Karim Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Szerintem sem érdemelte meg a győzelmet a Barca. Az X lett volna az igazságos,mi sem érdemeltünk győzelmet,ahhoz nem volt elég jó a védelmünk és buta hibákat vétettünk,pl Ramos.
Hajtottunk,küzdöttünk,a Barcelona két tizenegyest rúghatott,egyik sem volt jogos szerintem,Messi akciógólja mákos volt,mint a bejgli,visszapattant eléje,szerencséje volt.
Benzema egymaga rúghatott volna vagy négyet... másik oldalon volt kapufa is,Messi ziccerben mellé gurított.
3-3 teljesen igazságos lett volna,de ebben az esetben is azt mondtam volna,hogy a bíró gyenge volt.
Hajtottunk,küzdöttünk,a Barcelona két tizenegyest rúghatott,egyik sem volt jogos szerintem,Messi akciógólja mákos volt,mint a bejgli,visszapattant eléje,szerencséje volt.
Benzema egymaga rúghatott volna vagy négyet... másik oldalon volt kapufa is,Messi ziccerben mellé gurított.
3-3 teljesen igazságos lett volna,de ebben az esetben is azt mondtam volna,hogy a bíró gyenge volt.

Emellett nem tudok elmenni. Nem, nem érdemelték meg jobban, mint mi. Egyáltalán nem. Mi is mentünk mint az állat, helyzeteket alakítottunk ki. Ugyanúgy megdolgoztunk a győzelemért. Csak volt egy fasz bíró, aki elrontott mindent.füst írta:De mindent összevetve úgy érzem megérdemelte a Barcelona a győzelmet. Alakulhatott volna másként is a mérkőzés, de megdolgoztak a sikerért.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Valahogy én is igy érzem. Nem tudom Benzemát bántani, mert egyáltalán nem hozott le rossz meccset. DE annyiszor odavarázsolták elé a labdát, pontot, és másik 3 felkiáltójelet tehetett volna a mondat végére. Nem érzem azt hogy Benzema ott lenne a legjobb csatárok között (még?), azért, mert amikor szorul a hurok, amikor a legkiélezettebb a helyzet, akkor nem tudja nekünk eldönteni a meccset. Jó, tudom a két gól az két gól. De az van hogy minden ziccer úgy jött ki hogy Benzema lábában volt a befejezés, és nem tudtuk eldönteni a meccset, a két gólos előny sehogy sem akart jönni, pedig megvolt rá az esély. Nem is kicsi, minden adott volt. Nem hibáztatom Benzemát, de nagyon sajnálom hogy nem használt ki több gólhelyzetet. Úgy érzem ha Ronaldónak nem megy jól, ha kiveszik a játékból, akkor baszhatjuk. Ennek ellenére eljutottam odáig hogy nem adnám el Benzemát, mostanra nagyon szépen összeszedte magát, és sajnáltam hogy lecserélte Ancelotti. Más csapatrészeknél sokkal égetőbb problémák voltak a mostani mérkőzésen...sajnos nem ment ma az égbe
a biró az valami borzalmas volt, egészen felháboritó amit művelt.
De mindent összevetve úgy érzem megérdemelte a Barcelona a győzelmet. Alakulhatott volna másként is a mérkőzés, de megdolgoztak a sikerért.
Tőlünk nagyon hiányoltam az agressziv letámadásokat, a 16. percig szinte próbálkozás se volt, később is csak fellángolások, amúgy a meccs nagy részében pedig egészen gyámoltalanul védekeztünk. Inkább csak a hajamat téptem amikor láttam hogy a területvédekezésünk annyira életképes mint egy darab kő. Xavi ezt az enervált impotens valamit még 40 évesen is röhögve átjátszaná nempláne Iniesta aki egy életveszély még mindig.
Di Maria viszont - és ezzel zárnám is- egy isten volt ma, úgyhiszem Messi gólzápora ellenére is elbújhat, mert ma Mari odatette magát. Sajnos nem volt elég a sikerhez.
- h3x0r
En is ugyan ezt gondolom. Jo volt, rugott 2 golt, viszont a kihagyott helyzetek miatt haragszom is ra. Viszont akkor is ott van a trio masik ket tagja, akik egyaltalan nem villogtak. Bale-en latszott hogy akart, de amikor harmadjara fut ki a labdaval, mar elegge ideges voltam. Mint ahogy Ronaldo is hany tamadast megakasztott a pontatlan passzaival. (nem is szamoltam)Pipita írta:Hát nem tudom, szerintem nem azon megy el egy meccs, hogy a félig sérült csatár "csak" kettő ziccert vág be, hanem pl azon, hogy a két százmilliós a lapos labdákat úgy kezeli, hogy méterekre pattan tőlük a bogyó.
Mondom ezt úgy hogy a meccs elején engem is felcseszett Karim és küldtem volna el a rákba, de ő kijavította a hibáit és mentette a menthetőt. A másik kettő jobban érdemelné a savazást...Di María után ő volt a legjobb játékosunk.
Lehet más berúgta volna azt a 2 helyzetet, viszont nem biztos, hogy berúgja azt a 2 gólt, amit berúgott. Kár ezen vitatkozni, nem lehet mindent berúgni, akármekkora klasszis is. Kivéve ha messiről van szó.dannen írta:de egy klasszis eldöntötte volna és ezt nem hiszem, hogy lehet cáfolni.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egyetértek, DM mellett ő volt ma a legjobbunk, sajnos nem ment ma az égbe, ha belövi a meccs elején, vagy Piqué azt nem ment ki (mesterhármas, vagy négyes)...a lehető legjobban oldotta meg, sajnos épp ott állt Gérard.
Benne van idén a tűz, és hosszú idő után teljesen bízom benne, folytasd a Sevilla ellen.

Benne van idén a tűz, és hosszú idő után teljesen bízom benne, folytasd a Sevilla ellen.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát nem tudom, szerintem nem azon megy el egy meccs, hogy a félig sérült csatár "csak" kettő ziccert vág be, hanem pl azon, hogy a két százmilliós a lapos labdákat úgy kezeli, hogy méterekre pattan tőlük a bogyó.
Mondom ezt úgy hogy a meccs elején engem is felcseszett Karim és küldtem volna el a rákba, de ő kijavította a hibáit és mentette a menthetőt. A másik kettő jobban érdemelné a savazást...Di María után ő volt a legjobb játékosunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A probléma az, hogy ezt úgy fogjátok fel mintha ez természetes lenne... Merem állitani, hogy Lewa is nem 1x hibázott olyankor amikor nem kellet volna és nem 1x vagy 2x... Kettős mérce?pheco írta:Ennyiről van szó. Így kaptunk ki Dortmundba, hogy Lewa 4-ből 4-et bevágott(tudom az egyik tizi volt) És még akkor nem is a világ legjobb támadójáról beszélek. Ilyeneken (is) mennek el ezek a meccsek. Mondom ezt úgy, hogy lőtt 2 gólt, a második nagyon szép volt, de akkor is egy Real Madrid csatárnak 6 helyzetből nem 2-t kellene értékesítenie.dannen írta:összességében egy szavunk nem lehet rá. viszont bár nekem is fáj kimondani, de 5-6 ekkora ziccerből egy klasszis csatár eldöntötte volna a meccset.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ennyiről van szó. Így kaptunk ki Dortmundba, hogy Lewa 4-ből 4-et bevágott(tudom az egyik tizi volt) És még akkor nem is a világ legjobb támadójáról beszélek. Ilyeneken (is) mennek el ezek a meccsek. Mondom ezt úgy, hogy lőtt 2 gólt, a második nagyon szép volt, de akkor is egy Real Madrid csatárnak 6 helyzetből nem 2-t kellene értékesítenie.dannen írta:összességében egy szavunk nem lehet rá. viszont bár nekem is fáj kimondani, de 5-6 ekkora ziccerből egy klasszis csatár eldöntötte volna a meccset.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem mondtam ,h az összeset be kellett volna lőnie, de ennyi helyzetből lehetett volna több gólt is lőni.Bár igen a 2 gól is hatalmas teljesítmény, de azért kicsit csalódott is vagyok.mocsok írta:persze hát lőhetett volna 7 gólt. volt annyi helyzete.
kicsit gáz is, hogy csak kettőt vállalt, de ez van.
remélem összekapja magát, mert ez nem állapot.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én is örülök a mai két góljának. Igen, picit vegyes a szájíz, mert valóban lőhetett volna többet, de ez van, önmagában aki kettőt vállal egy Barca ellen, az nem semmi, nélküle abszolút nem lehettünk volna partiban. Szerintem is ő és DM voltak a legjobbak, Bale csalódás volt.
But he is a good boy...
17 gólos, 11-esek, szabadrúgások nélkül. Szerintem ez teljesen jó eredmény és lazán meg lehet neki egy 25 gólos szezon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
persze hát lőhetett volna 7 gólt. volt annyi helyzete.

-
Tehetsz egy szivességethehe írta:benzema dupla.
Tedd hozzá, hogy Bale 2 assist
oké, de attól még kikapunk

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én nem bántom, nem érdemli meg. Egy fecske nem csinál nyarat mondás révén, nem tőle kellett volna várni a megváltást. Voltak helyzetei amiket kihagyott, de neki köszönhetően visszajöttünk a meccsbe. Ronaldo a játékunkhoz, pedig nem hogy hozzáadott, de még el is vett. ÉS megilleti a dicséret Benzemát, mert sikerült szintet lépnie és vágnia kettőt, utána kellett volna következnie Ronaldonak, esetleg Bale-nek. De ők elmaradtak.
Szóval Benz:
Szóval Benz:

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Maga eldönthette volna a meccset, sajnos nem jött össze. A két gólon kívül volt neki:
Az elején a labda amit ballal eltört,első ziccer amit főlé vágott,volt egy fejese a kapufa mellé, Pique mentése,bale indításából egyből lőtt és valdes mentett. Még lehet valamit kihagytam.
Szóval simán lőhetett volna még gólt/gólokat, de így is kettőt vállalt, nem is lehet rá haragudni. DM után, ő volt a legjobb.
Az elején a labda amit ballal eltört,első ziccer amit főlé vágott,volt egy fejese a kapufa mellé, Pique mentése,bale indításából egyből lőtt és valdes mentett. Még lehet valamit kihagytam.
Szóval simán lőhetett volna még gólt/gólokat, de így is kettőt vállalt, nem is lehet rá haragudni. DM után, ő volt a legjobb.
Ez ám a visszavágás. Bár mondjuk rád egy rossz szavunk nem lehet, hiszen te loptad el a istenektől a tüzet nekünk, kösz szépen!Prométheusz írta: rakj be még hat nevetőst... a tény tény marad. jut eszembe: az avatárodnak is sokat köszönhetünk kiállítás előtt
Benzema is nagyot játszott, ha nem kell lehozni szerintem vágott volna még egyet. Szerencsére folytatta az idei hagyományát, fasza, magabiztos játék, gólok. Igaz volt 2 (?) nagy helyzete, de van ilyen, hogy nem megy be. Azért csak ott van egy kapus a kapuban.

- mocsok
a tény az, hogy miatta és dm miatt voltunk egyáltalán meccsben.rakj be még hat nevetőst... a tény tény marad.
ha a másik két támadónk fele ennyire jól játszott volna akkor nyerünk is.
mellesleg messi is kihagyott az első félidőben egy legalább akkora helyzetet. mégis ő az istenfia.
nincs csatár aki mindent belő. lehet ez neked új infó.
tudom, és most mit csináljak?Prométheusz írta: jut eszembe: az avatárodnak is sokat köszönhetünk kiállítás előtt
cseréljek avatart?
marceloról egy szót nem írtam.
-
Sajnos ez a nagy igazság, bár őszintén szólva ma Bale is jobb volt mint CR és nem kicsit...Zsombor írta:Ja, más mit kapott volna... Ugyan már, messze Benzema volt a csapat legjobbja, láthatjuk a 2 100 milliós mekkora meccset hozott.Prométheusz írta:tényleg nagy király... 5 tiszta zinyóból (ja és az ötödik perc körül is volt egy amit ballal letört az ötös mellé) szóval majdnem hatból kettőt értékesített a király.. más mit kapott volna ezért..