De amúgy igen, valószínűleg Kroos nem áll neki fúrni Ancelottit az öltözőben, meg lerúgni valakit direkt.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 13., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 13., szerda 8:25
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 13., szerda 8:19
Ezt szerintem nem is vitatja senki, sőőőőt. Nincs is gondja valszeg azzal, amikor le van cserélve joggal.p.csabi1 írta:Pedig január óta több a rossz meccse mint a jó.RealAsensio írta: Nem is tudom volt e mar olyan, hogy Kroos igy reagalt volna barmikor is. Felelmetes volt a tekintete es nagyon merges volt, remelem gyorsan lehiggadt es elfogadta a dolgot.
Mi lehet vele?![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 13., szerda 7:34
Pedig január óta több a rossz meccse mint a jó.RealAsensio írta: Nem is tudom volt e mar olyan, hogy Kroos igy reagalt volna barmikor is. Felelmetes volt a tekintete es nagyon merges volt, remelem gyorsan lehiggadt es elfogadta a dolgot.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 13., szerda 1:03
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. április 13., szerda 0:12
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 12., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 6., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 6., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 23., szerda 14:42
ferni írta:https://youtu.be/ZweHvSn7OiIRealAsensio írta:
Olyan piros volt mint a haz, de legalabb sarga. Tv szobaban minek vannak?
Ez piros, nincs miről beszélni, 0-0nál.... Azt lap se...
VAR szobát is megkérdezném ez szerintük lehetséges piros lap-e.... Mert annak aztán a fogalmát bőven kimeríti....
De mindegy, örüljenek, de hát ha rendes bíró van 10 ember ellen lehet megúsztuk volna kettővel....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 23., szerda 14:35
https://youtu.be/ZweHvSn7OiIRealAsensio írta:Olyan piros volt mint a haz, de legalabb sarga. Tv szobaban minek vannak?Realista24 írta: Kroos sípcsontját össze kellett varrni az Aubás eset után.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 23., szerda 14:11
Olyan piros volt mint a haz, de legalabb sarga. Tv szobaban minek vannak?Realista24 írta: Kroos sípcsontját össze kellett varrni az Aubás eset után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 23., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 21., hétfő 21:10
Pl Jorginho, de Busquets is ilyen, de régen se volt belőlük sok.KAG írta:Kerlon írta:
Xabi Aloonso szerepre még ideális lenne, ha két sokat futó kp-t kapna maga mellé.
Alonso szerepe létezik még egyáltalán a mostani fociban?
Én nem nagyon látom.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. március 21., hétfő 20:47
Kerlon írta:Xabi Aloonso szerepre még ideális lenne, ha két sokat futó kp-t kapna maga mellé.kiserik írta: Sajnos a szerepköre áldozata Toni. Ha van Casemiro, akkor Kroos jár vissza a hátvédek közé a labdakihozatalok miatt és a statikusan ácsorgó Casemirot átmozogva kellene fellépjen a támadások segitéséhez. Ha nincs Case, akkor általában Toni a vkp, igy marad a védők előtt és megint csak kiesik a támadásépitésből.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 21., hétfő 20:18
Xabi Aloonso szerepre még ideális lenne, ha két sokat futó kp-t kapna maga mellé.kiserik írta: Sajnos a szerepköre áldozata Toni. Ha van Casemiro, akkor Kroos jár vissza a hátvédek közé a labdakihozatalok miatt és a statikusan ácsorgó Casemirot átmozogva kellene fellépjen a támadások segitéséhez. Ha nincs Case, akkor általában Toni a vkp, igy marad a védők előtt és megint csak kiesik a támadásépitésből.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 21., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. március 21., hétfő 9:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 21., hétfő 8:50
A második félidőben középhátvéd volt a két bekapott gól után.TheBull6 írta:Szerintem a Brazil, de ő nagyon csúnyán.ateeemadrid írta: Sztem ő szögre akasztja utána, max 1 évet ráhúz erre, de igen, sajnos úgy néz ki túl van a csúcson, sztem a CKMbol ő esett vissza leginkabb.
Kroos azért december-januárban még tanár volt. Főleg a szuperkupa időszakában. Aztán mióta a csapat ilyen..... azóta látványosan szar ő is.
De szerintem nem is gondolkozik a hosszabbításon. Jövő nyárig meg még bőven használható, jobban mint a brazil.
(Tegnap is a brazil nagyon indokolt volt a második félidőre. Kolbászolt aztán mindenhol csak a pálya közepén nem. Parádé....)
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 21., hétfő 8:36
Szerintem a Brazil, de ő nagyon csúnyán.ateeemadrid írta: Sztem ő szögre akasztja utána, max 1 évet ráhúz erre, de igen, sajnos úgy néz ki túl van a csúcson, sztem a CKMbol ő esett vissza leginkabb.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem