évek óta az a téma, hogy VKP és Center poszton lehetne javulnia a csapatnak.
Annyi változott, hogy már kb minden máshol is, pár posztot leszámítva.

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 17., csütörtök 14:44
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. január 17., csütörtök 14:43
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. január 17., csütörtök 14:36
Azért változott kicsit a foci, ma már ha valaki előrejátékban ennyire nulla, az kevés szerintem egy Real alapkezdőhöz. Én amúgy sokat védtem, és fontos szerepet is játszott a BL győzelmeinkben, de nagyon kellett hozzá, hogy az aktuális 2 legjobb kp játszott mellette. Enélkül jobban kijönnek már a hiányosságai. Llorrente sokkal komolyabb szintet hozott azon a pár meccsen, amin játszott, reméljük megkapja a lehetőséget megint, ha felépül. Nem kéne eljátszani azt, mint anno Kovával, hogy egyértelműen jobb volt a brazilnál, majd utóbbi felépült és egyből ment vissza a padra.dzsi91 írta:Én ehhez az egész Casemirozáshoz csak egy párhuzamos unverzumot szeretnék látni 15 évvel korábban, ahol ugyanígy szidják Makelelet. Mert ő is kb ennyi volt mint a brazilunk de kellett mint egy falat kenyér.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 17., csütörtök 14:33
Sokkal jobban nézett ki nála a labda mint a brazilnál. Keményebb a brazil de a francia sokkal ügyesebb volt.dzsi91 írta:Én ehhez az egész Casemirozáshoz csak egy párhuzamos unverzumot szeretnék látni 15 évvel korábban, ahol ugyanígy szidják Makelelet. Mert ő is kb ennyi volt mint a brazilunk de kellett mint egy falat kenyér.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 17., csütörtök 14:31
Dinamika volt a többit én inkább Vieiraban láttam.Kerlon írta:Aha, ja. Bár nem láttam sokat az öreget és azt is már inkább a Chelseaben, de a karrierje vége felé is azokban az elemekben volt jobb, amik pont a brazil legnagyobb gyengeségei. Dinamika, technika és játékintelligencia.dzsi91 írta:Én ehhez az egész Casemirozáshoz csak egy párhuzamos unverzumot szeretnék látni 15 évvel korábban, ahol ugyanígy szidják Makelelet. Mert ő is kb ennyi volt mint a brazilunk de kellett mint egy falat kenyér.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 17., csütörtök 14:29
Aha, ja. Bár nem láttam sokat az öreget és azt is már inkább a Chelseaben, de a karrierje vége felé is azokban az elemekben volt jobb, amik pont a brazil legnagyobb gyengeségei. Dinamika, technika és játékintelligencia.dzsi91 írta:Én ehhez az egész Casemirozáshoz csak egy párhuzamos unverzumot szeretnék látni 15 évvel korábban, ahol ugyanígy szidják Makelelet. Mert ő is kb ennyi volt mint a brazilunk de kellett mint egy falat kenyér.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 17., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 17., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. január 17., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 14., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. január 14., hétfő 7:45
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. november 12., hétfő 0:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 16., csütörtök 20:48
Tudjuk hogy te nem értesz hozzá Csabi..Csabi írta:teljesen rendben van amit lehoz, évek óta, csak vanaki szerint feleslges és nem bírja elvilselni.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 16., csütörtök 16:25
Majdnem.Realista24 írta:Ezt a Karim topicba akartad, En tudom.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 16., csütörtök 15:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 16., csütörtök 15:23
Ezt a Karim topicba akartad, En tudom.Csabi írta:teljesen rendben van amit lehoz, évek óta, csak vanaki szerint feleslges és nem bírja elvilselni.
HozzászólásSzerző: portillo » 2018. augusztus 16., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 16., csütörtök 9:58
Ne viccelj, hát összesen egyszer tudott odaérni.kiserik írta:Azért a meccs bő fele alatt hozott pár jó statot: TotalTackles: 7, Interceptions: 2, Clearences: 3, Blocked shots: 1.
Az, hogy végre úgy néz ki, Lope ráparancsolt, hogy maradjon hátul, előnyünkre válhat. Persze csak védekezésben, támadásban harmatos, mint tudjuk, de így Kroosnak több lehetősége van szervezni. Ebben a 2kkp-s rendszerben szükséges egy védekezőbb játékos.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem