Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. január 30., csütörtök 17:28

Ronaldonál pl 8 évvel fiatalabb
ez 2-3év múlva már sokat fog jelenteni :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 30., csütörtök 17:23

Ez kérem szépen egészséges önbizalom...örülni kell ,hogy a Castillából kikerült valaki akinek vannak tökei, a teljesítményével nincs gond, a mes que un club meg eggyel arréb van(majd ott lesznek szerények helyettünk is)...én úgy vagyok vele,hogy amíg valaki teljesít lehet nyugodtan magabiztos/(nagyképű), ő a lehetőségeihez mérten bizony jól teljesít.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. január 30., csütörtök 17:17

Nemértem miért kell itt le nagyképuzni ... orulni kene hogy nem fosik be a palyan, nezzuk meg CR-t, a barcatol meg o is fosott az elején, kellett neki jo pár meccs, mire elmult a gorcs ... de nemis ezt akartam irni, hanem csak annyit, hogy szerintem csak siman megkerdezte a riporter, hogy mit gondol a jovojerol, esetleg egy aranylabda ... o meg valaszolt ... pont az álszentesség az, amit itt mindenki utál, meg mutogat a barca jatekosokra ... ha o ugy godnolja, vallalja fel es mondja ki ... sokkal jobb ha valaki celokat tuz ki maga ele, mintha csak ugy siman megelegedne magaval, es megrekedne egy bizonyos szinten (Ozil) ...

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 30., csütörtök 14:43

Múltkor is kaptam érte, de nem baj. Sokkal többre tartom, mint Bale-t, és szerintem továbbra is az egyik legnagyobb reménységünk. Remélem minél előbb kiharcolja magának a kezdőbe kerülést. És Zidanenak jár a pacsi, mert nem engedte el, beszélt a fejével, remélem (már ha egyáltalán lesz) a nehéz időkben ott lesz mellette.

Van egy egészséges önbizalma, ez jó, mert a pályán sem fosik be, szerintem semmi nagyképű nem volt a nyilatkozatában, bár azt nem hiszem, hogy félteni kéne. Szerencsére nem az az ugrabugri, jogabonitos fajta, akik 3-4 év után kiégnek, vagy nem élnek meg a cselekből profi szinten. Fizikuma, sebessége, technikája, mindene adott ahhoz, hogy az az araszlaszti a kezében landoljon. Nagyon kemény lesz, viszont ott van mellette az élő példa, hogyan kell maximálisan a futballra koncentrálni, annak élni otthon és edzeni, edzeni, edzeni.. nem elszállni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 12:52

realistahuni írta:Én azért nagy esélyt nem látok az aranylabdára. A világ két legdrágább(?) játékosát nehéz lesz kiszorítani, középen pedig szerintem kár erőltetni a gyereket, mert a fő fegyvere neki is a szélről való beindulás. Ha szépen fejlődik tovább akkor esetleg el tudnám képzelni, hogy dobbant mondjuk egy Citybe, ott megragadhat a kezdőben, de az aranylasztihoz sok kell, meg az nagy részben politika is. Messit, Ronaldot és Neymart akkora hype övezi, hogy itt nem igazán lesz senkinek esélye eléjük, vagy akár melléjük kerülni.
Ha igazán jó, akkor kiszorítja Bale-t vagy CR-t idővel az szerintem elég nagy hypet fog maga után vonni. Elég csak Casillasra és Lópezre gondolni. Amúgy én nem látok erre esélyt, mivel szerintem Bale is befog indulni, ha nem idén, de úgy, mint Modric tuti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. január 30., csütörtök 12:19

kicsit erősnek érzem, hogy jesét és az aranylabdát egy mondatban emlegetjük. oké a srác, van benne tehetség, lehetőség, van esélye, hogy állandó kezdője legyen a madridnak (szerintem nem lesz, de ha megcáfol, örülök).
de azt már végképp nem tudom elképzelni, hogy ha mondjuk az ellenfél elkezdi komolyan venni, akkor bármit is tudna csinálni, amikor 2-3 védő lohol a nyomában, mint ami most CRrel történik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 30., csütörtök 12:00

Van egészséges önbizalom, és a túlzott nagyképűség. Ez a duma inkább utóbbira vall. Jó, ha van önbizalma, de azért nem kell még ilyeneket nyilatkoznia. Egyszerűen butaság. Ha stabil kezdő lesz, és jól teljesít, címeket nyer, bekerül a válogatottba, akkor beszélhet az aranylabda megnyeréséről, de addig foglalkozzon inkább a saját fejlődésével. Mert még nem kész játékos, még nincs klasszis szinten, és még sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy egyáltalán huzamosabb időre a kezdőbe kerüljön.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 30., csütörtök 11:46

revolver írta:szerintem nem kéne ilyeneket nyilatkozni, elkönyvelik nagy pofájú köcsögnek. bár nem úgy tűnik mint aki ne bírná a nyomást, de csak magának keresi ezzel a hatereket :D
Könyveljék, aztán majd megmutatja a pályán, mint CR. :) Aki nem barcás, az mindig is hátrányból indul a jófiú versenyben, tehát... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 30., csütörtök 11:39

szerintem nem kéne ilyeneket nyilatkozni, elkönyvelik nagy pofájú köcsögnek. bár nem úgy tűnik mint aki ne bírná a nyomást, de csak magának keresi ezzel a hatereket :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 30., csütörtök 11:38

Én azért nagy esélyt nem látok az aranylabdára. A világ két legdrágább(?) játékosát nehéz lesz kiszorítani, középen pedig szerintem kár erőltetni a gyereket, mert a fő fegyvere neki is a szélről való beindulás. Ha szépen fejlődik tovább akkor esetleg el tudnám képzelni, hogy dobbant mondjuk egy Citybe, ott megragadhat a kezdőben, de az aranylasztihoz sok kell, meg az nagy részben politika is. Messit, Ronaldot és Neymart akkora hype övezi, hogy itt nem igazán lesz senkinek esélye eléjük, vagy akár melléjük kerülni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 30., csütörtök 11:19

Remy írta:
„Arról álmodozom, hogy 4 éven belül megnyerem az Aranylabdát.”
:salute: Nem csak álom lesz, ha továbbra is keményen küzdesz. :salute: Ha ilyen célok vannak a szemei előtt, akkor remélhetőleg tényleg mindig a maximumot akarja nyújtani a pályán. CR ott van a csapatban, egy élő példa arra, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. B-)
Karim is elmondta, hogy minden nap azért dolgozik, hogy megnyerje :lol:

Aztán rájött, hogy esélye sincs, a folytatást ismerjük :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 30., csütörtök 11:12

„Arról álmodozom, hogy 4 éven belül megnyerem az Aranylabdát.”
:salute: Nem csak álom lesz, ha továbbra is keményen küzdesz. :salute: Ha ilyen célok vannak a szemei előtt, akkor remélhetőleg tényleg mindig a maximumot akarja nyújtani a pályán. CR ott van a csapatban, egy élő példa arra, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 29., szerda 6:15

Egy 100%os Bale azért még teljesen más kategória, de a walesit nem 1 évre szerződtettük...csak arra akarok célozni,hogy ha tényleg jönnek a fontos meccsek és Bale még nem lesz "premier League" formában én is Jesét játszatnám mert jelenleg hangsúlyozom JELENLEG többet tud hozzáadni a játékhoz.Én 110%ig biztos vagyok Benne ,hogy Bale nagyon befog válni nálunk mert láttam mire képes, de Jesében is óriási lehetőség van, valahogy meg kellene oldani ezt az egészet Carlonak mert rossz nézni ,hogy Di Maria esik kel a pályán közben meg Jesé (vagy éppen Isco) epizód szereplő...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 29., szerda 0:49

Dehogy fogja. Bale egészségesen megeszi majd reggelire, de nem is baj, ha kialakul az egészséges verseny szellem. Jesé meg szerintem nem panaszkodhat, mert egész jól megkapja már a lehetőséget. Szerencsére él is vele, de ő is bőven eltud tűnni fél órákra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. január 29., szerda 0:25

Casso írta:
kiki. írta:Kifogja követeleni a kezdőtagságot, és akkor az egyik sztárnak (Bale, Ronaldo) padoznia kell.
Biztos így lesz. :lol:
Pedig szerintem jobban teljesít mint Bale. És előbb utóbb jönnek a kulcsfontosságú meccsek... Nyilván nem Ronaldora gondoltam, aki a csapatotok legjobbja.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2014. január 29., szerda 0:23

kiki. írta:Kifogja követeleni a kezdőtagságot, és akkor az egyik sztárnak (Bale, Ronaldo) padoznia kell.
Biztos így lesz. :lol:

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. január 29., szerda 0:11

Szerintem Varane mellett a legnagyobb tehetségetek. Egyetlen hátránya (ami Deulofeunál is megvan), hogy kicsit flegmának és hisztisnek tünik. Kifogja követeleni a kezdőtagságot, és akkor az egyik sztárnak (Bale, Ronaldo) padoznia kell.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 28., kedd 23:18

csak a gólját láttam és annyit tudok mondani, hogy: jól van kicsi, csináld csak. egy évvel fiatalabb csak nálam :mrgreen:
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 28., kedd 23:14

Nagyon tetszett a játéka, remek passzokat tolt, fontos gólt szerzett, jó volt nézni, így tovább! B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 23:00

Amikor kiderült, hogy az első csapat tagja lesz, akkor azt mondtam, hogy szerezzen 10 gólt, és minden király lesz.

Jelenleg jó úton halad. 4 gól, 5 gólpassz. :salute: és ami a legfontosabb, hogy teljesít :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: