(poennak szantam

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 14., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 14., szombat 19:40
Es cél az EL?Remy írta:James visszajon, Jesét visszavesszuk, Rodrigot leboltoljuk mert Mayoral lelep, aztan mehet is a szezon.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 14., szombat 19:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 14., szombat 17:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2018. július 14., szombat 16:06
VB-re mondjuk nem vitte kiJim írta:egy név jut az eszembe Moratakiserik írta: A nagyobb probléma, hogy Lopi rendre használ tipikus center csatárt,
őt tudta volna használni Lopi
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 14., szombat 12:54
Vb n is nagy nulla voltKercsó írta:Amúgy ha Mbappé nem érkezik, beletúrnék a City hívek szívébe. Gabriel Jesúst simán hoznám... 21 évesen, egy igazi félcsiszolt gyémánt. Hatalmas zsugás lehet, ha nem csavarja fel az élet. Megaztán segíteni tudna majd Viniciuséknak is.
Kár, hogy a cityvel legalább annyira nehéz tárgyalni mint a párizsiakkal...
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. július 14., szombat 11:54
egy név jut az eszembe Moratakiserik írta: A nagyobb probléma, hogy Lopi rendre használ tipikus center csatárt,
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. július 14., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. július 14., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 14., szombat 11:27
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 14., szombat 8:18
HozzászólásSzerző: RealG » 2018. július 13., péntek 20:55
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. július 12., csütörtök 21:55
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. július 12., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 12., csütörtök 20:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 12., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 12., csütörtök 8:32
Persze, ők még fiatalok, de ha leigazolsz egy 24-26 éves csatárt, akkor 3 év múlva sem lesz helyük.Realista24 írta: Egyik brazil még nem jön, a másik meg már az előszezonban el fog hullani szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 12., csütörtök 8:29
Ha nem fizetnek 50nél többet, akkor meg nem kell eladni, egyszerű ez, mint az egyszeregy.Anthony írta:Nem fog senki 50-nél többet adni. Alig játszik, ezért egyrészt nem tudott sokat mutatni, másrészt ha nem fér be, akkor lehet nem is annyira jó. A vb-n sem fért be, sokszor még cserének sem.Realista24 írta:A nagy kérdés Kovacic. Ha elvágyódik és az új projekt nem győzi meg, akkor el kell adni, de drágábban, mint Ronaldót. Főleg, ha egy angol csapat viszi, le kell rántani őket, mint a szart.
Remélhetőleg Perez mostmár megnyugodott kapus ügyben, de ha nem akkor valóban a belga top1 volt a vb-n.Realista24 írta: Kapus, ha tudjuk hozni a belgát, ámen, ha nem, akkor sem vagyunk gondban.
Mandzu, hát nem tudom, ilyen második opciónak jó. Marcival meg ne is viccelődjünk
Én Hazardot hoznám, és ha lehet Mpabbét, ha nem lehet, akkor megnézném Rashfordot, szerintem elég penge srác, nem értem miért kapott ilyen kevés lehetőséget az angoloknál.
Viszont a csatároknál ne felejtsük el, hogy belefektettünk két brazil csikóba vagy 80 millát, ezért nem várok nagy csatár igazolásokat, bár szerintem nem fognak beválni hehe csapattársai.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 12., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 12., csütörtök 8:26
Nem fog senki 50-nél többet adni. Alig játszik, ezért egyrészt nem tudott sokat mutatni, másrészt ha nem fér be, akkor lehet nem is annyira jó. A vb-n sem fért be, sokszor még cserének sem.Realista24 írta:A nagy kérdés Kovacic. Ha elvágyódik és az új projekt nem győzi meg, akkor el kell adni, de drágábban, mint Ronaldót. Főleg, ha egy angol csapat viszi, le kell rántani őket, mint a szart.
Remélhetőleg Perez mostmár megnyugodott kapus ügyben, de ha nem akkor valóban a belga top1 volt a vb-n.Realista24 írta: Kapus, ha tudjuk hozni a belgát, ámen, ha nem, akkor sem vagyunk gondban.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem