Ha nyerünk hárommal igen

Vinícius Junior - 7
- flori
Re: Vinícius Junior - 7
Perez és Ancelotti is mögötte van. Nem rémlik ilyen, pedig 20+ éve követem a csapatot. Egy CR el lett adva szó nélkül, most meg két ilyen öreget is begyűrt maga alá. Jó játékos, de azért ne vicceljünk már. Legkésőbb a hosszabbítás előtt cserélni kellett volna. Nem zárt vissza, sértődött gyökérként lófrált elől. Szerintem sikeres csele sem nagyon volt.olivér írta:Leterített egy melegítőt fűre és hergelte a prolikat. Ilyenkor azért jó lenne, ha valaki oda menne hozzá és bezavarná az öltözőbe.el magico írta: Van videó az "arcoskodásról"? Én amíg néztem a közvetítést annyit láttam, hogy ott volt a többiekkel, és a Real tábor előtt ünnepeltek. Mit csinált ez az eszes?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De nem bohócnak vettük, hanem focistának.1madridista írta: ne haragudjatok en a mutogatasert nem tudom hibaztatni
megneznem ki birna ki mutogatas nelkul miutan a mezevel feloltoztetett babu akasztgattak
pont ezt a telepi vallalhatatlan pofazast erdemli az atma tabor semmi mast
a meccsen kutyaszar volt es tenyleg a focira kene figyelnie ebben egyetertek...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ronaldo is csinált ilyeneket, a különbség annyi hogy ő elotte egy mesterharmast lőtt. Azutan lehet arcoskodni,nem igy mint a hulyegyerek.
Mikor csk szalagot megkapta es volt rola tema a facebook madridos csoportba akkor ott ki volt emelve, hogy mennyire megérdemli meg tenyleg Csk-kent viselkedik, en akkor is irtam hogy ne nevettesenek mar, arra rohadtul nem alkalmas. Es azaz igazság hogy tenyleg nem alkalmas gyenge fejben rettentően, es ha elveszti az eszét akkor ne egy ilyen óvodas szintű ember képviselje mar a csapatot azet na..
Mikor csk szalagot megkapta es volt rola tema a facebook madridos csoportba akkor ott ki volt emelve, hogy mennyire megérdemli meg tenyleg Csk-kent viselkedik, en akkor is irtam hogy ne nevettesenek mar, arra rohadtul nem alkalmas. Es azaz igazság hogy tenyleg nem alkalmas gyenge fejben rettentően, es ha elveszti az eszét akkor ne egy ilyen óvodas szintű ember képviselje mar a csapatot azet na..
Leterített egy melegítőt fűre és hergelte a prolikat. Ilyenkor azért jó lenne, ha valaki oda menne hozzá és bezavarná az öltözőbe.el magico írta: Van videó az "arcoskodásról"? Én amíg néztem a közvetítést annyit láttam, hogy ott volt a többiekkel, és a Real tábor előtt ünnepeltek. Mit csinált ez az eszes?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az egyik olyan kabát vagy melegítő volt a földön, amit a cserék és Carvajalék viseltek, és azon mutogatta a címert és vágta az arcokat a hazai nézőknek.Dupla D írta:Simogatta a 15-ös számot a karján, és folyamatosan magyarázott.el magico írta: Van videó az "arcoskodásról"? Én amíg néztem a közvetítést annyit láttam, hogy ott volt a többiekkel, és a Real tábor előtt ünnepeltek. Mit csinált ez az eszes?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
ezt irtam en is hogy a teljesitmeny hianyzott...Galacticos írta:Mutogasson, tancikaljon csak tegye oda a teljesitmenyt is. Verje be a tizit aztan rohogcseljen nyugodtan az egesz atleticon megerdemlik azok is.1madridista írta: ne haragudjatok en a mutogatasert nem tudom hibaztatni
megneznem ki birna ki mutogatas nelkul miutan a mezevel feloltoztetett babu akasztgattak
Csak amikor duplanulla vagy mindket meccsen, konkretan a tizi miatt rajtad mehet el a tovabbjutas aztan oriasi faszmakkal tovabbmegyunk akkor kicsit visszas ez a nagykepuseg tole. Miert nem a tizi utan gizdaskodott?
csak hozzatettem hogy az ellenfelet szamitasba veve szerintem a mostani pofazasa bocsanatos bun...
- Galacticos
Mutogasson, tancikaljon csak tegye oda a teljesitmenyt is. Verje be a tizit aztan rohogcseljen nyugodtan az egesz atleticon megerdemlik azok is.1madridista írta: ne haragudjatok en a mutogatasert nem tudom hibaztatni
Csak amikor duplanulla vagy mindket meccsen, konkretan a tizi miatt rajtad mehet el a tovabbjutas aztan oriasi faszmakkal tovabbmegyunk akkor kicsit visszas ez a nagykepuseg tole. Miert nem a tizi utan gizdaskodott?
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Csatár kell, nem szélső..hehetheoriginal írta: almom egy tanya, alladok hada.
meg egy binicius dembi csere
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Simogatta a 15-ös számot a karján, és folyamatosan magyarázott.el magico írta: Van videó az "arcoskodásról"? Én amíg néztem a közvetítést annyit láttam, hogy ott volt a többiekkel, és a Real tábor előtt ünnepeltek. Mit csinált ez az eszes?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
ne haragudjatok en a mutogatasert nem tudom hibaztatni
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Van videó az "arcoskodásról"? Én amíg néztem a közvetítést annyit láttam, hogy ott volt a többiekkel, és a Real tábor előtt ünnepeltek. Mit csinált ez az eszes?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Center kellhehetheoriginal írta: almom egy tanya, alladok hada.
Tokig vagyunk szélsőkkel.
ZIDANE
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Biztos vagyok benne, hogy jobb kondiban volt, és végig képes lett volna jobb teljesítményre, mint Bellingham, nem is csoda, hogy üvöltött rá az angol, miután elvesztette a labdát, és ott ökörködött, csápolt...fejben széthullott teljesen miután kimaradt a büntető, én sem egy szép szóval illettem, miután nyújtogatta a nyelvét, eddig mindig elítéltem, amikor olyan dolog miatt bántották, amiről nem tehet, de basszameg, nem a mennyei megyeiben bohóckodik, vagyis lehet ott érezte magát a többiekkel ellentétben. Sürgősen fel kell javulnia, mert már tényleg kezd kiborulni körülötte mindenki, aki védte eddig.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

Igazi féreg, elég sokat mond hogy alig van ember aki tolerálja a saját csapatának játékosaként, győztes meccsek után is...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
almom egy tanya, alladok hada.
thereisonly1ronaldo
-
Mikor leírtam, hogy tavaly is akkor volt legpofásabb támadójáték, mikor egy hónapra lesérült, kiserik leugatott. Idén is jobbak voltunk nélküle azon a pár meccsen, Rodrygo klasszis teljesítményt hozott balon.Sierra írta: mehet elore a Rodrygo-Bampe-Brahim tamado csoda trio Bellinghammel megtamogatva.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meg kell kérdezni a cityt hogy egy az egyben mehet a hali csere.
Bl be lofasz lesz de azt majd intézi bappe
Bajnokságba meg hozza cenyoba az évi 35 gólt itt is
Bl be lofasz lesz de azt majd intézi bappe
Bajnokságba meg hozza cenyoba az évi 35 gólt itt is
ZIDANE