Nem erről beszélek, hanem azokról, akik minden esetben tapsolnak és megmagyarázzák, hogy a hazugságok, a rágalmazások, a megfélemlítések, a többi mocsok az végül is jó.rashidm írta:Még mindig jobban meg tudom bocsátani ezt, mint a fidesz 15 évnyi mocskát. Majd ha kiderül, hogy mittudomén a Tisza eladta az országot az araboknak vagy máltai villanyszerelőknek, vagy hogy pedofilokkal vannak tele, mint máshol; vagy hogy mutyiznak az eus pénzekkel több ezer milliárdos tételben, akkor majd felbaszom magam ezen. Az a baj, nem tudod te ezt a dolgot elengedni...1-2 évnyi balfaszkodás mellé egyenlőséget teszel egy 15 évnyi diktatúra mellé. Nekem sem tetszik sok minden, de mégis csak bennük látom azt h le tudják váltani a fideszt. A többi "ellenzéki párt" hol volt eddig? Most hogy fosnak, h nem lesz ingyenpénz nekik, elkezdtek dolgozni.kiserik írta:
Most nem azért, de jelenleg nem ez van? A Fidesz médiából nem az ömlik, hogy a "Tisza ukránoknak adta a magyarok adatait", csak mellé odateszik még azt is, hogy: "közben Magyar Péter hazudik erről és valótlanul támadja/vádolja Orbánt és az oroszokat"?
Azt megértem, hogy az elején kellett egyfajta agresszió. De azt nem értem, hogyan lehet tapsolni ahhoz, amit már mindenki gyűlöl a Fidesznél. Tökéletes önbecsapás.
Te leírod, hogy "Neked sem tetszik sok minden". Te vagy a kevesek egyike. A nagy része (itt a fórumon is, hiába tagadják) pont nem ilyen. Tisztán látszik ez a beszélgetések stílusából is. Egy vak tiszás támad, hőzöng, uszít, lenéz egy normális ellenzéki ember pedig beszélget.