Marmint most MP-re celzol? Hat szerintem annyira ideologiamentes amennyire csak kell - ami helyes ebben a helyzetben hogy bevonzza a szavazokat minden oldalrol - de meg igy is nagyon kiveheto, hogy semennyire sem szocialdemokrata vagy liberalis az emberunk. Aztan lehet igazabol ezek az ideologiak a mi vilagban mar halottak es inkabb ugyek es elvek menten folyik a politizalas. De azert a szivemnek es a politikai rendszernek is jot tenne azt gondolom, ha a spektrum masik oldala is prezentalna magat egy modern ajanlattal a szavazok szamara.kiserik írta:Szerinted abba az ideológiai vákumba nem nyomult be már valaki?BlancoMark írta:
MP most a mi Mourinhonk, aki lerombolja az elozo rendszert, de kesobb szukseg lesz egy diplomatikusabb venaju Ancelottira szerintem.![]()
Az a tippem, hogy az az illeto a baloldalrol fog jonni. Hatalmas ur tatong a balon, 2026 utan arra szamitok, hogy letrejon egy teljesen uj, utokepes szervezet benyomulva az ideologiai vakumba.![]()
Mondjuk én attól is félek, hogy nem Mourinho lesz belőle a végén, hanem Benitez, a többi stimmelhet
![]()
Ha a Fidesz lennek, akkor megprobalnek finanszirozni valami relative hitelesnek tuno baloldali partot 2026-ig. A liberalis szavazok nagy resze csak kenyszerbol szavazna jelenleg a Tiszara, biztos vagyok benne, hogy sokakat el lehetne bizonytalanitani.