Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. február 4., péntek 9:45

p.csabi1 írta:
gész ősszel erről dumáltam (nem csak én) itt a fórumon, hogy ki fog fingani a csapat ha szét vannak jatszatva. Hát elértük...

10 nap pihenője volt a csapat háromnegyedének.Továbbra sem értem ezt a ki van fingva a csapat dolgot. :roll:
Fizikailag a brazilok, mentálisan meg a többiek. Olyanról nem hallottál még? Egymás után játszottuk a hosszabbitasokat, koncentrálni kell minden meccsen. A kiscsapatok ellen sincs egy egyszerű meccsünk se. Ez tök mindegy hogy 10 napig most pihentek, de egy szept - január közepéig tartó koncentrációt nem lehet ennyi idő alatt kipihenni...

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 4., péntek 9:41

gész ősszel erről dumáltam (nem csak én) itt a fórumon, hogy ki fog fingani a csapat ha szét vannak jatszatva. Hát elértük...

10 nap pihenője volt a csapat háromnegyedének.Továbbra sem értem ezt a ki van fingva a csapat dolgot. :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. február 4., péntek 9:32

gutihaz14 írta:
Karim the king írta:

Gondoljunk már bele ,milyne lehet Hazard edzőmunkája, ha mindezek ellenére még a 60. Percben sem Őt cserélte be!!!!! :cens: :-@ :vivo:

itt mar reg nem az edzomunkarol van szo.
megmutatja hogy o a fonok. inkabb elcseszi a kupat minthogy betegye oket, nehogy a vegen csoda folytan megmentsek a segget mint multkor hazard.

75. percben visszaultette a padra hazardot aki elotte bemelegitett mar. bale nevetett az egeszen.
Így van, itt az van hogy van 13 játékos a többi meg nem létezik.. Mikor a padon ott ül már egy friss Ceballos, Hazard, Jovic.. Pont ilyen meccseken kéne várni tőlük a csodát szerintem, de természetesen csak akkor ha kezdőbe kerülnek.. Deeee ancelotti úgy van, hogy ahhh neem inkább játsszon casemiro vinicius.. Most őszintén mivel voltunk előrébb ezzel a hulla fáradt vinivel mint mondjuk Hazarddal? Vagy casemiro helyett miért nem kezdhet camavinga ( szigorú védekezési feladatokkal megbizva). Magamból kiindulva ( nyilván más egy megye 1 szint) ha így nem számít rád az edző, hogy a levegőt nem kapó társad éppen beesik, de mégis ő szenved a pályán akkor azért elgondolkozol, hogy van e értelme odatenni magad. Egész ősszel erről dumáltam (nem csak én) itt a fórumon, hogy ki fog fingani a csapat ha szét vannak jatszatva. Hát elértük... Van 13 kimerült játékos meg a többi 10 totál motivalatlan formán kívüli.. Grat Ancelotti.. Ugyanaz mint legutóbb hihetetlen, hogy semmit nem tanult.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 4., péntek 9:30

Modricnak és Kroosnak nem most volt kb 10 nap pihije? Vagy lemaradtam valamiről?
Az kevés.Itt heteket akarnak pihentetni egyesek. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 4., péntek 9:27

Akkor nyáron kéritek Pochettinót? :D

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 4., péntek 9:13

Nem hiszem el, hogy Bale/hazard annyira rottyon van, hogy a 70 percben nem lettek volna jobb mint a jetlages Rodrygo, aki mintha pályán se lett volna. Asensio meg egyébként pont a végére jött bele.

Azt is rossz volt látni, hogy ahogy megprobaltuk tempóval rájukvinni, vagy egy mélységi passzt a 16osba jöttök lett helyzet és jöttek a faltok meg a sárga. De ha a két szélső hulla es nem bírnak futni mert korbeutaztak tegnap a világot akkor megette a fene.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 4., péntek 9:07

mindegy, így is kikaptunk, úgyhogy sehogy se jött be a taktikája az öregnek.

13emberrel nem lehet egy szezont lehozni, megszívta már szóval nem értem. az meg nem kifogás hogy senki se szint, főzzön amiből lehet

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 4., péntek 9:04

Remy írta: Akkor nem érted, hogy mi a problémája sokaknak. Nem a kiesés, hanem a rossz edzői döntések. Az, hogy lényegében esélyt se adtunk magunknak.
A leheto legerosebb kezdo kerult fel, talan az Asensio-Jovic csere volt ketseges. Mit lehetett volna meg tenni?
Hazard Iscora butult, Bale pedig nem jatszott eles meccset ki tudja miota. Ilyen embereket nem lehet nyugodtan bevetni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 4., péntek 8:56

Marky írta: Mi ez az apokaliptikus hangulat :lol:
Idegenben egy maximumot nyujto Bilbao ellen, tobb napos kihagyas utan, tobb tizezer km utazas utan visszatero brazil kulcsemberekkel nehogy mar ne lehessen kikapni. Fizikalisan es intenzitasban is felulkerekedtek, ezert kellett Iscot behozni, hatha hozza tud tenni a labdatartashoz. Bale es Hazard netto emberhatrany lett volna egy ilyen fizikalis csapat ellen.

Akit le lehet cseszni az Vini, mert megint rengeteg rossz dontese volt, de o is beutazta a fel vilagot.
Akkor nem érted, hogy mi a problémája sokaknak. Nem a kiesés, hanem a rossz edzői döntések. Az, hogy lényegében esélyt se adtunk magunknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2022. február 4., péntek 8:56

Tegnapi meccs margójára:

Mi tudunk focizni, áldoztunk ezért. 1902-ben elindultunk, évről évre építkeztünk az, hogy egy f*sszopó g*ci brazil szövetségi kapitány elment a retkes k*rva anyjába, az engem nem érdekel. 8000 kilómétert utaztak a cigányok, hát nehogy már olyan nyerje a Copa del Reyt b*zdmeg aki nem tud fotbalozni... Mi akik a XX.század legjobb csapata vagyunk, hát menjetek a f*szomba bazmeg... A g*cibe😅😅

*s borul a díszlet *

Vegyétek kicsit lazábbra :agree: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára haszi 2022. február 4., péntek 8:58-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 4., péntek 8:52

Mi ez az apokaliptikus hangulat :lol:
Idegenben egy maximumot nyujto Bilbao ellen, tobb napos kihagyas utan, tobb tizezer km utazas utan visszatero brazil kulcsemberekkel nehogy mar ne lehessen kikapni. Fizikalisan es intenzitasban is felulkerekedtek, ezert kellett Iscot behozni, hatha hozza tud tenni a labdatartashoz. Bale es Hazard netto emberhatrany lett volna egy ilyen fizikalis csapat ellen.

Akit le lehet cseszni az Vini, mert megint rengeteg rossz dontese volt, de o is beutazta a fel vilagot.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 4., péntek 8:44

Karim the king írta:
R. Carlos írta: A brazilok az elmúlt héten 2 válogatott meccset toltak, többezer km-re a spanyol földtől. Ráadásul az egyiket a mérkőzést megelőző napon. Vinícius és Rodrygo is játszott, Casemiro a keretben volt.

Szerintem erre nincs magyarázat. Bődületes edzői hiba. Militao kivételével egyiket sem kellett volna nevezni erre a meccsre.
Gondoljunk már bele ,milyne lehet Hazard edzőmunkája, ha mindezek ellenére még a 60. Percben sem Őt cserélte be!!!!! :cens: :-@ :vivo:

itt mar reg nem az edzomunkarol van szo.
megmutatja hogy o a fonok. inkabb elcseszi a kupat minthogy betegye oket, nehogy a vegen csoda folytan megmentsek a segget mint multkor hazard.

75. percben visszaultette a padra hazardot aki elotte bemelegitett mar. bale nevetett az egeszen.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 4., péntek 8:08

ziro4vr írta:
Yazid írta: egyre érdekesebb ez az ancelotti.

én megkockáztatom granada ellen ugyanezt felküldi meg balet berakja cenyóba aztán asensio jobb szél :lol:

most megfogtok kövezni szerintem kroos is hetek óta árnyéka önmagának, miért nem lehet jegelni kicsit, ja ilyen kalibert nem raksz padra :/
Semmi megkövezés, Kroos gyenge és fáradt egy ideje. Ha nagyon lassú a játékunk és a labdabirtoklás ingadozik, akkor általában ez is egy oka. De az egész ckm ólomlábú.

A kezdő egy dolog azt nem hozom fel az öregnek de a rossz embereket akarja tűzben tartani. Isco, Jovic, Asensio, felejtős emberek. Sokkal többet érne ha a pufit, Bélát meg Valverdet akarná tavaszra felépíteni.
Modricnak és Kroosnak nem most volt kb 10 nap pihije? Vagy lemaradtam valamiről?

Bale...korán van még az iváshoz barátom :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. február 4., péntek 8:06

R. Carlos írta: A brazilok az elmúlt héten 2 válogatott meccset toltak, többezer km-re a spanyol földtől. Ráadásul az egyiket a mérkőzést megelőző napon. Vinícius és Rodrygo is játszott, Casemiro a keretben volt.

Szerintem erre nincs magyarázat. Bődületes edzői hiba. Militao kivételével egyiket sem kellett volna nevezni erre a meccsre.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 4., péntek 8:06

Realista24 írta: Mondjuk, ha Vinicius a meccs korai szakaszában nem teszi az agyát, és 10 méterről üresen a kapura veri a labdát, ahelyett, hogy átlépi, akkor lehet teljesen más lett volna a meccs képe.
Azt konkrétan nem hittem el. Csak ültem és néztem ki a fejemből, hogy ilyen létezik? Ráadásul annyira tisztán kapta, hogy ott átvehette volna, még tolhatta is volna a kapu felé.
R. Carlos írta: Szerintem erre nincs magyarázat. Bődületes edzői hiba. Militao kivételével egyiket sem kellett volna nevezni erre a meccsre.
Na de pont ez az... Akkor Militao miért játszott megint klasszis szinten? Mindenkit lefutva ráadásul, rengeteg melóval. A csapatban is neki van a legtöbb perce. Nem felmentés a másik háromnak, főleg nem Rodrygonak. Aki egyébként még így is többet melózott meg futott sprintbe, mint a csoda 11esünk, aki 1,5 hétig pihenhetett erre a meccsre...

Az volt a bődületes edzői, hogy nem cserélt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 4., péntek 8:05

Yazid írta: egyre érdekesebb ez az ancelotti.

én megkockáztatom granada ellen ugyanezt felküldi meg balet berakja cenyóba aztán asensio jobb szél :lol:

most megfogtok kövezni szerintem kroos is hetek óta árnyéka önmagának, miért nem lehet jegelni kicsit, ja ilyen kalibert nem raksz padra :/
Semmi megkövezés, Kroos gyenge és fáradt egy ideje. Ha nagyon lassú a játékunk és a labdabirtoklás ingadozik, akkor általában ez is egy oka. De az egész ckm ólomlábú.

A kezdő egy dolog azt nem hozom fel az öregnek de a rossz embereket akarja tűzben tartani. Isco, Jovic, Asensio, felejtős emberek. Sokkal többet érne ha a pufit, Bélát meg Valverdet akarná tavaszra felépíteni.
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 4., péntek 8:05

Lenyomtunk egy nagyon gyenge meccset 2 cserevel, ez mindent elmond. Carlo nem tanult semmivol ez mar kijelentheto.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 4., péntek 7:55

Mondjuk, ha Vinicius a meccs korai szakaszában nem teszi az agyát, és 10 méterről üresen a kapura veri a labdát, ahelyett, hogy átlépi, akkor lehet teljesen más lett volna a meccs képe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. február 4., péntek 7:48

A brazilok az elmúlt héten 2 válogatott meccset toltak, többezer km-re a spanyol földtől. Ráadásul az egyiket a mérkőzést megelőző napon. Vinícius és Rodrygo is játszott, Casemiro a keretben volt.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 4., péntek 6:49

Tudtam én már a kezdő kihirdetésekor, hogy az alvas celrevezetobb.

Ancelotti feteke pontjai pedig szorgosan gyulnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: