sebydani írta:
Te régen nem is voltál ilyen idegesítő

Azert na.. Hulyesegeket ne irjunk mar.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. június 2., csütörtök 19:24
sebydani írta:
Te régen nem is voltál ilyen idegesítő
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 2., csütörtök 19:11
Már kezdem is, csak jókat olvastam róla, szóval remélhetőleg jó este lesz.sebydani írta:Angolul nézd!TheBull6 írta:Zootopia-t aki látta!!
Ahogy látom még nincs belőle rendes magyar hanggal, csak mozisan. Megéri úgyis, vagy inkább várjak, esetleg nézzem angolul?
Köszi.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 2., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 2., csütörtök 18:57
El Maestro írta:Szabolcsi szinkronnal ajánlatos.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 2., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 2., csütörtök 18:49
Angolul nézd!TheBull6 írta:Zootopia-t aki látta!!
Ahogy látom még nincs belőle rendes magyar hanggal, csak mozisan. Megéri úgyis, vagy inkább várjak, esetleg nézzem angolul?
Köszi.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 2., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 2., csütörtök 18:45
Még több Lois ... jeeee .Remy írta:Nanananananananana
Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition Trailer
Jena Malone + egy rakás új jelenet.
Miért nem lehetett így kiadni?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 2., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. június 2., csütörtök 9:03
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. május 31., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. május 31., kedd 14:01
AZ már biztos egészen más érzést fog kelteni a nézőben, talán néhány dolgot jobban is megmagyaráz/kifejt. Gondolom majd a dvd megjelenéssel lesz elérhető. (?)Remy írta:Khm... ha minden igaz van egy 2 óra 40 perces verzió a Warcraftból.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 31., kedd 6:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 19:51
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2016. május 30., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. május 30., hétfő 11:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Így pontosan, a Thrallos szál az később lesz, arról nem beszélek, a Sargeras pedig egy előzmény, amit később írtak hozzá a dologhoz, szerintem azért nem is fejtették ki, mert a warcraft 1-ben még nem volt bent, csak annyi, hogy Medivh a hatalmas Őrző valahogy gonosszá lett. Azért írtam is még korábban, hogy a Kezdeteknek az előzményei is ki kell hogy tegyenek alapból 2-3 filmet kb, és így lesz érthető az egésznek a mozgatórugója. Nem is csoda, és nem is baj, hogy nem magyaráztak meg mindent, mert az már egy másik történet.rashidm írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azon gondolkoztam, hogy lehet hogy a földesúr vagy kicsoda aki megtalálta, ő adta neki ezt a nevet. Jah a másik meg: amikor Medivh átváltozott démonná akkor az Sargeras volt vagy ki a fene?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 10:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azon gondolkoztam, hogy lehet hogy a földesúr vagy kicsoda aki megtalálta, ő adta neki ezt a nevet. Jah a másik meg: amikor Medivh átváltozott démonná akkor az Sargeras volt vagy ki a fene?RealRaúl77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha emlékszel, nem igazán számított, hogy a szülők mit adtak neki, mert meghaltak, és még babaként elmózeseztették valahova, így az a név feledésbe merült. Amúgy azt nem tudom, hogy tényleg ez volt-e Thrall eredeti neve.rashidm írta: Én utána olvasgattam a story-nak és felmerült bennem jó sok kérdés, pl ez: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a filmben Durotan valami G betűs nevet adott a fiának. De a neten én meg Thrall-t találtam, mint Durotan fia. Ez akkor hogy van? Vagy elnéztem csak?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 10:53
Szerintem mondjuk sokkal hitelesebb/jobb lett volna ha az eredeti story-t csinálják meg. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A varázslatok nekem nagyon bejöttek. Minden más film elbújhat ebben a tekintetben.Remy írta:Így: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thrall (birthname Go'el), son of Durotan
![]()
Amúgy azt az 5-6 filmet ki lehetett volna váltani kezdetnek egy 3*3 órás trilógiával is. Továbbra is azt érzem a legnagyobb hibának, hogy túl rövid volt, és emiatt lett kapkodó.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem