Tényleg nem lehet megunni ezt, akárhányszor meg tudom nézni még mindig, pedig láttam vagy 100x már.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 6., kedd 14:08
Tényleg nem lehet megunni ezt, akárhányszor meg tudom nézni még mindig, pedig láttam vagy 100x már.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 6., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 6., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 6., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 6., kedd 11:29
Szánalmas.Realista24 írta:Csak a lába, megy is a twitteren a háborgás.Donát írta:
Most azért van, mert nekem 4:3-ban rakta ki, vagy Benzemának kajakra csak a lába van benne?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 6., kedd 11:25
Há igen, a tavalyi szezon rólunk szólt, semleges drukkerek is a mi meccseinkre verték, erre betesznek tök irreleváns jeleneteket Lautaro lövés meg ahogy Salah átvesz egy labdátMorataMartin írta: Lehet nekem van üldözési mániám az új Bajnokok Ligája intró miatt, de mint címvédő egyáltalán örüljünk, hogy a végén a kupa felemelésnél benne voltunk?![]()
Bezzeg Moneypabbe ellenünk lőtt gólja és Salah benne vannak![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 6., kedd 11:23
Csak a lába, megy is a twitteren a háborgás.Donát írta:Most azért van, mert nekem 4:3-ban rakta ki, vagy Benzemának kajakra csak a lába van benne?MorataMartin írta: Lehet nekem van üldözési mániám az új Bajnokok Ligája intró miatt, de mint címvédő egyáltalán örüljünk, hogy a végén a kupa felemelésnél benne voltunk?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 6., kedd 11:20
Most azért van, mert nekem 4:3-ban rakta ki, vagy Benzemának kajakra csak a lába van benne?MorataMartin írta: Lehet nekem van üldözési mániám az új Bajnokok Ligája intró miatt, de mint címvédő egyáltalán örüljünk, hogy a végén a kupa felemelésnél benne voltunk?![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. szeptember 6., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. szeptember 4., vasárnap 8:51
Benne van a pontvesztés, de nekünk a játszó, támadó szellemű csapatok jobban fekszenek, mint a 11emberrel védekezők.Donát írta: Kedden megyünk a Celtichez, a szezon 7 tétmeccsén hibátlanok, 29-2 gólkülönbséggel, egy hete 9-0ra nyertek, tegbap 4-0ra verték a Rangerst.![]()
Bár az is igaz, hogy ez mind skót csapatok elleni meccs volt. Benne van a pakliban, hogy szenvedünk majd, sőt még a pontvesztés is. Bár szerintem nem lenne tragédia egy X sem, most még inkább itt, mint a bajnokságban. De persze a csoportelsőség kötelező, az nem kérdés.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 4., vasárnap 7:58
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 28., vasárnap 11:36
Hát igen, pl top játékosok körülötted.Faust írta: Max kepessegeiben volt top, de a nagy sikerekhez mas is kell
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 28., vasárnap 10:52
Az én Hazard jellemzésem: olyan játékos volt, aki kiemelkedő tehetséggel, tudással rendelkezett, de átlag alatti szorgalommal, munkával. Ezért sem tudta megmutatni úgy igazán a legmagasabb szinten (pl BL) illetve 10+ év profi focitól kiégett a szarul karbantartott szervezete.Buitre írta:define top. Olyan játékos (volt leigazolása előtt), aki képes megbontani a védelmet és egyúttal jól olvassa a játékot. Szerintem joggal bíztunk benne, hogy sokat adhat a csapatnak. Az a probléma, hogy fikarcnyit sem hozott az elvárásokból.Faust írta: Sose volt top, ez a problema.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 28., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 28., vasárnap 10:38
define top. Olyan játékos (volt leigazolása előtt), aki képes megbontani a védelmet és egyúttal jól olvassa a játékot. Szerintem joggal bíztunk benne, hogy sokat adhat a csapatnak. Az a probléma, hogy fikarcnyit sem hozott az elvárásokból.Faust írta: Sose volt top, ez a problema.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 28., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. augusztus 28., vasárnap 9:52
A Faust nem volt top..Faust írta: Sose volt top, ez a problema.
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. augusztus 28., vasárnap 9:52
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 28., vasárnap 9:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 27., szombat 21:07
Jaja hallom is őket itt Budán, de mitől lesz jó ez a realnak?hehetheoriginal írta: Hazi bedurrantja a raketakat![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem