Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 16., péntek 12:40

Illarrát azért hoztuk el, mert allitolag b*szott jó játékos lesz belole, es ami a legfontosabb, hogy spanyol, és a jovobeli spanyol valogatott egyik meghatarozo jatekosa lehet az edzoi stabunk szerint (gondolom én). Ugyanez érvényes Iscora is. Ok a jovo spanyol valogatott huzoemberei lehetnek.

A spanyolositás se mindegy, hogy hogyan torténik. Míg a barcában a spanyolok mind minosegi jatekosok voltak, beton valogatott kezdok, addig nalunk itt volt Ramos, Alonso es Iker. A tobbi jatekos ilyen Callejon, Granero, Albiol, Arbeloa ... ezekkel spanyolosítottunk, de ezek mind csak csere szintu jatekosok ... meg ha szegény Arbeloa beton kezdo is, tudjuk mennyit ér ...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 16., péntek 12:31

Hahaha, Gustavo-Wolfsburg-Arsenal, ezen már csak sírva röhögni lehet. Egyébként nem értem a brazilt mi a fenét akar egy Wolfsburgba...szerintem bőven kapott volna játékpercet, nade ő tudja.

Illarát lehet többek között azért hoztuk el, hogy ne vigye el a Barca?

Granero: ügyesen mozog a Sociedad, szurkolok nekik a BL selejtezőben.

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. augusztus 16., péntek 12:30

Nálam ez a cikk kiverte a biztosítékot, remélem megint csak a sajtó spekulál összevissza:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2271507

Nem is az a gond, hogy vinnék Özilt (bár nagyon sajnálnám ha elmenne), hanem hogy Kakával akarja pótolni őt Ancelotti?!!! Na ez még viccnek is rossz. Lejárhatna már Kaká szerződése és húzhatna a vérbe... :cens: :vivo:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 16., péntek 12:19

Granero visszajött Spanyolországba. Sociedadnál tölti a következő évet kölcsönben. aztán megy vissza a feljutott QPR-ba mint Remy és Taarabt meg a többiek.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. augusztus 16., péntek 12:15

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... alos-76829

Akkor mi megvettünk egy Illarrat 32-ért és Gustavo meg 15-20 milkáért ment el.... okosabbak is lehettünk volna szerintem
Gustavo nem akarta elhagyni Németországot, ezért igazolt a Wolfsburghoz. Arsenal illetve Wenger is vitte volna, nyilván más szint a két klub, mégsem váltott..
#happyshitting

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 16., péntek 12:14

Cobra11 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... alos-76829

Akkor mi megvettünk egy Illarrat 32-ért és Gustavo meg 15-20 milkáért ment el.... okosabbak is lehettünk volna szerintem
Amikor Illarrát megvettük, még nem volt egyértelmű, hogy a katalánnak nem fog kelleni. A bajoroktól jó játékost csak akkor lehet igazolni, ha nem számítanak rá. Plusz Gustavo sem akart országot váltani. Érdeklődött felőle az Arsenal( :mrgreen: ) meg a Chelsea is. Wolfsburgban gondolom betonkezdő lesz, a vb szempontjából a brazilnak ez volt a legfontosabb. Majd jövőre elcseréljük Khedirával. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 16., péntek 12:12

Azért az elég meredek, hogy egy több főből álló csoport arra szakosodott, hogy hehe korábbi megjegyzéseit visszakeressék, és ezeket felhasználva dobálják rá a szart.

ez nem az első eset már.

no, de részemről ennyi, nem vagyok senki mellett vagy ellen, csak ez feltűnő jelenség.
szerintem a hehe stílusú fórumozóknak (akik sokszor alkotnak karakán véleményeket, és mindig biztosak az igazukban, álláspontjukat tényként közlik) ezzel " együtt kell élni. "

főleg, hogy szerintem az ő hsz-eit senki (vagy nagyon kevesen) skipelik, pont emiatt.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 16., péntek 12:11

off
DavieS írta:Azért az elég meredek, hogy egy több főből álló csoport arra szakosodott, hogy hehe korábbi megjegyzéseit visszakeressék, és ezeket felhasználva dobálják rá a szart.
Persze, napi 5x keresek vissza, ez a hobbim. Több főből álló csoport... vicces.

...és nem a szart dobáltam rá, csak rávilágítottam, hogy nincs igaza. Visszakereshetsz te is, sok dologban egyezik a véleményünk és soha nem saraztam.
Bárkinél visszakerestem volna, mert én is emlékeztem, hogy mit állított (btw. 2 percbe nem tellett). Nekem is vannak véleményeim, amik változtak, de nem tagadom le legalább. Peace, i'm out.

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. augusztus 16., péntek 12:08

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... alos-76829

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 16., péntek 12:05

hehe írta:
- kíváncsi lennék az 500 jobb játékosra.
bárki, tehát bárki, aki tud labdát kezelni egy átlagosnál jobb módon és csak egy picit fürgébb.
ilyenből nem 500, hanem 1000 van. minden faluban.
:D
azért ennyire nem kell túlozni :D

nem kötekedés céljából írom de akkor számodra ki jelenleg az aktív labdarúgók között a legjobb 10 védekező középpályás ?

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 16., péntek 11:56

Azért az elég meredek, hogy egy több főből álló csoport arra szakosodott, hogy hehe korábbi megjegyzéseit visszakeressék, és ezeket felhasználva dobálják rá a szart.

ez nem az első eset már.

no, de részemről ennyi, nem vagyok senki mellett vagy ellen, csak ez feltűnő jelenség.

azért kiváncsi lennek ezeknek az embereknek az életére, ha ilyennekkel tudnak foglalkozni.

on.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 16., péntek 11:51

hehe írta:
bárki, tehát bárki, aki tud labdát kezelni egy átlagosnál jobb módon és csak egy picit fürgébb.
Ez azért már költői túlzásnak érzem... :roll:

Továbbá ezt írtad: " sosem lesz belőle vieira szintű játékos, sosem lesz a legjobbak közt a posztján, de kediránál csukott szemmel is több futball van benne, így már csupán ezzel előrébb vagyunk"

Ezzel pedig Te sem vállaltál nagy kockázatot. Azért Viera szintű játékos nem születik minden évben...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 16., péntek 11:48

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2271507

Angliában megint unatkoznak.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 16., péntek 11:33

Kép
Kép
Kép

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 16., péntek 11:28

hehe írta:
Pontosan nem emlékszem az akkori beszélgetésre
akkor hadd mondjam el az álláspontom, ami mindig is volt kázmérral kapcsolatban. nem csak most, nem csak a tavalyi betis meccs után, hanem mindig:
sosem lesz belőle vieira szintű játékos, sosem lesz a legjobbak közt a posztján, de kediránál csukott szemmel is több futball van benne, így már csupán ezzel előrébb vagyunk.
amikor a castillába jött fél évre, már akkor tudni lehetett, hogy az első csapatba vesszük, csak akklimatizálódni fog az utánpótlásban egy darabig.
nem hiába lett felnőtt brazil válogatott, nem hiába nyert korosztályos vébét és volt sao pauloban az első csapat tagja.
jó játékos lesz, akinél örömteli, hogy keményen képes dolgozni, de nem lesz világmegváltó.
azt azért murinnyónak - a haaaaatalmas szakembernek üzenném - hogy kediránál, mint a mellékelt ábra is mutatja, van legalább 500 jobb játékos a világon a posztra.

azt meg hogy milyen szintre fog eljutni még az edzői stáb sem tudhatja nem hogy mi.
Én mondjuk az egyik legokosabb Perez igazolásnak tartom. Leigazolta a Castillaba, megismerte a madridi környezetet és a nyelvet emellett legalább az edzői stáb is folyamatosan tudta figyelni hogy télleg van-e bent valami vagy nincs és ezek szerint látnak bent valamit. És persze pénzügyileg is elég jól megúsztuk.

Kecskezs

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. augusztus 16., péntek 11:24

schranzer írta:Gareth Bale a The Mirror, a Daily Star, a The Times és a Daily Telegraph írásai szerint már csapattársaival sem beszél, így akarja kikényszeríteni a klubvezetőktől azt, hogy engedjék el végre Madridba, ahonnan a hírek szerint 80 millió font körüli összeg érkezhetne cserébe.

A Mirror a játékost edzőjét, Andre Villas-Boast is idézi Bale hallgatásával kapcsolatban:
- Senki nem tudja, mi jár a fejében, mivel senkivel nem beszél. Csak annyit látunk, hogy megérkezik az edzésre, aztán azt, ahogy távozik – mondta a cikk szerint a portugál tréner.
Ehhez azért még hozzátartozik, hogy AVB szerint bár tudnak a Real Madrid érdeklődéséről, tárgyalni továbbra sem fognak, és számítanak Gareth-re. Beszélni fognak a játékossal az ambícióiról és jelezni fogják neki, hogy szerződés alatt áll és ez bizonyos felelősségeket von maga után. Tehát azért Bale nem verte ki a balhét, csak nem beszél a társainak a távozásával kapcsolatban.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 16., péntek 11:16

Press írta:
Anthony írta:Apropó: ha nem Bale után rohangásznánk most el lehetne kukázni Williant olcsóér az Anzsiból...
Man City most küldött érte repülőt egy 40 milliós ajánlat társaságában. "Olcsón..." :)
Hmm ez valami friss hír, nem láttam még. Azt hittem olcsóbb lesz, de mondjuk így is csak egy fél Bale ára :)
A másik feléből még mindig lehetne venni egy Suarezt vagy Gündogant.

Na mindegy felőlem jöhet a walesi, én nem kérdőjelezem meg feltétlen a képességeit, de az árával továbbra sem vagyok kibékülve. (nem beszélve arról, hogy remélhetőleg csak kamu a sérülése, vagy megint csinálunk egy Kaka/Sahin bizniszt).

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 16., péntek 11:08

schranzer írta:Gareth Bale a The Mirror, a Daily Star, a The Times és a Daily Telegraph írásai szerint már csapattársaival sem beszél, így akarja kikényszeríteni a klubvezetőktől azt, hogy engedjék el végre Madridba, ahonnan a hírek szerint 80 millió font körüli összeg érkezhetne cserébe.

A Mirror a játékost edzőjét, Andre Villas-Boast is idézi Bale hallgatásával kapcsolatban:
- Senki nem tudja, mi jár a fejében, mivel senkivel nem beszél. Csak annyit látunk, hogy megérkezik az edzésre, aztán azt, ahogy távozik – mondta a cikk szerint a portugál tréner.
még a végén Levy-nek kell rátukmálnia Bale-t Perezre :D

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 16., péntek 11:07

Pontosan nem emlékszem az akkori beszélgetésre
akkor hadd mondjam el az álláspontom, ami mindig is volt kázmérral kapcsolatban. nem csak most, nem csak a tavalyi betis meccs után, hanem mindig:
sosem lesz belőle vieira szintű játékos, sosem lesz a legjobbak közt a posztján, de kediránál csukott szemmel is több futball van benne, így már csupán ezzel előrébb vagyunk.
amikor a castillába jött fél évre, már akkor tudni lehetett, hogy az első csapatba vesszük, csak akklimatizálódni fog az utánpótlásban egy darabig.
nem hiába lett felnőtt brazil válogatott, nem hiába nyert korosztályos vébét és volt sao pauloban az első csapat tagja.
jó játékos lesz, akinél örömteli, hogy keményen képes dolgozni, de nem lesz világmegváltó.
azt azért murinnyónak - a haaaaatalmas szakembernek üzenném - hogy kediránál, mint a mellékelt ábra is mutatja, van legalább 500 jobb játékos a világon a posztra.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 16., péntek 11:02

hehe írta:sztem összekeversz vkivel.
Nem akarok g'ci lenni, de most Mattnek van igaza.
h.e.h.e. írta:
A Real Madrid Castillában folytatja a Sao Paulo 20 éves középpályása, Carlos Henrique Casemiro. A kölcsönszerződés a szezon végéig érvényes, de a Real Madrid elsőbbséget élvez majd más csapatokkal szemben, ha a végleges leigazolása mellett döntenek végül. A brazil játékos többszörös utánpótlás-válogatott, a felnőtt válogatottban eddig 5 alkalommal lépett pályára.
atyavilág, 20 évesen még csak a castilla, vmit nagyon elkúrhatott a gyerek vagy a menedzsment, vagy a sao paulo.

ez a gyerek felnőtt brazil válogatott volt, az egyik legnagyobb kp-s ígéret, neymarral és gansoval volt egy szinten emlegetve.

hova fajul a világ. castilla.
vicc. nem lesz belőle semmi.

Vissza: