kiserik írta:
Nem. Abban nincs gerinc, aki úgy downvote-ol az anonimitás mögé bújva, hogy nem azt véleményezi, ami le van írva, hanem pl a szerzőt.
Szerintem tevedsz, nem a szerzo szemelye kapja a downvote-ot, hanem sok esetben a stilusa.
kiserik írta:
Szerintem nagyban változna a downvote-ok aránya, ha megjeleníthető lenne azok neve, akik nem értenek egyet az irománnyal/szerzővel.
Oke, csokkenne a downvote-ok szama, de ez miert lenne jo? Latnad, hogy xy minuszolt, akkor te is minuszolnad? Vagy rairnal, hogy akkor fejtse ki a velemenyet? Sok ember azt mondana, hogy tudod mit, nekem ez a tema annyira nem fontos, hogy nevvel felvallaljam a velemenyem; a vegeredmeny egy kevesbe oszinte vilag lenne (lasd. reddit/gyakorikerdesek vs facebook)
kiserik írta:
Hát a lőtéri kutyát nem érdekli a downvote. Értelmetlennek tartom, mert megöli a vitát, de nem zavar.
De pont ez az, hogy nem ol meg semmilyen vitat. Aki erez magaban egy belso kesztetest, hogy vitazzon, azt nem fogja a downvote megallitani. Aki tovabb kattintott volna es egyebkent se szolt volna hozza, maximum azok egy resze nyom pluszt vagy minuszt.