sajnos nem ment ma az égbe
Valahogy én is igy érzem. Nem tudom Benzemát bántani, mert egyáltalán nem hozott le rossz meccset. DE annyiszor odavarázsolták elé a labdát, pontot, és másik 3 felkiáltójelet tehetett volna a mondat végére. Nem érzem azt hogy Benzema ott lenne a legjobb csatárok között (még?), azért, mert amikor szorul a hurok, amikor a legkiélezettebb a helyzet, akkor nem tudja nekünk eldönteni a meccset. Jó, tudom a két gól az két gól. De az van hogy minden ziccer úgy jött ki hogy Benzema lábában volt a befejezés, és nem tudtuk eldönteni a meccset, a két gólos előny sehogy sem akart jönni, pedig megvolt rá az esély. Nem is kicsi, minden adott volt. Nem hibáztatom Benzemát, de nagyon sajnálom hogy nem használt ki több gólhelyzetet. Úgy érzem ha Ronaldónak nem megy jól, ha kiveszik a játékból, akkor baszhatjuk. Ennek ellenére eljutottam odáig hogy nem adnám el Benzemát, mostanra nagyon szépen összeszedte magát, és sajnáltam hogy lecserélte Ancelotti. Más csapatrészeknél sokkal égetőbb problémák voltak a mostani mérkőzésen...
a biró az valami borzalmas volt, egészen felháboritó amit művelt.
De mindent összevetve úgy érzem megérdemelte a Barcelona a győzelmet. Alakulhatott volna másként is a mérkőzés, de megdolgoztak a sikerért.
Tőlünk nagyon hiányoltam az agressziv letámadásokat, a 16. percig szinte próbálkozás se volt, később is csak fellángolások, amúgy a meccs nagy részében pedig egészen gyámoltalanul védekeztünk. Inkább csak a hajamat téptem amikor láttam hogy a területvédekezésünk annyira életképes mint egy darab kő. Xavi ezt az enervált impotens valamit még 40 évesen is röhögve átjátszaná nempláne Iniesta aki egy életveszély még mindig.
Di Maria viszont - és ezzel zárnám is- egy isten volt ma, úgyhiszem Messi gólzápora ellenére is elbújhat, mert ma Mari odatette magát. Sajnos nem volt elég a sikerhez.