A fb post alatt micsoda kommentek vannaknem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.

Kaptam hideget-meleget :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:59
A fb post alatt micsoda kommentek vannaknem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:58
Ez az egyik (már ami a többi, még ismeretlen új tehetségeket és felemelkedő klasszisokat érinti), a másik pedig Bale (nem lesz kint a vb.-n), aki ugye tavaly hosszabbított 2016-ig, így még jövőre is bőven jó pozícióban lenne a Tottenham (3 évvel a szerződésből hátra, ugyan mi indokolná, késztetné őket arra, hogy kevesebbért adják mint most; hát még ha idén is remekelne a walesivébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni.
Így van; jövőre még egy jobb képességű kkp. (Gündogan, Vidal /aki bár közel a Juvés szerződéshosszabbításhoz azért most is picit benyalt a Madridnak/, esetleg Kondogbia, ha idén nem kel el) és max. egy csatár (Morata helyére) várható szerintem is!jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk? max 1-2 játékost, pl a kp-ra xabi helyére egy kondogbiát, aki ott se lesz a vébén valszeg, így nem lesz nagy tétel. fiatal és erős csapatunk van.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:54
nekem nem változott a véleményem. (amúgy azt sem gondolnám bajnak, ha vkinek változik a véleménye, mért baj az?)meg az elmúlt pár nap után most már neked is...?
amúgy meg ja...nem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:48
Csak a vébé-üdvöskék ára szökik az egekbe, de ők később úgyis 10-ből 9-szer eltűnnek a süllyesztőben. A vébére ki se jutott, vagy ott leszereplő válogatottakból viszont gyönyörűen lehet válogatni, ők olyankor pont, hogy könnyebb prédának számítanak, a várható klubteljesítményükről pedig semmit, de semmit nem mond a vébészereplés.hehe írta:nem értek egyet:
- vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni
Mittudomén. Elég nyilvánvaló, hogy minden évben kiderül pár lyukas poszt, amit előtte erősnek gondoltunk. Ezzel az erővel idén kit kellene. Gondolom, szükség lesz majd egy minőségi társra CR mellé, de ez rohadtul nem muszáj, hogy mindenáron Bale legyen.jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk?
Ez megint azt feltételezi, hogy Bale egy b.szottdrága, de b.szottjó játékos. Legyen igaza RMCF-nek (meg az elmúlt pár nap után most már neked is...?), én örülök majd a legjobban, ha tévedtem.azonkívül mindenki rühell minket, basszunk oda az orruk alá, hadd sárguljanak még jobban. én élvezem
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:35
csak a bajnokság színvonala lófasz, így fejlődni negyedannyit se fog, mint amennyit fejlődhetne. persze ez már egyéni ambíció kérdése.besteve7 írta:Miért kellene várni rá két évet, mikor a Sakhtarba, Harkivba stb meg kapja, és 2-3év múlva ha akar ugyanúgy felljebbléphet. Inkább játszik Ukrajnában, ahol címeket nyer, Bl/EL indulás adott, szokja az európai focit, jól megtömi a zsebét.hehe írta:a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
nem értek egyet:Még egy ok, amiért nem tetszik a Bale-üzlet.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:25
4 részletről és 3 évről beszélnek a fizetés ütemezését illetően!Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
Ezt már annyiszor átrágtuk, hogy egyszer sem biztos.amikor kis türelemmel jövőre összehasonlíthatatlanul jobb helyzetből tárgyalhatnánk.
Szerintem is meg van már a megállapodás Cristianoval (a múltkori nyilatkozata la.is nagyon erre hajazott) és a MU.-s pletykák is teljesen elcsendesedtek!Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam....csak az a baj,hogy nincs...
![]()
Továbbra is tartom, hogy inkább Karim az a rejtélyes európai játékos, akiért egy angol klub (az Arsenal) 40 millió fontot (~45 millió eurót) fizetne /ugye ennyit ajánlottak Suárezért is/ és nem Özil! A MU. a Baines, Fellaini duóért a 30 millió fontot is sajnálja, sokallja; akkor miről is beszélünk....Tovább erősödnek azok a hírek, amik arról szólnak, hogy Wenger Benzemát szeretné leigazolni. Angol lapok beszámolnak arról, hogy az Arsenal edzője akár 40 millió fontot is hajlandó lenne fizetni a francia támadóért, miután biztos, hogy nem tudja leigazolni Suarezt.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:16
Mindjárt jön a katalán sport, hogy CR szomorú, mert elvették tőle a 7-es mezt egy legenda kedvéért és távozna.Raúl jelenlegi csapata honlapján számol be arról, hogy a Real Madrid korábbi kapitánya a hetes mezben fog pályára lépni a Királyi Gárda színeiben is. A szám jelenlegi birtokosa, Cristiano Ronaldo pedig a 11-es mezt fogja viselni ezen az estén.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:53
Hát 20 részletben tényleg az lenneRealista24 írta:Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek().
Ez jóGalacticos írta:levan.
ez majdnem olyan biztos mind hogy jön bale.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:50
Na majd csak nyugtàval a napot...levan.
ez majdnem olyan biztos mind hogy jön bale.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:45
levan.morientes írta:Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam.... csak az a baj,hogy nincs...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:39
Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam....az már rég le van zsírozva...
majd bale után vagy szeptember elején bejelentik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:31
az már rég le van zsírozva...morientes írta:Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő...![]()
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba....nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale...
![]()
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék...
ez most ugye csak vicc?csabi87 írta:A City honnan vette azt a kis irányító brazil srácot aki most is kezdett hétfőn.Most nem jut eszembe a neve hirtelen.Na ő kellett volna ide nekünk Iscoval párban.
Nagyon jó kis játékos ám.
HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:24
sztem mondjuk Perezben alapból nem merült fel, hogy egyben fizessük ki...bár kitudja.Géci írta:Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:22
Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...Mythos90 írta:De ha végül 99.8 millióért hozzuk, akkor senkinek nem lehet egy rossz szava sem.Perez biztosan megőrült....
kijelenti h 100 millió sok pénz bárkiért, mostmeg lehet még többet is kicsenget érte.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:18
De ha végül 99.8 millióért hozzuk, akkor senkinek nem lehet egy rossz szava sem.Perez biztosan megőrült....
kijelenti h 100 millió sok pénz bárkiért, mostmeg lehet még többet is kicsenget érte.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 22., csütörtök 11:20
Miért kellene várni rá két évet, mikor a Sakhtarba, Harkivba stb meg kapja, és 2-3év múlva ha akar ugyanúgy felljebbléphet. Inkább játszik Ukrajnában, ahol címeket nyer, Bl/EL indulás adott, szokja az európai focit, jól megtömi a zsebét.hehe írta:a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem