ez az igazi szurkolás!!!
Mennyei futball
Re: Mennyei futball
nem tudok semmit h miért énekelték de amint láttam már Bulgáriában is nyomták..erről vmi háttérinfó?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
erről vmi háttérinfó?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
hala madrid!
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Doll megmondta a frankót!
Nagyjából ennyi volt ebben a kupában, szerencsésebb esetben még 1 kör belefért volna, de talán jobb így!
Hajrá Fradi!
Nagyjából ennyi volt ebben a kupában, szerencsésebb esetben még 1 kör belefért volna, de talán jobb így!
Hajrá Fradi!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ne felejtsd el, hogy már itt van pár hónapja. csak ragadt rá valami a magyar futballszakmábólPrométheusz írta:na Doll megmondja a tutit. nem tudja kétmillió ájróért hozni a játékosokat.
azta.
a Rijeka tudja, ezek szerint.
Szerintem ha kicsit visszább tekertél volna, akkor olvashattad volna, hogy a "haknizás" előbb volt beiktatva a Fradi programjába, mint a bajnoki meccs.cart írta: Komolyan elhalasztják a bajnoki meccset a haknizás miatt?Azért elég komoly ez a bajnokság...
Komolyan elhalasztják a bajnoki meccset a haknizás miatt?Prométheusz írta:nem. azt mondom, az a korrekt, hogy halasztás van.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
most hogy az európa liga győzelem bebukott, nem marad másziro4vr írta:szerintem a Fradit hagyjad, tartalékold magad a Real meccseiretorjack írta: somáliát leszarom, de amit a realért tettem a béelldöntőben, minimum egy sergioramos mondja el a gyászbeszédet.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
nem. azt mondom, az a korrekt, hogy halasztás van.Santi írta:Oké, akkor szted az tök korrekt lett volna a Fraditól, ha fogadja 16:30-tól a Dunaújvárost a Puskásban, majd a 18:30-ra véget érő meccs után szépen összecuccol átmegy az Üllői-re a Chelsea elleni meccsre kb. hét óra valahány percre és akkor egy óra múlva már kezdik is a stadionavatót. Ha ezt télleg így gondolod, akkor én most felállok és kimegyek a topicból...
mint ahogy tavaly is az lett volna a korrekt.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Doll agyfaszt kapott.
"Mi nem vagyunk a Real Madrid."
"Tavaly a Stuttgartot verték ki."
"Mi nem vagyunk a Real Madrid."
"Tavaly a Stuttgartot verték ki."
- Prométheusz
na Doll megmondja a tutit. nem tudja kétmillió ájróért hozni a játékosokat.
azta.
azta.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Prométheusz
gratula a Diósgyőrnek a továbbjutáshoz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem a Fradit hagyjad, tartalékold magad a Real meccseiretorjack írta: somáliát leszarom, de amit a realért tettem a béelldöntőben, minimum egy sergioramos mondja el a gyászbeszédet.
Nem illik.
- torjack
rm222 írta:biztos szívesen beszegeli a koporsódat somliatorjack írta:járok ki szorgalmasan dekkelni, egy gól már jött, ha elvisz a tüdőrák, remélem a fradi és a real madrid saját halottjának tekint majd.
somáliát leszarom, de amit a realért tettem a béelldöntőben, minimum egy sergioramos mondja el a gyászbeszédet.
-
Matyas
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Ezt a Nalepa srácot remélem jegelni fogja Doll mert szerintem igen csak gyenge, ha jól láttam szögletnél is ő maradt le az emberéről.Illetve Ugrai is lefelé lóg ki szerintem, rögzítetteknél jó de amúgy kevés.
Gera nagy erőssége lesz ennek a Fradinak ha fizikálisan utoléri magát.Gyömbér mellett egy Besic még elférne
Gera nagy erőssége lesz ennek a Fradinak ha fizikálisan utoléri magát.Gyömbér mellett egy Besic még elférne
biztos szívesen beszegeli a koporsódat somliatorjack írta:járok ki szorgalmasan dekkelni, egy gól már jött, ha elvisz a tüdőrák, remélem a fradi és a real madrid saját halottjának tekint majd.
- torjack
járok ki szorgalmasan dekkelni, egy gól már jött, ha elvisz a tüdőrák, remélem a fradi és a real madrid saját halottjának tekint majd.
1 megvan.
"Ez így szöglet lesz, ha kimegy."
Ugrai "Neymar" Roland mekkorát homorított.
"Ez így szöglet lesz, ha kimegy."
Ugrai "Neymar" Roland mekkorát homorított.
- torjack
na, rúgunk 4-et a második félidőben aztán minden oké
bazz, nem tudok annyi cigit elszívni a második félidőben hogy összejöjjön
bazz, nem tudok annyi cigit elszívni a második félidőben hogy összejöjjön