Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. február 4., péntek 6:18

Azért ez az egyik legalja produkció volt, amit valaha láttam Realtól kb.
80 percig egykapuzott egy középcsapat ellenünk, mi meg nem is akartunk gólt lőni.

Azért tényleg szerencsénk, hogy spanyolban minden csapat hulladék, mert azért nálunk is ha kiesik 1-2 kulcsember, onnantól full középcsapat vagyunk, semmi több.

A Bilbao abszolút megérdemelte, igazából egyik meccsen sem voltunk jobbak náluk.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 4., péntek 6:11

egyre érdekesebb ez az ancelotti.

én megkockáztatom granada ellen ugyanezt felküldi meg balet berakja cenyóba aztán asensio jobb szél :lol:

most megfogtok kövezni szerintem kroos is hetek óta árnyéka önmagának, miért nem lehet jegelni kicsit, ja ilyen kalibert nem raksz padra :/

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 4., péntek 0:59

Azért remélem egyszer megérem, hogy triplázunk. :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2022. február 3., csütörtök 23:40

Így utólag már lehet kutyázni Carlót, de sokatmondó, hogy mennyi bizalma van a Jovic, Bale, Hazard trióval szemben.
Azért la. az egyiket betehette volna mondjuk Rodrygo helyett; kegyetlen, hogy milyen szociális otthon lett a Real Madridból és ebben véleményem szerint nem csak a játékosok ludasak.

Az meg amit a kupában évek óta leművelünk óriási szégyen, nem is értem a fiúkat --> a legkönnyebben hozható sorozatot bohóckodják el rendre. :sly:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 3., csütörtök 23:38

flori írta: Így utólag már lehet kutyázni Carlót, de sokatmondó, hogy mennyi bizalma van a Jovic, Bale, Hazard trióval szemben.
Bizalom ide vagy oda, azért csak továbbrúgta a csapatot legutóbb Hazard + Asensiónál egy fej nélküli gereblye is többet csinálna, erre fenn marad végig. Érthetetlen. Értem, hogy az a terv, hogy észrevegye a belga, hogy nem kell és elhúzzon nyáron, de azért ez vicc. Sztárgázsiért kupában se áll be mikor terített betli mindenki 70 perce.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 3., csütörtök 23:31

Úristen, de szánalmas meccs volt. Semmit nem érdemelt a csapat, mit akartunk ezzel a maival? A csapat 80%-a pihent 10 napot. Fizikai fájdalom volt nézni Iscot, Asensiot meg Rodrygót. Tényleg Iscót kell bedobni egy ilyen meccsre? Az egyik leghalvérűbb ember. Camavingo is borzasztóan szállt be.

Így utólag már lehet kutyázni Carlót, de sokatmondó, hogy mennyi bizalma van a Jovic, Bale, Hazard trióval szemben.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 1., kedd 11:48

Megláttam benne a Bale gólt, és akkor esett le hogy a Walesinek is van annyi gólja a ligában mint Messinek a fransziáknál. :lol: Hát ilyet.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 11:36

Azért erősre sikeredett a szezon első fele. Voltak itt finom dolgok bőven.

https://youtu.be/iTnX7h976XM

:sziv:

Reméljük tavaszra is maradt puskapor :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. január 25., kedd 14:32

Már 1-2 évvel ezelőtt is gyenge volt a szélén a sebessége miatt. Nem véletlenül húzódott beljebb középső védőnek.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 25., kedd 14:22

el magico írta: Azpilicuetat simán bepróbálnám, ha elfogadja a csereszerepet.
Carvajal sérülékenységét nézve stabil kezdő lenne :kalapos:

Amúgy mindegy, mert viszi a Barca
lemaradunk 1 jó lehetőségről..,

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 25., kedd 14:06

Anthony írta:
el magico írta: A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot
Lehet majd Perez tehermentesíti a nyáron, állítólag Nasser mindenképpen le szeretné igazolni, és a megfelelő összeg esetében elengednénk (aztán lehet hogy csak 100% pletyka, de ilyent is olvastam)
Ezt már sokadjára olvasom és nagyon felcsesz. Csak nem adnánk oda az egyik legjobbunkat (persze mostanában sokáig formán kívül volt) és a poszt legjobbját arabéknak a múlt nyári akciójuk után (még amúgy se, senkinek). Maradjon csak itt szépen még 6-7 évig, amíg vissza nem vonul és előbb-utóbb akár csk-ként is magasba emelhetné a BL trófeát :D . Ha jól számolom már csak Benz, Luka, Marcelo, Bale és Carvajal van előtte a sorrendben. Bale és Marci mennek, Carvajalnál szerintem nem lenne a legjobb helyen és a 2 zseni meg sajnos nem lesz itt nekünk 40 éves koráig.

Csak a cs-t ne vigye túlzásba :mrgreen:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. január 25., kedd 13:17

Én nem értem ezt a barcelonát. Kilátszik a seggük a nadrágból, olyan csórók, mégis leülnek fapofával, pókerarccal az asztalhoz tárgyalni bárkiről, bármennyiért. Mindegy, hogy Haaland vagy akárki. Megjött a szociális, vagy mi van ezekkkel ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 25., kedd 13:08

Realista24 írta: Azpit a Barca csábítja, elméletileg elég jó esélyekkel.
És elvileg tárgyalnak Christensennel és Sülét is meg fogják keresni.

Nehogy most nyáron ők toljanak egy PSG-t aztán igazolnak egy fél kezdőcsapatot ingyen lejáró szerződéssel... :D

Bár fizetésre nem lehetne elég pénzük, ha csak ki nem szórnak jó pár arcot még Dembelén kívül.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 25., kedd 13:08

el magico írta: A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot
Lehet majd Perez tehermentesíti a nyáron, állítólag Nasser mindenképpen le szeretné igazolni, és a megfelelő összeg esetében elengednénk (aztán lehet hogy csak 100% pletyka, de ilyent is olvastam)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 25., kedd 12:52

el magico írta:
TheBull6 írta:De ha valakit érdekel
Azpilicuetat simán bepróbálnám, ha elfogadja a csereszerepet. Mazraoui-ról is írtak már jókat, lenne rögtön két használható jobbhátvédünk.
A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot :lol:
Azpit a Barca csábítja, elméletileg elég jó esélyekkel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 25., kedd 12:45

TheBull6 írta:De ha valakit érdekel
Azpilicuetat simán bepróbálnám, ha elfogadja a csereszerepet. Mazraoui-ról is írtak már jókat, lenne rögtön két használható jobbhátvédünk.
A KP-ra a Brozovicot én is adnám. Más kérdés, hogy egyik edzőnk se szereti tehermentesíteni Casemirot :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 25., kedd 12:15

ANDS írta: Mind igaz, amit leírtál szerintem is.
Csak azt nem értem, hogy miért nem játszanak a cserejátékosok. De azt hiszem, sokan nem értjük.
A RM kerete szvsz a legerősebb a LaLigaban.
A cserepadon olyan játékosok ülnek, hogy nagyon sok csapatban alapkezdők lennének.
De ha nem játszanak, akkor nincsenek formában, és ha nincsenek formában akkor nem kapnak játékperceket.
Mondjuk, ha van egy CKM, akkor nehéz bekerülni a helyükre, amíg bírnak lépni.
Ezt szerintem senki se érti. Nem azt mondom, hogy azt csináljuk mint amit Zidane csinált egy évben, hogy A csapat meg B csapat, mert most nincs egy B csapathoz elég játékosunk, meg azért elég demoralizáló tud lenni, hogy tudod magadról hogy hiába vagy jó, úgysem kerülsz be az A csapatba. Lásd Morata, Kovacic akik akkor kimagaslóan jók voltak a rotálós csapatban és hozták a bajnoki meccseket. Egyedül Isconak sikerült beverekednie magát, de ő alapból Zidane nagy kedvence volt akkoriban. Néha jogosan, néha jogtalanul.

Nem gondolnám, hogy egy Elche, Granada, stb ellen OTTHON, ne kezdhetne mondjuk Jovic, Rodrygo, Cama, Fede közül legalább 2. Hiszen miért is vannak egy Real Madridban, ha még ilyen meccseken se érik el a mércét.

Pont előbb nézegettem a nyáron lejáró szerződésű emberek listáját, de teljesen felesleges. Simán lehetne komolyabb arcokat hozni Mbappe-n kívül, de vagy olyan lenne mint Süle vagy Rüdiger, akinek hála valószínűleg Militao kerülne ki a csapatból (ha csak nem állnánk át 3 védős játékra), vagy olyan mint Kessie akit meg padoztatna az öreg. Brozovic és/vagy Perisic szintén egy jó opció lenne, jól tudnak együtt működni Modriccal is, Perisic legalább beadni is tud és nem is büdös neki a munka, ahogy Brozovicnak sem, dehát....

Mind1.. meglátjuk.

De ha valakit érdekel

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2022. január 24., hétfő 15:58

Lucasszal, én is alig várom az új jobb hátvédet, de pont őt élő venni a tegnapi után nem fair. Sokkal inkább Alabat.
A védekezése miatt én se bántanám, messze nem az eredeti posztja; a szélső hátvédjeinkkel nekem jelen pillanatban sokkal inkább nagyobb gondot jelent az a tény, hogy konkrétan suták és teljesen hasztalanok az előre játékban. Az meg, hogy a jelenlegi keretben ráadásul mind2 az, na az már komoly hátrány és veszélyes is a BL fronton. Úgyhogy az Mbappé, Haaland csomag mellett a legnagyobb szükségünk egy labdaügyes szélső bekk igazolása lenne a nyáron, főleg Carvajal kálváriája után, illetve fényében.

Ami a meccset illeti, Karim bakija után szinte borítékolható volt, mint ahogy a sorozatterhelés következtében a kellő koncentráció hiánya is, ez párosult egy adag szerencsétlenségi faktorral (Kroos szabi, Case fejes kapufa) na meg a B, C sor játék (menedzsment hibája is) , illetve eleve kérdőjeles minőségének hiányával. Ennyi helyzetből bőven gólokkal kellett volna nyerni.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 24., hétfő 10:21

SzB írta:LV egy csődtömeg
Az. De itt a meccs összefoglalója

1. gólnál nem látszik, de Modricrol szakadt le a srác aki beadta. Utána bent közepén Alabat úgy leráztak, hogy rossz volt nézni. 2. gólnál szintén Alaba cseszte el a kilépést. Nyilván oda kell lépjen 25 méterre a kaputól, mikor ott volt 2 ember a támadón, egy 20 méteres folyosót hagyva maga mögött... Amibe még Mendy is besegített azzal, hogy még ő is lépett kettőt a 10 méterre lévő labdától, így egyedül hagyva a gólszerző... Szóval bőven van baj Lucasszal, én is alig várom az új jobb hátvédet, de pont őt élő venni a tegnapi után nem fair. Sokkal inkább Alabat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. január 24., hétfő 9:52

Őt követi valaki?

Néhány meccsen láttam, elég korrekt teljesítményeket rakott le.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: