Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez a rész, most nálam is kibszta a bisztosítékot rendesen..Eljátszották ezt a szünet-egy rész-két hét szünet-megint egy rész vagy valami hasonló felosztásban, aztán egy ilyen nyomi részt kapunk?
Gondoltam ha ennyit huzzák, akkor legalább belöknek egy badass részt, nem hogy ezt. Izgalmak szempontjából közel nincs ez az évad az elsőhöz képest. Ha nem fogják rendesen kihozni ezt a Zoomos szálat, akkor ezt is otthagyom mint a mindenkifeltámad vagy mindenkivisszatér Arrow-t.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez a rész, most nálam is kibszta a bisztosítékot rendesen..Eljátszották ezt a szünet-egy rész-két hét szünet-megint egy rész vagy valami hasonló felosztásban, aztán egy ilyen nyomi részt kapunk?
Gondoltam ha ennyit huzzák, akkor legalább belöknek egy badass részt, nem hogy ezt. Izgalmak szempontjából közel nincs ez az évad az elsőhöz képest. Ha nem fogják rendesen kihozni ezt a Zoomos szálat, akkor ezt is otthagyom mint a mindenkifeltámad vagy mindenkivisszatér Arrow-t.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
TBBT legujabb reszeben azert nyomattak a GOT-os spoilereket rendesen
Mar csak az a kerdes, hogy Man-Bat-Man-Bat-Man vagy Man-Bat-Man-Bat-Batman?

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egymás után ledaráltam a 3 új Banshee részt, továbbra is legnagyobb kedvenc ez a sorozat, sajnálom, hogy ez az utolsó évad.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fuuuu tényleg, most jut eszembe. Viszont róla csak kb egy 2-3 seces jelenet volt nem? Ezért ment ki a fejemből:D
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen is , meg nem is . Az egyik meghalt miután Eddie lelőtte magát , viszont a jövő RF pont akkor utazott az időben és ezért a speedforce megvédte . A világok között is a speedforce-ban utaznak , valószínűleg ezért úszta meg Zoom .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na de reverse flash meghalt miután Edie kinyirta magát, nem?P. Krisz írta:Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jay Garrick nem létezik , Zoom találta ki átverés gyanánt . Hogy miért nem halt meg amikor megölte a fiatalabb önmagát ? Ezért amiért Reverse Flash se , megvédte a speedforce .
- P. Krisz
Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jay Garrick nem létezik , Zoom találta ki átverés gyanánt . Hogy miért nem halt meg amikor megölte a fiatalabb önmagát ? Ezért amiért Reverse Flash se , megvédte a speedforce .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Norbii
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt mondtam már hetek óta. A vasálarcos csávó walley mint gyorshajtó. tökre egyértelmű és utalás is volt rá.P. Krisz írta:The Flash
WTF ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl. Wally nem Föld 1 Wally , hanem a Vasálarcos a Föld 2-ről .
am coron jól összeszedte egy tag a hibákat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. A rész végén amikor Zoom elengedi a túszt akkor mi is történt? Miért nem lötték szarrá Zoomot? Korábban a részben láttuk, hogy nem tud elmozokni azoknak a fegyvereknek a lövedéke elől és Barrynek lett volna ideje az a pár másodperc is, hogy ki üsse.
2. Most akkor ki halt meg korábban? Ha megölte a múltbeli önmagát akkor, hogy hogy még életben van?
3. Mi volt az a jelenet, hogy nem lehet megállítani a "Darkness-t"? Megszállta valami a csávókámat vagy csak ennyire elhiszi magáról?
4. Zoom maga mondta, hogy nem olyan gyors, hogy Speed Mirage-t tudjon létre hozni. Akkor ezek szerint Reverse Flash gyorsabb. Viszont akkor Barrynak még gyorsabbnak kéne lennie a segéd eszköz nélkül is ugyan is láthattuk korábban, hogy Barry tud Speed Mirage-t létrehozni illetve korábbi részben minden földnélkülid le rendezte Reverse Flash-t.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy azzal, hogy Reverse Flash storyját lezárták, csak bonyolítani lehet a dolgokat. Néhol egész jól össze tudják hozni (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl, amikor átmentek először a Föld 2-re), de néhol annyira kijön a készítőkön a hozzá nem értésük, hogy hihetetlen. Flash egy rettentő nehéz karakter, és ez kezd kijönni a CW-n.... nem az van, mint egy Zöld íjásznál, hogy egy dimenzióban kell gondolkodni, mert itt előjön az időutazás, különböző idősíkok, új világok, stb. Ehhez pedig egy jó író kellene... Látszik, hogy nem tudnak mit kezdeni a karakterekkel.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
flash eheti része a teljes logikátlanság.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már kezdve a nyissunk újra kaput dolog...csak Wells volt racionális, a többi meghülyült.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már kezdve a nyissunk újra kaput dolog...csak Wells volt racionális, a többi meghülyült.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- P. Krisz
Ez mekkora Flash oltás .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!My name is Usain Bolt and I am the fastest man alive.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!My name is Usain Bolt and I am the fastest man alive.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
szerintem már rég ott tart, csak új volt meg érdekes... ez a rész megRemy írta:Flash...
Kezdik ezt is túltolni... sok a drámázás, kevés a poénkodás. Csak nehogy az Arrow sorsára jusson...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Flash...
Kezdik ezt is túltolni... sok a drámázás, kevés a poénkodás. Csak nehogy az Arrow sorsára jusson...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mar az vicces volt, mikor azt hitte, hogy egy kis sima bilincs meg fogja allitani.P. Krisz írta:The Flash
WTF ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez meg mi a lófasz volt ? Minek is adta oda Barry a gyorsaságát ? Ha Zoom csak akkor adta volna vissza Wally-t ha már megvan az ami kell neki , akkor megértem . De Wally megkerült , ketten fegyvert fognak rá , Barry gyorsabb akkor miért tette azt amit . Abban bízom hogy van valami kis csavar benne , pl. Wally nem Föld 1 Wally , hanem a Vasálarcos a Föld 2-ről .

- P. Krisz
The Flash
WTF ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez meg mi a lófasz volt ? Minek is adta oda Barry a gyorsaságát ? Ha Zoom csak akkor adta volna vissza Wally-t ha már megvan az ami kell neki , akkor megértem . De Wally megkerült , ketten fegyvert fognak rá , Barry gyorsabb akkor miért tette azt amit . Abban bízom hogy van valami kis csavar benne , pl. Wally nem Föld 1 Wally , hanem a Vasálarcos a Föld 2-ről .
WTF ?

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Danyt Vaes Dothrakba viszik, első évadból ismerős lehet,csak kicsit felturbózták a helyet a trailerek alapján.palesz77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Könyvbe semmi nincs vele, bandukol valahol a vadonban.. De elvileg többet fog szerepelni a későbbiekben, legalábbis olvastam ilyet - az eddigi nullánál mondjuk nem nehéz többet.Remy írta:GoT
Spoiler, esetleg könyves spoiler is jöhet most már.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rickon Starkkal amúgy mi van? Mármint, fogjuk őt még látni? Daenerys hova került?Daenerys meg passz, így lett vége a könyveknek is, hogy egy Dothraki horda elfogja.

Rickon nem tudni hol van, az utolsó kötetben Davos elmegy megkeresni...mert kap infót róla hogy hol lehet. (Skagos, sziget.) És itt abbamarad a történet. Én így emlékszem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hetedik szezonja is lesz a Shamelessnek, most olvasom a sorozat facebookján 
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt, hogy Cruz legyen az a bizonyos nő a végén.
Meghökkentő csavar volt Hood lecsukása, most már erre fog koncentrálni szvsz a sorozat záró évada.

Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt, hogy Cruz legyen az a bizonyos nő a végén.
Meghökkentő csavar volt Hood lecsukása, most már erre fog koncentrálni szvsz a sorozat záró évada.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Könyvbe semmi nincs vele, bandukol valahol a vadonban.. De elvileg többet fog szerepelni a későbbiekben, legalábbis olvastam ilyet - az eddigi nullánál mondjuk nem nehéz többet.Remy írta:GoT
Spoiler, esetleg könyves spoiler is jöhet most már.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rickon Starkkal amúgy mi van? Mármint, fogjuk őt még látni? Daenerys hova került?

- Remy
- Kapcsolat:
Néztem, lesznek benne érdekességek.messideco írta:Nézz trailert tesó

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots