Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.
Nekem a konfi kupán tetszett.Az első meccsen tökèletest hozott,a támadásokat is jól segítette.Aztán volt a kövi meccsen két hajmeresztő megoldása,eladta a labdát a 16-os előtt...de összességében engem meggyőzött.
Jogy miért szeretné a mester(ha igaz?),gondolom a sok meccs miatt,ami lesz a szezonban,aztán Coentrao helyzete is kérdéses,valamint az öreg szeret rotálni.Ha ésszerű az ára,akkor sztm jöhet.
Modric...hát ezek a firkászok nem bírnak magukkal,ajánlhatnám nekik mivel játszanak...

A horvát ide akart jönni,minden áron,Ance szereti az ilyen tipusú kp-ket,azon a listán,amit a klub adott ki pár hónapja,èrinthetetlen...szal megint csak pazarolta a papírt a média,ahhelyett hogy másra,pl egészségügyi célra használták volna...mert kb annyit ér...