HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. szeptember 15., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 15., szombat 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 6., csütörtök 8:05
Ha ez a sok nuni így sír, akkor menjen is más csapatnak szurkolni az összes punciszurkoló.petiamadridista írta:Sztem jövő nyáron lépni fog a Juveba.
A Juve most erre a 2 évre amíg CRben lehet stenk addig összeszed mindent amire esély van csak h végre megnyerjék a BLt. (Arról is írnak h P0gba januárba visszamenne. Mindenki visszamenne már egyből januában érted... csak hogy megnyerjék a BLt idén mert CRrel.nehéz lesz 2-3 év múlva. )
Egyébként évekkel ezelőtt Marcelo már lenyilatkozta h kipróbálná magát a Juvéban, h miért azt nem tudom.
Most meg ő az egyetlen aki gyászol bmeg.
A.többieken inkább azt látom h sokkal jobban meg akarják mutatni, ez meg itt sirdogál. Lopival is mi baja lehet nem tudom. Talán hogy lecserélte amikor a mezőny legszarabbja volt?? Nem vágom.
Én azt mondom menjen. Juventus baszki... játékstílusra, meg mint brand is teljesen más szint. Ha ez a sok nuni így sír akkor menjen is az összes puncijátékos.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. szeptember 6., csütörtök 7:10
Szerintem nem volt meg a reggeli kávé, Kazinczy.unlogikátlan konteook
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 6., csütörtök 5:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 6., csütörtök 0:18
Mióta el ment Cr semmit nem mutatott.Mickey írta:
Mutatta már, eleget.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. szeptember 5., szerda 23:06
Mutatta már, eleget.dzsi91 írta:Jó ,hogy végre megszólalt.Reméljük ezeket a mondatokat a pályán is viszont látjuk.BBeno írta:Marcelo: "Juventus? I'll stay in Real Madrid until the end of my career" / as
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 5., szerda 22:20
Jó ,hogy végre megszólalt.Reméljük ezeket a mondatokat a pályán is viszont látjuk.BBeno írta:Marcelo: "Juventus? I'll stay in Real Madrid until the end of my career" / as
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 5., szerda 22:16
BBeno írta:Marcelo: "Juventus? I'll stay in Real Madrid until the end of my career" / as
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 5., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 4., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 4., kedd 23:14
petiamadridista írta:Sztem jövő nyáron lépni fog a Juveba.
A Juve most erre a 2 évre amíg CRben lehet stenk addig összeszed mindent amire esély van csak h végre megnyerjék a BLt. (Arról is írnak h P0gba januárba visszamenne. Mindenki visszamenne már egyből januában érted... csak hogy megnyerjék a BLt idén mert CRrel.nehéz lesz 2-3 év múlva. )
Egyébként évekkel ezelőtt Marcelo már lenyilatkozta h kipróbálná magát a Juvéban, h miért azt nem tudom.
Most meg ő az egyetlen aki gyászol bmeg.
A.többieken inkább azt látom h sokkal jobban meg akarják mutatni, ez meg itt sirdogál. Lopival is mi baja lehet nem tudom. Talán hogy lecserélte amikor a mezőny legszarabbja volt?? Nem vágom.
Én azt mondom menjen. Juventus baszki... játékstílusra, meg mint brand is teljesen más szint. Ha ez a sok nuni így sír akkor menjen is az összes puncijátékos.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 4., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 4., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. szeptember 4., kedd 22:27
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 4., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. szeptember 4., kedd 21:15
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 4., kedd 17:36
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. augusztus 27., hétfő 13:47
remélem nem. teljesen semmilyen az ember. a Wolfsburgban is átlag a Milanban is egy szürke semmi. akkor inkább Reguilon vagy akár Gaya vagy Lato a Valenciából vagy Lucas az Atmából ha fiatalokban gondolkodunk.kodo írta:Ricardo Rodriguez is jo alternativa lenne, a Psgt pedzegetik vele kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 27., hétfő 13:33
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem