Abból a pénzből pedig megpróbálnék egy csatárt hozni, max Eto'o-t a padra (bár nagyon nem szívesen, de ha Isco itt lehet akkor ő is).
Az szép lenne, ha visszatérne, biztosan telt-házas bemutatást kapna.
Valóban sok a középpályás, de mivel Xabi megint megsérült, még így sem biztos, hogy elegen leszünk. Casemiro szerintem full perememberként érkezett, aki majd a kupákban tolhatja a kicsik ellen, illetve a bajnokikon időhúzócserének tökéletes, viszont a formája (tehetsége) alapján bőven ott van a kezdőcsapat közelében. Emellett Modric sem fog tudni minden meccsen játszani (sajnos), úgyhogy megfelelő rotáció mellett, szerintem pont jó ez a létszám. Már csak azért is, mert ha jól csalnak szemeink, akkor idén már 2 helyett 3 középső középpályással toljuk.
Benzemának szerintem ez az utolsó lehetősége, ha nem teljesít megfelelően, jövőre biztosan érkezik egy Falcao szerű arc. De mivel a potenciál megvan benne, ezért 1 évet még mindenképpen érdemel. Özil dettó. Balhátvéd valóbban kellene, de Bale-lel együtt már így is fullos a keret, szóval Nacho/Arbeola végszükség esetén talán megoldja a feladatot, de az biztos, hogy Marcelora úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra. A középhátvédeknél valóban para a 3 (4?) ember, de én nem vagyok biztos benne, hogy Casemiro nem tudna ott játszani a lazább meccseken. Szóval megfelelő rotációval azért bőven megoldható a dolog, a váratlan sérülésekre meg egyik csapat sem tud felkészülni, lás tavaly Barca.