Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 23., péntek 17:35

Közben az AS szerint holnap lesz Bale bemutatása
Az angol Sky Sports szerint pedig minden eddiginél közelebb Bale a Real Madridhoz (elnöki szinten már szerdán lezárult az ügy) és a hétvégén minden bizonnyal habfehérbe öltözik a walesi!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 17:35

én is néztem bale góljait az előző szezonból...sok lövést ereszt el és keveset passzol...egyszer már jött egy játékos angliából 90 milla felett akire illik ez a leírás...Bale távol áll a beképzeltségtől, csupán a spursban nem voltak olyanok társak hogy komoly játékot mutathattak volna. A beilleszkedés meg minden menni fog neki egy-kettő. Egy játékos hatékonysága nem csak a góloktól függ, főleg akkor nem ha Ronaldo 1 szezonban 40 körül durrant. Karimot is sokan támadják, de még mindig hatékonyabban a csatáraink mint a riválisnál!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 17:28

Galacticos írta:én 25gólt várok tőle ebben a szezonban.
Ha meglövi a 20-at úgy, hogy CR megint lő 40 körül + Karim is 20-at, azzal szerintem mindenki meg lenne elégedve :D
A lényeg, hogy alap elvárás idén ismét a 100+ gól a ligában, de ezzel a kerettel, ha idén nem is, de jövőre csúcsot kell dönteni...

Közben az AS szerint holnap lesz Bale bemutatása

Szerk.: Megelőztek :x :D

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 23., péntek 17:24

nálunk szerintem hatékonyabb lesz, kevesebbet kell vállalnia mint a spursben.
én 25gólt várok tőle ebben a szezonban.
Ez az érem egyik oldala.

A másik, hogy így jóval kevesebbszer fog helyzetbe kerülni, mivel nem rá lesznek kijátszva a támadások.

Benzema se szerzett annyi gólt, mint a Lyonban, pedig itt "nem kell annyit vállalnia". Pont ez a hátulütője is, hogy nem is szabad.

Ezen gondolatmenet alapján meg akár örülhet, ha 12-ig eljut.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 23., péntek 17:20

h3x0r írta:"Gareth Bale lövései 12.7%-ából szerzett gólt, ez az öt topliga legrosszabb lőlapja a 15+ gólt szerzők között. 109."
nálunk szerintem hatékonyabb lesz, kevesebbet kell vállalnia mint a spursben.
én 25gólt várok tőle ebben a szezonban.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 17:13

h3x0r írta:"Bale 21 gólt szerzett a Premier League-ben tavaly, ezzel ő az öt topliga legeredményesebb középpályása"

ellenben

"Gareth Bale lövései 12.7%-ából szerzett gólt, ez az öt topliga legrosszabb lőlapja a 15+ gólt szerzők között. 109."

#OptaNépsport
Ronaldo v Bale 2013: Is Bale Really Worth More?

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 17:05

nmate írta:50%, vagy igen, vagy nem.
:lol: :lol: :lol: :lol: Erről a beszólásról mindig az Üvegtigris 2 jut az szembe mikor mondja a csávó, hogy mennyi az esélye annak, hogy a messzi messzi galaxisból 1 ici-pici meteordarab 1 kavicsocska rápottyanjon a nem tudom kire miközben az könnyit magán a bokorban mert meghajtotta a szemesbab... és ott is ez volt a válasz, hogy 50/50 igen vagy nem :lol: :lol: :lol: 10 perce keresem a vidit, de nem találom :-@
dzsihad91 írta:Remélem, hogy játszani csak akkor fog amikor tényleg készen áll.Október-november, vigyázni kell rá mert egy rossz meccs és szétszedik.
Gondolom azért ésszel fogják csinálni, de, ha belegondolsz, hogy Modric is 1 Kupa döntőn debütált... Nem kell szerintem őt annyira félteni. Legalábbis remélem...

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 17:00

dzsihad91 írta:Mennyi az esély arra hogy még ma bejelentik?

Mindenki tudja már ,hogy megszületett az egyezség, nem tudom mire várhatnak.

Remélem, hogy játszani csak akkor fog amikor tényleg készen áll.Október-november, vigyázni kell rá mert egy rossz meccs és szétszedik.

áááh szerintem ilyenkor már felejtős...az sem lepne meg ha hétfőig várnának, hogy mennyen le a meccs, és szerdán kb belehet mutatni
utána meg a hétvégi meccs előtt CR hosszabbításáról egy hivatalos nyilatkozat hogy a meccsen a közönség megmutathassa mennyire örülnek neki :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 23., péntek 16:49

"Bale 21 gólt szerzett a Premier League-ben tavaly, ezzel ő az öt topliga legeredményesebb középpályása"

ellenben

"Gareth Bale lövései 12.7%-ából szerzett gólt, ez az öt topliga legrosszabb lőlapja a 15+ gólt szerzők között. 109."

#OptaNépsport

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 23., péntek 16:43

Remélem, hogy játszani csak akkor fog amikor tényleg készen áll.Október-november, vigyázni kell rá mert egy rossz meccs és szétszedik.
Ez most??? :roll:
Ha tud,nincs mitől tartani,de ha nem hozza azt amit várnak tőle,akkor oktoberbe is ugyan ugy szétszedik....
Persze,értem hogy mire akarsz kilyukadni,hogy idő kell hogy felvegye a ritmust,de ahhoz ha 2 hónap kell,be van baxva...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 23., péntek 16:39

dzsihad91 írta:Mennyi az esély arra hogy még ma bejelentik?
50%, vagy igen, vagy nem.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 23., péntek 16:37

Mennyi az esély arra hogy még ma bejelentik?

Mindenki tudja már ,hogy megszületett az egyezség, nem tudom mire várhatnak.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 16:28

Realista24 írta:Tegnap már mezt lehetett venni...igaz hibára hivatkoznak. Ma már állványt építenek...hétvégén ebből Bale lesz. Ha már jön, akkor jöjjön minél előbb.
Defensacentralon már kész van a pulpitus :lol: ... Csak azt nem értem, hogy mi az istenre várnak még, hogy nem jelentik be... :roll:
Amúgy én még várnék Pereztől a napokban 1 Ronaldoval kapcsolatos szerződés hosszabbítást is :roll:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 15:42

az komoly? az arsenal 53 millával készül benzemáért? :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 15:39

Tegnap már mezt lehetett venni...igaz hibára hivatkoznak. Ma már állványt építenek...hétvégén ebből Bale lesz. Ha már jön, akkor jöjjön minél előbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 23., péntek 15:10

A profi futballisták legalább háromnegyede bármikor elmenne a Realba, és akkor nagyon visszafogottan szóltam.
Hát ez valamikor így volt,de sajna azóta megváltoztak a dolgok... :(
Csak egy pár név,ami felröppent:Götze,Reus,Vidal,Gundogan,Pogba,egyik se harcolt úgy,hogy márpedig a realba akarok igazolni,mint most Bale,vagy azelőtt Modric...
De mondhatnám Neymart,bár ugye ott apci döntötte el mi a legjobb(neki)
Sajnos nincs akkora vonzereje a klubnak,mint mondjuk 10 éve,de reméljük lesz megint...ha jönnek majd ujfenn az eredmények...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 23., péntek 14:58

Ha nem tenné, akkor valszeg 200-ért se lehetne hozni őt.
Ugyan már, te komolyan gondolod, hogy ilyen nagyságrendű összegek mellett Levy egy másodpercre is meg akarta tartani Bale-t? Ő is pontosan tudta, hogy a walesiért ehhez közeli összeget nem fog kapni az életben. Se most, se jövőre, se azután. Az egész nyár a Tottenham óriási blöffjéről szólt, aminek Perez a jelek szerint bedőlt.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 23., péntek 14:58

Ezen mit kell meglepődni, R.M.C.F évek óta minden hsz-ében említést tesz erről.Ez így működik...Megnéznék egy párhuzamos univerzumot ahol CR 2009-ben a barcához igazol, lehet ,hogy azóta már 3szoros aranylabdás lenne és egy abszolút szimpatikus fiatal ember aki a csúnya gonosz Real Madrid helyett, egy igazi családot választott...Elég csak megnézni neymar megitélése ,hogy megváltozott kb ugyanolyan megosztó volt mint Cé, amióta a barca játékosa meg egy rossz cikk nem született róla.

Nem kell már felhúzni magatokat ilyenen, utáljanak csak minket.Ha kellően sokszor ismételsz egy hazugságot, akkor az emberek el hiszik.Így működik a mi kis világunk.Jöjjön csak Bale.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsihad91 2013. augusztus 23., péntek 15:01-kor.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 23., péntek 14:49

angol humor. for you
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 23., péntek 14:38

Tehát így aztán jogosan várható a kiemelkedő teljesítmény,mint egyébként,bár az igazság az,hogy egyprofi futballstának mindegy hol,mikor,de mindig a maximálisat kell nyujtani,mert ez a dolga...
A profi futballisták legalább háromnegyede bármikor elmenne a Realba, és akkor nagyon visszafogottan szóltam.

Az elvárható, hogy Bale a maxot akarja kihozni magából, küzdjön minden meccsen - de főleg a fizuja miatt.

De tartom, hogy ha Bale nem hozza a világ egyik legjobbaja szintjét, akkor az első követ nem rá, hanem Pérezre kell dobni. Ő fizet ki érte ennyit. Bale nem kényszeríti a Realt, hogy megvegye bármi áron, sőt, azzal, hogy kinyilvánítja a távozási szándékát, még a Madrid malmára hajtja a vizet.. Ha nem tenné, akkor valszeg 200-ért se lehetne hozni őt.

Levy nagy zsidó, az utolsó pennyt is kihúzza a zsebből, ezt a Real rég tudja, mégis erőlködnek Bale-ért. Pérez felelőssége ez az üzlet.

Vissza: