Azért nem szívbajosak ezek az angol firkászok

Siqueira-ról várnék valami hírt, mert elvileg tegnap volt a megbeszélés... Bale üggyel kapcsolatba meg addig szerintem semmi nem lesz ameddig nem lesz hivatalos Lamela...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 8:42
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 8:17
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. augusztus 27., kedd 2:46
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 27., kedd 2:44
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 27., kedd 2:24
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. augusztus 27., kedd 2:10
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 27., kedd 1:54
Mondjuk ő már tavaly is kimondta, hogy mi a véleménye a Mou - Iker féle párbajról. És ami a legszomorúbb, hogy Ikernek kellene most egy hasonló nyilatkozatot adnia és nem Arbeloanak. Iker a csapatkapitányunk, és szégyennek tartom, hogy a csapat körüli botrányok középpontjában a csapatkapitányunk áll. Teljesen mindegy, hogy akarja-e ezt a hisztit vagy sem, sokkal korrektebb lenne, ha befogná a szurkolók száját és elmondaná nekik, hogy minden az edző kezében van, támogatom Diegot, de harcolni fogok a helyemért. És pont. Azonban ez a nagy titkolózás, meg drámai arcjátékok a kispadkörül eléggé mesterkélt és bár biztosan nagyon bántja, hogy nem játszik, itt nem csak a játékpercek hiányáról van szó, hanem az egóról is. Akármennyire is hihetetlen, még mindig nem a csapat van a játékosokért, hanem a játékosok vannak a csapatért.El Unico írta:Hát ez pont nem tőle vártam. Nagyon korrekt kis nyilatkozat. Remélem sok madridista fülébe eljut ez,és lenyugszanak végre.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 27., kedd 1:03
Ja hagyjad, áruló Casillas hibája az egész.. tudod, hisz kiderült róla egyértelműen, hogy kibeszélte, elkürtölte, bemártotta, stb, ami visszahatott a szezon elejére is utólag (what?)... Mourinho az elmúlt idők legsikeresebb edzője volt, és bánhatjuk, hogy elment, mert ennyi pénzből csodakeretet alakított, jó volt a légkör, örömfoci ment és három kupát is nyertünk három év alatt, a soha előtte el nem ért 100 pontos ligáról már ne is beszéljünk, igaz egy évre rá be is állították.DavieS írta:akik a Mou-féle csapatot emlegetik és hiányolják a jó játékot az idény első kettő meccsén, azt emlékeztetném, hogy az elmúlt idényben az első két forduló alatt nagyon komoly 1(!) azaz egy egységnyi pontot sikerült összekaparnunk.
a bajnokság kimenetelét ismerjük.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 27., kedd 0:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 27., kedd 0:45
Hát ez pont nem tőle vártam. Nagyon korrekt kis nyilatkozat. Remélem sok madridista fülébe eljut ez,és lenyugszanak végre.Álvaro Arbeloa
A kapusok rotálása: ”Hosszú a szezon, mindenkinek jutnak majd játékpercek. Ikernek nyugodtnak kell maradnia. Szeretném megkérni a madridistákat, hogy tartsanak össze. Értem, hogy Ikert nagyon kedvelik, én is kedvelem de profik vagyunk és a Real Madrid szurkolóinak a kapust kell támogatnia és nem Diegot vagy Ikert. Így is túl sok az ellenségünk, nem kell, hogy ez is egy újabb problémát jelentsen. Iker a mi csapatkapitányunk ezért természetes, hogy az ő személye sokat nyom a latba de az edzőnk felé elkötelezettek vagyunk és tiszteletben tartjuk a döntését. Nem számít, hogy a négy kapusunk közül ki játszik.”
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 27., kedd 0:36
Igaz hogy sokszor nagyon pocsekul jatszik es hihetetlenul undorito tud lenni a palyan, de azert szokott okos dolgokat is beszelni. (ev vegen is mikor elmondta, hogy az o hibajuk volt a bukott szezon)Álvaro Arbeloa
A kapusok rotálása: ”Hosszú a szezon, mindenkinek jutnak majd játékpercek. Ikernek nyugodtnak kell maradnia. Szeretném megkérni a madridistákat, hogy tartsanak össze. Értem, hogy Ikert nagyon kedvelik, én is kedvelem de profik vagyunk és a Real Madrid szurkolóinak a kapust kell támogatnia és nem Diegot vagy Ikert. Így is túl sok az ellenségünk, nem kell, hogy ez is egy újabb problémát jelentsen. Iker a mi csapatkapitányunk ezért természetes, hogy az ő személye sokat nyom a latba de az edzőnk felé elkötelezettek vagyunk és tiszteletben tartjuk a döntését. Nem számít, hogy a négy kapusunk közül ki játszik.”
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 0:06
Hát azért Benzema is egyre többet van keresve a múlthoz képest... De igazából Bale érkezésének lényege az lesz, hogy 2 kapura veszélyes állatunk legyen és azt nehez tudják majd lereagálni----->Marci írta:Mai meccsen is kb mindenki neki akart passzolni.
Ennyi lenne a lényeg! Már csak valahogy azt a támadás felvezetést kéne tökéletesre összehozni, de itt igazán nagy Real Madrid jövőre lesz...Gascoigne írta:Ha nem neki akar majd mindenki passzolni, akkor nem is fog az összes védő az ő nyakán lógni. Egy lendületből támadó CR meg azért nem csúnya látvány.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 26., hétfő 23:46
Nem a fenét nem, ezt sokszor beszéltük is itt. Ott volt rögtön Rooney a MU-ban. A 2004-es EB két kölyöksztárja szanaszéjjel szopatta a teljes PL-t. Nagyon megmaradt bennem egy 4:0-ás meccs (talán éppen a Tottenham ellen?), Ronaldo b.szott egy irgalmatlan gólt, és rúgatott még hármat Rooney-val. Nem volt ott gond, itt sem lesz.Marci írta:CRtől nagyon félek,hogy fog erre reagálni.Nem kapott még ő ekkora vetélytársat.
Ha nem neki akar majd mindenki passzolni, akkor nem is fog az összes védő az ő nyakán lógni. Egy lendületből támadó CR meg azért nem csúnya látvány.Marci írta:Csak Ronaldonak hogy fog ízleni,hogy majd nem mindenki őt keresi,mert lesz ott más is.
Mai meccsen is kb mindenki neki akart passzolni.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:30
?Nem tudom miért gondolja azt bárki is, hogy Bale ilyen nagyképű fattyú lenne aki mellet nem férne meg CR.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:27
Elvégre ő aranylabdás, BL győztes meg lehetne még sorolni... Nem tudom miért gondolja azt bárki is, hogy Bale ilyen nagyképű fattyú lenne aki mellet nem férne meg CR. CR tudott küzdeni amikor megvette a MU amúgy... Itt már nem kell neki, de biztos vagyok benne, hogy ha elkezdi rugdosni a gólokat Benya is és Bale is akkor elkapja a gépszij és lehet megint 120% fog pörögni...Marci írta:CRtől nagyon félek,hogy fog erre reagálni.Nem kapott még ő ekkora vetélytársat.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:15
Durva,hogy tényleg így lesz."Azért, mert a Real minden játékosa állat, de Ronaldo az vadállat. Bale is vadállat és vele már két vadállat lesz a csapatban Így, ha az egyik görcsöl, vagy nagyon kiveszik a játékból, még mindig van egy vadállatunk aki szo*at "
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 26., hétfő 23:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 19:17
Kösziericco írta: wZoLee7, üdv újabb felvidéki![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 26., hétfő 19:10
Lehet pont ezért lesz még is sok, mert Levy majd hirtelen bedobja, hogy hát mindenki ennyinek tartja, mi ennyit is kérünk. Amúgy bízom én is az olcsóbb árban, mivel Modricnál is volt 40 millió feletti hír is, aztán "csak" 30 lett belőle. 70-et mondanék reálisnak, de elképzelhetőnek tartok egy 85 milliót is. 90 fölé csak nem megyünk.El Unico írta:Ha a Tottenham lezárta az átigazolását,és pótolta Bale-t egy új játékossal,akkor lehet minden hivatalos. Szerintem sem lesz rekordösszeg,ezt csak a média használta ki,hiszen erre minden ember felkapta a fejét,jóval több újságot lehetett így eladni. Emlékezzünk vissza,amikor elkezdődtek a pletykák Bale-lel kapcsolatban,50-60-70 milliós összegek voltak maximum. Utána jöttek a Daily Mail meg a Marca-féle 100 millió eurós hírek,szóval...Mindenki elkönyvelte,hogy Bale 91-99 millió euró körül fog jönni,de szerintem jóval ezalatt lesz a vételár,vagy ha nem is annyira ezalatt,de az biztos,hogy 96 millió euró alatt lesz a végösszeg. Nem lesz rekord.
Aztán,ha Gareth Bale-t hivatalosan is bejelentik,lesz egy meglepetésem egy itteni madridistának![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 26., hétfő 18:52
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem