Ugyan nem követem percenként a fórumot, de itt ilyen még nem olvastam.Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele
Joggal? Szvsz, igen. Volt a téglás, pletykás dolga Ikernek + formahanyatlás. Diego jött, látott, győzött.mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem.
Mindent megadott nekünk, amit egy hálóőr adhat és nem gondolnám, hogy van olyan személy aki valaha is elfogja felejteni a tetteit. Nem kell ide google.Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek
Így van, jobb formában van. Ennyi a lényeg. A konf. kupán, illetve a felkészülési meccseken is ismételten visszaköszöntek Casillasnál a problémái. Figyelj! Ha névre mész, legendára, kultuszra, emlékekre, és így határozod meg a csapat kezdőjét, figyelmen kívül hagyva a formaállapotot, pusztán csak a megérzéseidre és a "szívedre" hallgatsz, akkor az életben nem látsz egy kupát sem.Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.
Ha mégis igen, akkor valószínűleg azért van, mert Carlo minden csak nem buta ember. Az első fordulóban is nekem pozitív meglepetés volt, hogy Lópezt berakta. Ezzel megerősített benne, hogy neki is az eredmény a lényeg, nem pedig az, hogy kinek nagyobb a neve. Ő az edző, szerintem, jobban átlátja a versenyzést, mint mi. És hidd el, nincs Casillas elfelejtve, mint Mou-nál, pusztán versenyzés van.vagy ha nem akkor ott kurva nagy problémák vannak Ancelotti fejében...
Nem most lett először Madrid játékos, + Volt ő egy Pelle alatt nagyon harapós Villareal kapusa is, akik még az "aranybarca" ellen sem voltak abszolút esélytelenek, igen kemény dió volt mindenkinek az a csapat.Ha meg Lopez olyan kurva nagy kapus hol volt eddig a 12 évben????...
Iker top 5 kapus, egyértelmű, ahogy López is. Attól ne félj, hogy nem kap lehetőséget Iker, sőt, kapott is már, de fog is. Carlo többször nyilatkozott a lehetőségekről kapusposzton, nekem nem úgy tűnt, hogy nem tudja ki az az Iker Casillas.itt eggyes emberek agymosáson mentek át komolyan...Iker Top 5 kapus és pont! de ha nemfog lehetőséget kapnu nemfogja tudni megmutatni h ő bizony már a régi szóval Ancelotti please tedd vissza őt a kapuba
No, senkinek nem mosták ki az agyát, senki nem felejti el ki az a Casillas. Mindenki tisztában van mindennel. A Bernabeu népe sem csinált füttykoncertet az első fordulóban, Casillas miatt, ami jó mindenkinek. López, nagyon hálás ember, jó képességekkel, élete formájával, élete utolsó nagy dobásával, lehetőségével. Iker megkopott kissé, mindegy mi miatt, itt nem ez a lényeg. Fásultságot, itt-ott unottságot vélek felfedezni benne, ami nem jó mentalitást ad neki és a csapatnak sem tesz jót, ha a vezér ilyen. Mounak köze van hozzá, tiszta sor, de azért az is, hogy ebben Iker is benne van. Rajta áll, vagy bukik, hogy feláll-e, de addig is nekem, a lényeg, hogy az játsszon, aki jobb. Jelenleg ez López, mert nem 12 évvel ezelőtt vagyunk, hanem a jelenben.