell ha 10 év után nyernek 1et.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. április 17., csütörtök 8:32

Én az Intert érzem vmiért.
Már a legjobb 8 előtt vagy 16 előtt is vmi ezt súgta nekem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 17., csütörtök 8:22

Meg azért ha megnézed a keretet nevekre se rossz ez az Inter.

Konkrétan Barellát pl hozni kéne vhogy :kalapos:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 8:03

En azert az intert nagyon nem irnam le elore. Nagyon kellemetlen ellenfel tud lenni barkinek es elol is megvannak ahhoz hogy golt is szerezzenek. Inzaghi mar ket eve is dontobe vitte oket.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 7:44

mentamas írta:
realbeckham írta: Tudom, hogy angol, illetve "békafejű", ahogy tegnap valaki írta, de emelem kalapom rice előtt. Az ember ami melót lerakott 2 meccsen, az valami elképesztő. Nagyon hasznos volt a játék minden elemében.

Innentől szerintem psgvel megyek. Nem szeretem őket, de a futballt igen. Ez a kvara, dembele, doue trio elég tetszetős. Vitinha nalam egyébként is magas polcon van(modricot latom benne). Jol nez ki az a csapat és szórakoztató most. Egyedül az arab miatt sajnalnam tőlük, de félre rakom ezt az undort es próbálom csak a focit látni. Sok sikert nekik.
Nekem véget ért az idei BL szezon. 4 olyan csapat maradt, amelyekkel nem tudok szimpatizálni.
Maradt az EL és a MU :D
Nálam is véget ért, a Barcelona lenne a legrosszabb forgatőkönyv, egy esetleges győzelem esetén és bár a PSG valóban szép focit tol és a koncepciójuk is tetszetős, de Mbappe miatt nem szeretném őket sem. Szegény teknős idejott, mondván szeretne BLt nyerni, kínkeserves próbálkozások voltak erre a PSGben, de sosem tudta ezt az álmát ott megvalósítani. A Realba igazolása több volt, mint egy lábon kihordott agyvérzés, ott valami nagyon elment szerintem a két klub között, épp ezért nem szeretném ha ők nevetnének a végén. De erre az esély nulla, valamelyik lesz a kettő közül érzésem szerint.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 7:32

realbeckham írta: Tudom, hogy angol, illetve "békafejű", ahogy tegnap valaki írta, de emelem kalapom rice előtt. Az ember ami melót lerakott 2 meccsen, az valami elképesztő. Nagyon hasznos volt a játék minden elemében.

Innentől szerintem psgvel megyek. Nem szeretem őket, de a futballt igen. Ez a kvara, dembele, doue trio elég tetszetős. Vitinha nalam egyébként is magas polcon van(modricot latom benne). Jol nez ki az a csapat és szórakoztató most. Egyedül az arab miatt sajnalnam tőlük, de félre rakom ezt az undort es próbálom csak a focit látni. Sok sikert nekik.
Nekem véget ért az idei BL szezon. 4 olyan csapat maradt, amelyekkel nem tudok szimpatizálni.
Maradt az EL és a MU :D

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 17., csütörtök 7:19

Tudom, hogy angol, illetve "békafejű", ahogy tegnap valaki írta, de emelem kalapom rice előtt. Az ember ami melót lerakott 2 meccsen, az valami elképesztő. Nagyon hasznos volt a játék minden elemében.

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 17., csütörtök 6:28

dzsi91 írta:
Babinho írta:
Azért a két barca elleni meccs még hátravan...ha csak az egyiket nyerjük meg, egy kupa már kinézhet. A bajnoki is egy fél döntő lesz gyakorlatilag
Persze hajrá meg minden de bl négy nélkül engem ezek már annyira nem hatnak meg. Ha nyerünk oké jár a pacsi de öreg vagyok már ahhoz, hogy spanyolkupa döntőkért meg bajnoki meccsekért emelkedjen a pulzusom.

Az mondjuk érdekes lesz, hogy jóval pihentebben visszük majd a ligameccseket mint a barsza úgyhogy a két spanyol trófea azért még bőven nyitott és ha minden jól megy Carlo duplázik vagy triplázik a klub vb-vel és kap még egy szezont :mrgreen:
Pont ezt néztem, hogy annyira nem is leszünk pihentebbek, mint az ember gondolná, mert csak plusz két elődöntő meccs lesz a Barcában. A döntő, ha bejutnak, akkor már a liga vége után van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 0:08

Babinho írta: Ne nagyképüsködjél már, azért egy bajnoki címtől még azért csak megcisszenünk, öregek vagyunk, de na...azért... :mrgreen:
Egy pár barca alázós poént csak elsütnél nem? Pont te nem? :mrgreen:
A barsza alázós poénhoz nem kell bajnoki cím :mrgreen: Persze annyira fogok örülni mint a fórum többsége szokott amikor nem bl-t nyerünk. 6 hsz aztán mindenki megy aludni :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 17., csütörtök 0:03

Ne nagyképüsködjél már, azért egy bajnoki címtől még azért csak megcisszenünk, öregek vagyunk, de na...azért... :mrgreen:
Egy pár barca alázós poént csak elsütnél nem? Pont te nem? :mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 0:00

Babinho írta:
Teljesen megérdemelt kiesés és így a szezon érdemi része véget is ért. Összességében jobban jártunk mert ha továbbmegyünk edzőbáképes lett volna addig trollkodni vázkezzel meg alabaval, hogy belefutunk az első bukott bl döntőnkbe hosszú idő után. Jöhet végre a jól megérdemelt pihi mindenkinek.
Azért a két barca elleni meccs még hátravan...ha csak az egyiket nyerjük meg, egy kupa már kinézhet. A bajnoki is egy fél döntő lesz gyakorlatilag

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 16., szerda 23:56

Teljesen megérdemelt kiesés és így a szezon érdemi része véget is ért. Összességében jobban jártunk mert ha továbbmegyünk edzőbáképes lett volna addig trollkodni vázkezzel meg alabaval, hogy belefutunk az első bukott bl döntőnkbe hosszú idő után. Jöhet végre a jól megérdemelt pihi mindenkinek.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 16., szerda 23:50

Ki is jött a fényre az összes kárörvendő bohóc. :lol: Ennyi jusson nekik is.

Nem lehet mindig nyerni, unalmas is lenne.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. április 16., szerda 23:33

lestat írta:
chronic írta:

Dehogynem, kapásból a két bl- elődöntő.

Ne higyjük már el,hogy mindenki mi ellenünk játssza élete meccsét. :lol:

Egy hulla gyenge madrid ellen elég volt a visszágón egy fél gőzös Arsenal.
Nezd meg a szabadrugas statjait…
Ha mindkettőt belkúrja a falba, akkor is extra meccse lett volna, és ma is patent volt.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 16., szerda 23:27

Ha nem vagyunk ott a bl 4ben az részemről egy sikertelen szezon. Kicsit lehet kozmetikázni vele spanyol földön de igazából pont leszarom, hogy nyerünk-e +1 ligát vagy kupát.

A mérkőzésre remekül fel lett készítve a csapat, lényegében szerintem Carlo felkiálltott, hogy remontada és irány a pálya. :mrgreen:

Azért befosni nemkell, hogy ez a négerekkel telefosott csapat nemfog bl címet védeni mint Cr-ék ugyanakkor továbbra is tartom, hogy a keretünk 1-2 foltozással együtt hosszutávon legyalulja majd a mezőnyt ha megérkezik hozzá az edző. Kroost és Carvajalt nagyon megszenvedtük, Militaot tudtuk csak pótolni a sok sérültből.

3 támadót nem bír el ez a csapat továbbra sem. Lemondani tök felesleges már. Nyugodtan végig viheti Carlo a szezont ne basszunk ki az utóddal :mrgreen:

Ja és bár itt sokan valamiért arsenal fóbiásak én életembe nem találkoztam még egy arsenal szurkolóval sem szóval inkább ellenük essünk ki mint egy bayern vagy barsza vagy bárki ellen. Full jelentéktelen csapat, csak azért mentek tovább, hogy valakit naggyá tegyenek majd a döntőben de azért grat nekik ez férfi munka volt.

A bíró meg egy büdös csicska volt ahogy a VAR is a futball rákfenéje. Konkrétan a sport nem lett igazságosabb semmivel cserébe 8 percekig néznek 2 ugyanolyan szitut és hoznak 2 különböző ítéletet. Egy gólnak már nem lehet örülni amíg nem történik meg a kezdőrúgás mert képesek kikockázni egy 3 perccel azelőtti eseményt is. pfejj

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 16., szerda 23:19

chronic írta:
lestat írta:Soha tobbet nem lesz ilyen jo ket meccse…

Nezd meg a szabadrugas statjait…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 16., szerda 23:15

LosMerengues írta: Ez a mi problémánk és szegénységünk, nem az övék. Gyengék voltunk idén, ők pedig megérdemelten jutottak tovább, egy szavunk sem lehet. Tavaly bedaráltuk volna őket probléma nélkül.
Ez így van, mi voltunk világi balfaszok, kétségtelen. Ettől még nem lettek szimpatikusak, és továbbra is az a véleményem amit leírtam a korábbi hsz-ben.

Inter tolhatna egy 2010-et és kiejthetnénk a barcát az elődöntőben.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. április 16., szerda 23:15

lestat írta:Soha tobbet nem lesz ilyen jo ket meccse…

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 16., szerda 23:13

Caraway írta: Rice zseni volt mindket meccsen. Pedig anno nagyon tulertekeltnek gondoltam, de most odatette magat. :agree:
Soha tobbet nem lesz ilyen jo ket meccse…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. április 16., szerda 23:12

Rice zseni volt mindket meccsen. Pedig anno nagyon tulertekeltnek gondoltam, de most odatette magat. :agree:

Vissza: