Értékeld a legutóbbi meccset
- ateeemadrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azért ez az egyik legalja produkció volt, amit valaha láttam Realtól kb.
80 percig egykapuzott egy középcsapat ellenünk, mi meg nem is akartunk gólt lőni.
Azért tényleg szerencsénk, hogy spanyolban minden csapat hulladék, mert azért nálunk is ha kiesik 1-2 kulcsember, onnantól full középcsapat vagyunk, semmi több.
A Bilbao abszolút megérdemelte, igazából egyik meccsen sem voltunk jobbak náluk.
80 percig egykapuzott egy középcsapat ellenünk, mi meg nem is akartunk gólt lőni.
Azért tényleg szerencsénk, hogy spanyolban minden csapat hulladék, mert azért nálunk is ha kiesik 1-2 kulcsember, onnantól full középcsapat vagyunk, semmi több.
A Bilbao abszolút megérdemelte, igazából egyik meccsen sem voltunk jobbak náluk.
egyre érdekesebb ez az ancelotti.
én megkockáztatom granada ellen ugyanezt felküldi meg balet berakja cenyóba aztán asensio jobb szél
most megfogtok kövezni szerintem kroos is hetek óta árnyéka önmagának, miért nem lehet jegelni kicsit, ja ilyen kalibert nem raksz padra
én megkockáztatom granada ellen ugyanezt felküldi meg balet berakja cenyóba aztán asensio jobb szél

most megfogtok kövezni szerintem kroos is hetek óta árnyéka önmagának, miért nem lehet jegelni kicsit, ja ilyen kalibert nem raksz padra

Azért remélem egyszer megérem, hogy triplázunk.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért la. az egyiket betehette volna mondjuk Rodrygo helyett; kegyetlen, hogy milyen szociális otthon lett a Real Madridból és ebben véleményem szerint nem csak a játékosok ludasak.Így utólag már lehet kutyázni Carlót, de sokatmondó, hogy mennyi bizalma van a Jovic, Bale, Hazard trióval szemben.
Az meg amit a kupában évek óta leművelünk óriási szégyen, nem is értem a fiúkat --> a legkönnyebben hozható sorozatot bohóckodják el rendre.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Pad'em
Bizalom ide vagy oda, azért csak továbbrúgta a csapatot legutóbb Hazard + Asensiónál egy fej nélküli gereblye is többet csinálna, erre fenn marad végig. Érthetetlen. Értem, hogy az a terv, hogy észrevegye a belga, hogy nem kell és elhúzzon nyáron, de azért ez vicc. Sztárgázsiért kupában se áll be mikor terített betli mindenki 70 perce.flori írta: Így utólag már lehet kutyázni Carlót, de sokatmondó, hogy mennyi bizalma van a Jovic, Bale, Hazard trióval szemben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Úristen, de szánalmas meccs volt. Semmit nem érdemelt a csapat, mit akartunk ezzel a maival? A csapat 80%-a pihent 10 napot. Fizikai fájdalom volt nézni Iscot, Asensiot meg Rodrygót. Tényleg Iscót kell bedobni egy ilyen meccsre? Az egyik leghalvérűbb ember. Camavingo is borzasztóan szállt be.
Így utólag már lehet kutyázni Carlót, de sokatmondó, hogy mennyi bizalma van a Jovic, Bale, Hazard trióval szemben.
Így utólag már lehet kutyázni Carlót, de sokatmondó, hogy mennyi bizalma van a Jovic, Bale, Hazard trióval szemben.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Süti
Megláttam benne a Bale gólt, és akkor esett le hogy a Walesinek is van annyi gólja a ligában mint Messinek a fransziáknál.
Hát ilyet.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pad'em
Azért erősre sikeredett a szezon első fele. Voltak itt finom dolgok bőven.
https://youtu.be/iTnX7h976XM
Reméljük tavaszra is maradt puskapor
https://youtu.be/iTnX7h976XM

Reméljük tavaszra is maradt puskapor

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Már 1-2 évvel ezelőtt is gyenge volt a szélén a sebessége miatt. Nem véletlenül húzódott beljebb középső védőnek.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Carvajal sérülékenységét nézve stabil kezdő lenneel magico írta: Azpilicuetat simán bepróbálnám, ha elfogadja a csereszerepet.

Amúgy mindegy, mert viszi a Barca
lemaradunk 1 jó lehetőségről..,
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ezt már sokadjára olvasom és nagyon felcsesz. Csak nem adnánk oda az egyik legjobbunkat (persze mostanában sokáig formán kívül volt) és a poszt legjobbját arabéknak a múlt nyári akciójuk után (még amúgy se, senkinek). Maradjon csak itt szépen még 6-7 évig, amíg vissza nem vonul és előbb-utóbb akár csk-ként is magasba emelhetné a BL trófeátAnthony írta:Lehet majd Perez tehermentesíti a nyáron, állítólag Nasser mindenképpen le szeretné igazolni, és a megfelelő összeg esetében elengednénk (aztán lehet hogy csak 100% pletyka, de ilyent is olvastam)el magico írta: A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot

Csak a cs-t ne vigye túlzásba

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én nem értem ezt a barcelonát. Kilátszik a seggük a nadrágból, olyan csórók, mégis leülnek fapofával, pókerarccal az asztalhoz tárgyalni bárkiről, bármennyiért. Mindegy, hogy Haaland vagy akárki. Megjött a szociális, vagy mi van ezekkkel ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
És elvileg tárgyalnak Christensennel és Sülét is meg fogják keresni.Realista24 írta: Azpit a Barca csábítja, elméletileg elég jó esélyekkel.
Nehogy most nyáron ők toljanak egy PSG-t aztán igazolnak egy fél kezdőcsapatot ingyen lejáró szerződéssel...

Bár fizetésre nem lehetne elég pénzük, ha csak ki nem szórnak jó pár arcot még Dembelén kívül.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lehet majd Perez tehermentesíti a nyáron, állítólag Nasser mindenképpen le szeretné igazolni, és a megfelelő összeg esetében elengednénk (aztán lehet hogy csak 100% pletyka, de ilyent is olvastam)el magico írta: A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azpit a Barca csábítja, elméletileg elég jó esélyekkel.el magico írta:Azpilicuetat simán bepróbálnám, ha elfogadja a csereszerepet. Mazraoui-ról is írtak már jókat, lenne rögtön két használható jobbhátvédünk.TheBull6 írta:De ha valakit érdekel
A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Azpilicuetat simán bepróbálnám, ha elfogadja a csereszerepet. Mazraoui-ról is írtak már jókat, lenne rögtön két használható jobbhátvédünk.TheBull6 írta:De ha valakit érdekel
A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot

Ezt szerintem senki se érti. Nem azt mondom, hogy azt csináljuk mint amit Zidane csinált egy évben, hogy A csapat meg B csapat, mert most nincs egy B csapathoz elég játékosunk, meg azért elég demoralizáló tud lenni, hogy tudod magadról hogy hiába vagy jó, úgysem kerülsz be az A csapatba. Lásd Morata, Kovacic akik akkor kimagaslóan jók voltak a rotálós csapatban és hozták a bajnoki meccseket. Egyedül Isconak sikerült beverekednie magát, de ő alapból Zidane nagy kedvence volt akkoriban. Néha jogosan, néha jogtalanul.ANDS írta: Mind igaz, amit leírtál szerintem is.
Csak azt nem értem, hogy miért nem játszanak a cserejátékosok. De azt hiszem, sokan nem értjük.
A RM kerete szvsz a legerősebb a LaLigaban.
A cserepadon olyan játékosok ülnek, hogy nagyon sok csapatban alapkezdők lennének.
De ha nem játszanak, akkor nincsenek formában, és ha nincsenek formában akkor nem kapnak játékperceket.
Mondjuk, ha van egy CKM, akkor nehéz bekerülni a helyükre, amíg bírnak lépni.
Nem gondolnám, hogy egy Elche, Granada, stb ellen OTTHON, ne kezdhetne mondjuk Jovic, Rodrygo, Cama, Fede közül legalább 2. Hiszen miért is vannak egy Real Madridban, ha még ilyen meccseken se érik el a mércét.
Pont előbb nézegettem a nyáron lejáró szerződésű emberek listáját, de teljesen felesleges. Simán lehetne komolyabb arcokat hozni Mbappe-n kívül, de vagy olyan lenne mint Süle vagy Rüdiger, akinek hála valószínűleg Militao kerülne ki a csapatból (ha csak nem állnánk át 3 védős játékra), vagy olyan mint Kessie akit meg padoztatna az öreg. Brozovic és/vagy Perisic szintén egy jó opció lenne, jól tudnak együtt működni Modriccal is, Perisic legalább beadni is tud és nem is büdös neki a munka, ahogy Brozovicnak sem, dehát....
Mind1.. meglátjuk.
De ha valakit érdekel
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A védekezése miatt én se bántanám, messze nem az eredeti posztja; a szélső hátvédjeinkkel nekem jelen pillanatban sokkal inkább nagyobb gondot jelent az a tény, hogy konkrétan suták és teljesen hasztalanok az előre játékban. Az meg, hogy a jelenlegi keretben ráadásul mind2 az, na az már komoly hátrány és veszélyes is a BL fronton. Úgyhogy az Mbappé, Haaland csomag mellett a legnagyobb szükségünk egy labdaügyes szélső bekk igazolása lenne a nyáron, főleg Carvajal kálváriája után, illetve fényében.Lucasszal, én is alig várom az új jobb hátvédet, de pont őt élő venni a tegnapi után nem fair. Sokkal inkább Alabat.
Ami a meccset illeti, Karim bakija után szinte borítékolható volt, mint ahogy a sorozatterhelés következtében a kellő koncentráció hiánya is, ez párosult egy adag szerencsétlenségi faktorral (Kroos szabi, Case fejes kapufa) na meg a B, C sor játék (menedzsment hibája is) , illetve eleve kérdőjeles minőségének hiányával. Ennyi helyzetből bőven gólokkal kellett volna nyerni.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az. De itt a meccs összefoglalójaSzB írta:LV egy csődtömeg
1. gólnál nem látszik, de Modricrol szakadt le a srác aki beadta. Utána bent közepén Alabat úgy leráztak, hogy rossz volt nézni. 2. gólnál szintén Alaba cseszte el a kilépést. Nyilván oda kell lépjen 25 méterre a kaputól, mikor ott volt 2 ember a támadón, egy 20 méteres folyosót hagyva maga mögött... Amibe még Mendy is besegített azzal, hogy még ő is lépett kettőt a 10 méterre lévő labdától, így egyedül hagyva a gólszerző... Szóval bőven van baj Lucasszal, én is alig várom az új jobb hátvédet, de pont őt élő venni a tegnapi után nem fair. Sokkal inkább Alabat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealMadridFanatic
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)