Remélem neki nem kíván senki sérüléseket itt, nem szolgált rá.
Iszonyat potenciál van a srácban. Pont az ilyen friss, tökös, jó játékosok kellenek a jóllakott játékosok helyett, kiegészítve a maradék idősödő zsenikkel, mint pl Lukita.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 15., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 10., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 9., csütörtök 11:03
Mester77 írta: ( lehet kérni neki is a számát a topichoz?)
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. szeptember 9., csütörtök 10:34
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 9., csütörtök 10:22
Egyrészt vannak példák, hogy de, másrészt akik végül itt nem teljesedtek ki, a többségnél előbb-utóbb kiderült róluk, hogy valamiben szalajtottak..BlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 8., szerda 23:09
Varane Casemiro Marcelo.BlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. szeptember 8., szerda 18:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. szeptember 8., szerda 17:47
Dicaprio tevedett volna a djangoban?Realista24 írta: Azt mondja nem érdekli a pénz, amikor a Real Madrid megkereste, nem foglalkozott senki és semmi mással.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 8., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 6., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. szeptember 3., péntek 22:14
Amúgy szerintem ha mindent számításba veszünk, akkor mindig ez a legnagyobb kérdés. Jöttek ide már jóval idősebb, csúcson levő játékosok, akik aztán nem bírták el azt, ami a Real Madrid címerrel jár. Ez az amire nem lehet felkészülni, lehet valaki akár mekkora tehetség, mondhatják neki hogy így meg úgy csinálja, ez csak mikor oda kerül és megtapasztalja, hogy mivel is jár a világ legnagyobb és legnépszerűbb klubjában focizni, akkor fog kiderülni hogy mekkora töke is van ehhez a sporthoz.chronic írta:real madrid mint jelenség miként fog rá hatni
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. szeptember 3., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 3., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. szeptember 3., péntek 19:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 3., péntek 19:35
A mai világban már azon se lepődnék meg, ha a szerződésébe beleírták volna, különben nem igazol ideYazid írta:ilyet se hallottam sose, szép gesztus.Realista24 írta:| After leaving his boyhood club, Eduardo Camavinga will give a Real Madrid shirt to every Rennes employee, 166 shirts in total. @B_Quarez
akkor ez neki minusz 166x60euro kb?![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. szeptember 3., péntek 19:31
ilyet se hallottam sose, szép gesztus.Realista24 írta:| After leaving his boyhood club, Eduardo Camavinga will give a Real Madrid shirt to every Rennes employee, 166 shirts in total. @B_Quarez
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 3., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 2., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. szeptember 2., csütörtök 19:49
Ramos, Benzema, Casemiro. Carvajal is itt lett top 5 a posztjan hogy vilagsztar-e azt mindenki itelje meg maga... Igaz ot nem igazoltuk mert az akademiarol jott ki.ANDS írta:Varane.BlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
Marcelo.
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. szeptember 2., csütörtök 19:42
halamadrid írta:Mint a villámViktoR4 írta: Góllal ünnepli az atigazolast az u 21ben
Pont most akartam írni
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem