Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Melisandrés jelenetnél is van egy baki szerintem. Volt már máskor is olyan, hogy levette azt a nyakéket, mégse öregedett meg a teste. Pl: https://www.youtube.com/watch?v=BU1r03wst_8
Mikor Sansat és Ríket utolérték a boltonok egy pillanatra elhittem, hogy megint visszaviszik Ramsayhez őket, de szerencsére megmenekültek a Tarhti culával.
Első résznek szerintem pont elment. Nem volt nagyon tartalmas, de azért bőven kíváncsivá tett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Melisandrés jelenetnél is van egy baki szerintem. Volt már máskor is olyan, hogy levette azt a nyakéket, mégse öregedett meg a teste. Pl: https://www.youtube.com/watch?v=BU1r03wst_8
Mikor Sansat és Ríket utolérték a boltonok egy pillanatra elhittem, hogy megint visszaviszik Ramsayhez őket, de szerencsére megmenekültek a Tarhti culával.
Első résznek szerintem pont elment. Nem volt nagyon tartalmas, de azért bőven kíváncsivá tett.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melisandre wtf?
Edd remélem gyorsan visszaéra vadakkal, és WunWun letapossa Thorneékat
Dany szála remélem nem annyi lesz idén,hogy kóborolnak a pusztán,meg megérkezik a többi özvegy közé. Az elég meh, lenne.
Dorne-Királyvári szál elég zavaros:
Ugye Dorne-ból elindult a hajó, Mircella,Tristan és Jamie volt rajta (meg legénység,ok).
Na most, Jamie elvitte Mircella holttestét a kis csónakon,be Királyvárba.
Tristan addig a hajón maradt, ez is ok.
Amit nem értek,hogy a két homokkígyó hogy került oda? Ők látták Dorne kikötőjéből kifutni a hajót.
Vagy aztán utánalopóztak? Ez szerintem itt baki,vagy nem tudom.
Illetve az is érdekes,hogy azután,hogy Mircellát kicsinálják a dorniak, Tristant otthagyja Jamie a hajón, őrizetlenül...
Elsőre jó volt, elnézve a következő részt előzetesét, ott már komolyodnak a dolgok.
Edd remélem gyorsan visszaéra vadakkal, és WunWun letapossa Thorneékat

Dany szála remélem nem annyi lesz idén,hogy kóborolnak a pusztán,meg megérkezik a többi özvegy közé. Az elég meh, lenne.

Dorne-Királyvári szál elég zavaros:
Ugye Dorne-ból elindult a hajó, Mircella,Tristan és Jamie volt rajta (meg legénység,ok).
Na most, Jamie elvitte Mircella holttestét a kis csónakon,be Királyvárba.
Tristan addig a hajón maradt, ez is ok.
Amit nem értek,hogy a két homokkígyó hogy került oda? Ők látták Dorne kikötőjéből kifutni a hajót.
Vagy aztán utánalopóztak? Ez szerintem itt baki,vagy nem tudom.
Illetve az is érdekes,hogy azután,hogy Mircellát kicsinálják a dorniak, Tristant otthagyja Jamie a hajón, őrizetlenül...
Elsőre jó volt, elnézve a következő részt előzetesét, ott már komolyodnak a dolgok.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
GoTs06e01
Korrekt felvezető rész volt. Segített visszarázódni Westeros világába, elhelyezte a karaktereket, hogy kivel mi van.
A főcímben Deresnél a nyúzott ember virít
Korrekt felvezető rész volt. Segített visszarázódni Westeros világába, elhelyezte a karaktereket, hogy kivel mi van.

A főcímben Deresnél a nyúzott ember virít

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó'van csak meglestem még meló előtt.
Nem volt ez rossz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége tényleg wtf.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GoT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Erre először nem is gondoltam, de olvasva a kommenteket rájöttem
Tényleg a trailerek lelőtték ezeket a dolgokat, kivétel Dorne-t. Ott még lesznek érdekes dolgok.
A Varys-Tyrion párosban van potenciál bőven, ők fogják a sorozat szelíd humorát adni.
A végén meg a papnő elég wtf kategória volt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Erre először nem is gondoltam, de olvasva a kommenteket rájöttem

Tényleg a trailerek lelőtték ezeket a dolgokat, kivétel Dorne-t. Ott még lesznek érdekes dolgok.
A Varys-Tyrion párosban van potenciál bőven, ők fogják a sorozat szelíd humorát adni.
A végén meg a papnő elég wtf kategória volt

"And my heart will leave you never."
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Na én meló előtt gyorsan megnéztem. Jobb kezdés ez mint az 5. évad. Nem volt különösebb gond vele. Viszont a Martell házat értelmetlenül tönkre tették, egyáltalán nem logikus lépés történt.
Mellisandre szála a végén meg
Remélhetőleg martel bá beleírta a kövi könyvbe, mert nagyon érdekes lett és hát..nagyon kíváncsi vagyok a leírásra ahogy megtörténik.
ja igen, és volt egy epic fail is a részben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor Sansáékért jöttek a katonák kutyákkal. Na a katonákat kinyírták, a kutyák meg eltűntek.
Mellisandre szála a végén meg

ja igen, és volt egy epic fail is a részben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor Sansáékért jöttek a katonák kutyákkal. Na a katonákat kinyírták, a kutyák meg eltűntek.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És még el is fogják hinni.h3x0r írta: Akkor majd dél korul ird be, hogy milyen volt a resz.

Nem illik.
- h3x0r
Akkor majd dél korul ird be, hogy milyen volt a resz.ziro4vr írta:Én is csak este látom majd

banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a gyilkosos dolgon én is meglepődtem. nekem totál idegennek tűnik ehhez a sorozathoz. faszinak szarva nő a fején v mi? na mindegy. 4 rész maradt, én nagy darát várok. de annyi szál van egyébként, hogy hihetetlen.. nemtudom hogy lesz lezárva, de hiányérzet valószínűleg maradni fog, max pozitivan csalódok.
job egymondatos fucking válaszai pedig már hiányoztak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a gyilkosos dolgon én is meglepődtem. nekem totál idegennek tűnik ehhez a sorozathoz. faszinak szarva nő a fején v mi? na mindegy. 4 rész maradt, én nagy darát várok. de annyi szál van egyébként, hogy hihetetlen.. nemtudom hogy lesz lezárva, de hiányérzet valószínűleg maradni fog, max pozitivan csalódok.
job egymondatos fucking válaszai pedig már hiányoztak

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Nem tudom kinek a látens szerelme félelmetesebb, hettyé vagy a tied.
Én is csak este látom majd, addig fel se jövök ide, valamelyik kócsak szpojlerezne úgyis.

Én is csak este látom majd, addig fel se jövök ide, valamelyik kócsak szpojlerezne úgyis.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak miattad toltam le a GoT-ot, szóval ennyit már bírj ki.ziro4vr írta:Ja, egy jó Remy fröcsögés hiányzott nekem az elmúlt években.Remy írta:Na, holnap megint tele lesz spoilerrel az egész topic.Na, de most legalább engem is érint majd.
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Aki akar egy kis viking pótlékot az kezdje el mindenképp a the last kingdomot. Nem rég lett vége az első évadnak és hát durván minőségi cucc. Konkrétan vikings 2 a sorozat csak angol oldalról. Ragnar is benne van meg a fiai.

- ziro4vr
Ja, egy jó Remy fröcsögés hiányzott nekem az elmúlt években.Remy írta:Na, holnap megint tele lesz spoilerrel az egész topic.Na, de most legalább engem is érint majd.
![]()

Nem illik.
- P. Krisz
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Átlagos epizódnak mondanám , az egész rész az építkezés jegyében zajlott . Megismertük a gyilkost , kiderült hogy egy szektáról van , ez egy kicsit meglepett . Végre megjelent Eliza Dushku karaktere is , persze neki is vannak viseltes dolgai , pl. hogy drogos . A főnáci is kikerült a böriből , akit a veje ki akar nyírni . Carrie elrendezte Proctor droglaborját , így be lehet hozni a Kartelles szálat is . Szerintem most már az összes lapjukat megmutatták , nem lesz kurva nagy fordulat , el kell kezdeni kibontani és lezárni a szálakat . Legnagyobb jelenet , ahogy Burton fagyizik .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Átlagos epizódnak mondanám , az egész rész az építkezés jegyében zajlott . Megismertük a gyilkost , kiderült hogy egy szektáról van , ez egy kicsit meglepett . Végre megjelent Eliza Dushku karaktere is , persze neki is vannak viseltes dolgai , pl. hogy drogos . A főnáci is kikerült a böriből , akit a veje ki akar nyírni . Carrie elrendezte Proctor droglaborját , így be lehet hozni a Kartelles szálat is . Szerintem most már az összes lapjukat megmutatták , nem lesz kurva nagy fordulat , el kell kezdeni kibontani és lezárni a szálakat . Legnagyobb jelenet , ahogy Burton fagyizik .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kapcsolat:
Na, holnap megint tele lesz spoilerrel az egész topic.
Na, de most legalább engem is érint majd.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Norbii
Realista24 írta: Ez keci nagy rész volt. Amennyire féltem az elején, annyira pozitívan csalódok már hetek óta. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén vártam a who's your king? kérdést Ragnartól, de így sem volt rosszIvar szemében azt láttam, hogy képes lenne leszúrni a fatert, egy pillanatra azt is hittem, hogy megteszi, a többi egy kis takonynak tűnik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én inkább tiszteletet láttam és örömöt h megint ott van. Ragnar fiai pedig történelmi jegyzetek szerint tisztelték az apjukat. Majd mikor ráuntak a portyázásra felosztották egymás közt Skandináviát
Am akit érdekel kövi rész trailere (már most remegek miatta): https://www.youtube.com/watch?v=kYpEjNCs304
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez keci nagy rész volt. Amennyire féltem az elején, annyira pozitívan csalódok már hetek óta. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén vártam a who's your king? kérdést Ragnartól, de így sem volt rosszreeed_ati írta:Fú ez a 10-es Viking adta rendesen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csata sem volt éppen rossz, közben a királyi vacsi nagy volt még. Rollo és Ragnar harcához valami hasonlót képzeltem el, szerintem jól megcsinálták. Na és az időbeli ugrás is komoly volt, a fiúk hamar felnőttek.De a legjobban a vége adta, mikor Ragnar visszatért, feszült volt rendesen a helyzet, minden pillanatban azt vártam, hogy valaki leszúrja, vagy ilyesmi.. De Ragnar a legnagyobb király, seni nem akar király lenni..

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Aktuális Banshee rész is kivégezve, továbbra is pörög a történet, hogy fogják ezt az egészet lezárni...zseniális.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fú ez a 10-es Viking adta rendesen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csata sem volt éppen rossz, közben a királyi vacsi nagy volt még. Rollo és Ragnar harcához valami hasonlót képzeltem el, szerintem jól megcsinálták. Na és az időbeli ugrás is komoly volt, a fiúk hamar felnőttek.
De a legjobban a vége adta, mikor Ragnar visszatért, feszült volt rendesen a helyzet, minden pillanatban azt vártam, hogy valaki leszúrja, vagy ilyesmi.. De Ragnar a legnagyobb király, seni nem akar király lenni..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csata sem volt éppen rossz, közben a királyi vacsi nagy volt még. Rollo és Ragnar harcához valami hasonlót képzeltem el, szerintem jól megcsinálták. Na és az időbeli ugrás is komoly volt, a fiúk hamar felnőttek.