Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 16., hétfő 17:02

kiserik írta:
BlancoMark írta:
MP most a mi Mourinhonk, aki lerombolja az elozo rendszert, de kesobb szukseg lesz egy diplomatikusabb venaju Ancelottira szerintem. :D
Az a tippem, hogy az az illeto a baloldalrol fog jonni. Hatalmas ur tatong a balon, 2026 utan arra szamitok, hogy letrejon egy teljesen uj, utokepes szervezet benyomulva az ideologiai vakumba.
Szerinted abba az ideológiai vákumba nem nyomult be már valaki? :hmmm: :) Mondjuk én attól is félek, hogy nem Mourinho lesz belőle a végén, hanem Benitez, a többi stimmelhet :D
Marmint most MP-re celzol? Hat szerintem annyira ideologiamentes amennyire csak kell - ami helyes ebben a helyzetben hogy bevonzza a szavazokat minden oldalrol - de meg igy is nagyon kiveheto, hogy semennyire sem szocialdemokrata vagy liberalis az emberunk. Aztan lehet igazabol ezek az ideologiak a mi vilagban mar halottak es inkabb ugyek es elvek menten folyik a politizalas. De azert a szivemnek es a politikai rendszernek is jot tenne azt gondolom, ha a spektrum masik oldala is prezentalna magat egy modern ajanlattal a szavazok szamara.

Ha a Fidesz lennek, akkor megprobalnek finanszirozni valami relative hitelesnek tuno baloldali partot 2026-ig. A liberalis szavazok nagy resze csak kenyszerbol szavazna jelenleg a Tiszara, biztos vagyok benne, hogy sokakat el lehetne bizonytalanitani.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 16., hétfő 16:56

nuevo_ericco írta: Tisza témához, nem mosdatni akarom őket, de jelenleg párt és szavazóbázis építés zajlik, egyáltalán nem meglepő, hogy arról nem beszélnek, kivel és hogyan közösködnének, nem osztják a nem létező pozíciókat. Saját arculatot, alternatívát kell építeniük, politikai öngyilkosság lenne másfél évvel a választások előtt már ilyenekről nyilatkozni. Jelenleg nekik élesen el kell határólódni a kormánytól és az ellenzéktől egyaránt.
Ami a szakpolitikai kérdéseket illeti, azok majd ideális esetben kiderülnek a programjukból, már ha az hosszabb lesz, mint amit a Fidesz szokott az asztalra tenni. Ha az is valami demagóg hülyeség lesz, akkor el lehet kezdeni kongatni a vészharangokat, mert az sem a polgárosodás útját vetítené előre.
Én a vészharangokhoz hozzácsapom azt, hogy milyen elvek szerint fognak addig politizálni az EP-ben. Nehogy véletlenül ebben is a Fideszt utánozzák.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. szeptember 16., hétfő 16:55

ferni írta: A szupertitkos vasút: minket eladósít, Orbánékat gazdagítja

Orbán nagy forma, az apja nem teljesít állami megbízásokat, mert ő nem az államnak szállít, hanem Lölőnek... :lol:
Annyira remélem hogy ezeket előbb utóbb valaki elrendezni.
Az országot teljesen kiárulták tönkretették.
Nagyon sokáig fájni fog ez nekünk.
Mocskok.
Nagyon remélem hogy jönni fog a váltás.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 16., hétfő 16:26

kiserik írta: Program már van: 30-ra az egészségügy, oktatás, tömegközlekedés és az ország helyreállítása és 1 milliós minimálbér. Azt hogy miből, meg hogyan, az majd kiderül :mrgreen:
Soha nem tett ilyen ígéretet. Szövegértés. A minimálbér kapcsán azt ígérte, hogy duplájára emelik 2026-ban, utána pedig azon fognak dolgozni, hogy 2030-ra 1 millió legyen. Szóval azt nem ígérte meg, hogy 1 millió lesz 2030-ra a minimálbér. Ahogy azt sem, hogy 2030-ra mindent kijavítanak.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 16., hétfő 16:25

Tisza témához, nem mosdatni akarom őket, de jelenleg párt és szavazóbázis építés zajlik, egyáltalán nem meglepő, hogy arról nem beszélnek, kivel és hogyan közösködnének, nem osztják a nem létező pozíciókat. Saját arculatot, alternatívát kell építeniük, politikai öngyilkosság lenne másfél évvel a választások előtt már ilyenekről nyilatkozni. Jelenleg nekik élesen el kell határólódni a kormánytól és az ellenzéktől egyaránt.
Ami a szakpolitikai kérdéseket illeti, azok majd ideális esetben kiderülnek a programjukból, már ha az hosszabb lesz, mint amit a Fidesz szokott az asztalra tenni. Ha az is valami demagóg hülyeség lesz, akkor el lehet kezdeni kongatni a vészharangokat, mert az sem a polgárosodás útját vetítené előre.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 16., hétfő 15:55

Realista24 írta:
kiserik írta:

Kérdés, ha már serpenyő: morálisan melyik a nagyobb bűn: ha egy emberre rá van bízva 100 Ft és abból 80 Ft-ot ellop, vagy ha egy emberre rá van bízva 100 milliárt Ft és abból 20 milliárdot ellop?
Aki kepes ellopni 80%-ot a kevesbol, magyaran alig hagy valamit belole, az ha odajut a nagyobb forrashoz, ugyanugy lopni fog.
Pedig itt olvastam olyat, hogy az nem probléma, ha valaki csak kicsit lopott (így volt könnyű, mert 15 millió a közbeszerzési határ), mert a másik sokkal többet lop.
___Samy___ írta:
kiserik írta:
Ahogy én látom: ...
Megint szent meggyozodessel allitasz egy olyan dolgot, ami meg meg sem tortent. Az ellenzek 14 eve folyamatosan leszerepel, megis miert lenne MP-nek rajuk szuksege? Abbol milyen teljesen uj, friss dolog lenne, ha mindig a regi, befasult, elavult, ertelmetlen dolgokat vesszuk elo?

En mar elengedtem azt a naiv gondolatot, hogy itt aki oda kerul a szekbe, az nem fog lopni. Barki ul utt, mindegy hogy hivjak, melyik oldal, lopni fog. Ami nagyon nem mindegy az az, hogy mennyit.

MP-t sem kell felteni, sose lesz tokeletes, meg messias. Nem is kell, hogy az legyen. De nem veletlen, hogy par honap alatt tobbet csinalt, mint a komplett ellenzek 10 ev alatt.
Ne haragudj, de én ezt a hozzászólást is így kezdtem: "Ahogy én látom:" Nem állítottam semmiről semmit "szent meggyőződéssel". Vagyis inkább azt mondom, hogy nem Én állítottam itt akármit is "szent meggyőződéssel". Én csak leírtam, hogy Én mit gondolok.
ferni írta:
kiserik írta:
Kérdés, ha már serpenyő: morálisan melyik a nagyobb bűn: ha egy emberre rá van bízva 100 Ft és abból 80 Ft-ot ellop, vagy ha egy emberre rá van bízva 100 milliárt Ft és abból 20 milliárdot ellop?
Leszarom, hogy lopnak, megszoktuk már.
Nem reális, hogy olyanok kerüljenek hatalomra, akik teljesen ellentétes a mostani kormánynak, ez nem így működik.
Ez egy hosszútávú folyamat.

Legnagyobb gondom, hogy ezek annyit lopnak már, hogy létszükségleti dolgokra nem jut, le se szarják. Nincsenek tanárok, direkt bután van tartva a társadalom, hogy ezek hatalmon maradjanak.
Nincs egészségügy, ezek még a covidnál is az volt a lényeg hogy meggazdagodjanak, miközben a már alapból romba dőlt egészségügy miatt családok tömegei vesztették el szeretteiket és veszítik el mai napig.

Ezek már csak olyan mértékű bűnök, amire nincs mentség.
Felsoroltál 2 főbűnt. Az első, oktatás züllesztése, nagyon nem Fidesz specializáció. Ha kb a 80-as 90-es években kezdődő folyamat ez, amit minden magyar kormány folytatott. Persze 14 év elég nagy idő, hogy azt higyjük ez Fidesz találmány, de nem. Ez nem menti fel őket, csak egy információ.
A második viszont furcsább kérdés. Abban igazad van, hogy nincs egészségügy, teljesen leépítik, hogy utána a magán egészségügybe menjen mindenki, ami az övék is. A Covid és a meggazdagodás, viszont felvet egy furcsaságot: miszerint Magyar Péter és EP képviselőtársai miért szavazták meg von der Leyen asszonyt és miért tapsoltak állva neki? Na talán ő aztán igazán nagy hasznot húzott a Covidból, nem számított, hogy mennyien halnak meg Európa szerte. Sőt, befolyásolták a médiumokat is, hogy mégnagyobb legyen a pánik. És mikor az Európai Ügyészség vizsgálatot indított ellene, akkor szemrebbenés nélkül zsarolta meg őket.
tibi18 írta:
Ha pedig folytatja, az egészségügy, MÁV, oktatás sorolhatnám.. jelenlegi helyzetének bemutatását és előjön megoldási javaslattal, PROGRAMMAL, akkor szerintem nyerni fog 26-ban a TISZA. De remélem miniszterelnök nem lesz.
Program már van: 30-ra az egészségügy, oktatás, tömegközlekedés és az ország helyreállítása és 1 milliós minimálbér. Azt hogy miből, meg hogyan, az majd kiderül :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. szeptember 16., hétfő 15:44

Én egyébként egyáltalán nem látok benne messiást, még talán azt sem, hogy csak olyan emberek választanák meg, akik isszák a szavait.

Sokkal inkább azt látom, hogy amit az ellenzéki pártok összefogásként el akartak érni, azt hozza most ő. Ezzel a támogatottsággal, amivel rendelkezik a TISZA, minden párttól van szavazata és ez csak növekedni fog. Egy fideszes nem szavazna Gyurcsányra, ahogy egy DK-s se Orbánra, de a TISZÁRA igen. Egyrészről Magyarban megvan a fidesz felfogás, másrészről pedig ott a potenciál Orbán leváltására. Pusztán ezekkel fog szavazatokat kapni egyik és másik oldalról.

Ha pedig folytatja, az egészségügy, MÁV, oktatás sorolhatnám.. jelenlegi helyzetének bemutatását és előjön megoldási javaslattal, PROGRAMMAL, akkor szerintem nyerni fog 26-ban a TISZA. De remélem miniszterelnök nem lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 16., hétfő 15:28

Marky írta:
csababarca írta: 2rk? Igen, velük talán összefoghatna, de mit nyerne azzal a 20-30ezer szavazóval?
Mondjuk valamilyen vilagnezetet, polgari gondolatokat, mert jelenleg azon kivul, hogy o egy ugyes messias es az emberek isszak a szavat nem nyujt semmilyen alternativat. Meg mindig semmit nem tudni arrol, hogyan vezetne az allamot a Tisza, ha megkapja a felhatalmazast.
Fél éves párt.
EP választás volt.

Hidd el '26-ig lesz ilyen is.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. szeptember 16., hétfő 15:27

Marky írta:
Mondjuk valamilyen vilagnezetet, polgari gondolatokat, mert jelenleg azon kivul, hogy o egy ugyes messias es az emberek isszak a szavat nem nyujt semmilyen alternativat. Meg mindig semmit nem tudni arrol, hogyan vezetne az allamot a Tisza, ha megkapja a felhatalmazast.
Azért én elég sok MP beszélgetést megnéztem, és körvonalazódott az az út, amit ő akar. Amit persze lehet tévesen vontam le a gondolataiból.

De egyébként jogos amit írsz, főleg az első fele, de sajnos a politikában ma Magyarországon nem ezek számítanak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 16., hétfő 15:22

csababarca írta: 2rk? Igen, velük talán összefoghatna, de mit nyerne azzal a 20-30ezer szavazóval?

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. szeptember 16., hétfő 15:15

kiserik írta:

Milyen lépésről lépésre, ha 1 erő akarja megszerezni a hatalmat ismét, mert koalícióra nem hajlandó.

Érdekes az is, hogy eleinte MP is azt mondta, hogy a koalíciós kormányok a jók. Ahogy nőtt a támogatottsága úgy csak a diktatúrában látja és láttatja a megoldást, pedig lenne kivel összefogni.
Diktatúrában látja a megoldást?
Tehát akkor mivel fidesz=MP, mert MP ugyanazt akarja csinálni mint a fidesz, sőt, akkor ma diktatúra van?

Légyszíves nevezd meg kivel lehetne összefognia?

DK? Momentum? Párbeszéd? Jobbik? MSZP? Akkor máris húzhatja le a rolót, pont ezt a régi politikai osztályt is akarja felszámolni.

Mi Hazánk? Nyilván nem fog, ők az egyetlen életképes alternatíva, de óriási különbségek vannak közöttük. Toroczkai se állna be egy ilyenbe, ebben biztos vagyok, ráadásul nem is gondolom, hogy a Mi Hazánknak érdeke lenne a fideszt eltávolítani, ha nem ők egyedül tehetik.

2rk? Igen, velük talán összefoghatna, de mit nyerne azzal a 20-30ezer szavazóval? Semmit.
De veszíthet, mert beindulna a propaganda, hogy MP összeállt a nácimuszlimbuzi Vonával.

Max arra van esély, hogy helyi dealeket leköt, és ennyi. De korkánykoalíció az felejtős, még jó, hogy nem azt propagálja, hogy bárkivel összefog. Volt ilyen, nem régen, történelmi vereség lett a vége, nem véletlenül.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 16., hétfő 15:08

A szupertitkos vasút: minket eladósít, Orbánékat gazdagítja

Orbán nagy forma, az apja nem teljesít állami megbízásokat, mert ő nem az államnak szállít, hanem Lölőnek... :lol:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 16., hétfő 15:03

Van elég (lopott) tartalékuk, és arról se feledkezzünk meg, hogy mennyi mindent kiszerveztek, hány helyen ül bebetonozott pártkatonájuk, ezek ugyanúgy a befolyásuk alatt maradnának egy esetleges kormányváltás után is. Biztos lennének, akiket forrás hiányában az út szélén hagynának, de ezek nem a nagy kutyák lennének, akik valamilyen kárt tudnának okozni a pártnak.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 16., hétfő 14:59

'shutterisland írta: egyebkent szerintetek mennyire esne szet a fidesz, ha elbuknak 26-ot ?

nyilvan ha ki is kapnanak, az szoros lenne, igy tovabbra is egy massziv delegaciojuk lenne a parlamentben, plusz egy rakas EP kepviselojuk es tobbszaz polgijuk, de en megis azt erzem, hogy akkor orban letenne a lantot, szetesne a kartyavar es szepen elindulnanak a lejton.
A 2006-os vereség után megrendült Viktor hatalma a Fideszen belül. Ha abban az évben nem jön Őszöd és hogy annak köszönhetően sz*rrá nyerték magukat az önkormányzati választáson, amivel megerősítette magát, egészen másképp nézne ki most a Fidesz.

Arról nem is beszélve, hogy Putyinnak is csak addig hasznos, amíg miniszterelnök :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 16., hétfő 14:47

egyebkent szerintetek mennyire esne szet a fidesz, ha elbuknak 26-ot ?

nyilvan ha ki is kapnanak, az szoros lenne, igy tovabbra is egy massziv delegaciojuk lenne a parlamentben, plusz egy rakas EP kepviselojuk es tobbszaz polgijuk, de en megis azt erzem, hogy akkor orban letenne a lantot, szetesne a kartyavar es szepen elindulnanak a lejton.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 16., hétfő 14:21

Most is betámadták dísznek ment ki az árvízhez, életében lapátot nem fogott még, majd megosztotta ezt... :lol:
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... fg1R1S6Jvl

:lol:

simply fidesz

csotany egytol egyig
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 16., hétfő 14:16

kiserik írta:
ferni írta: Megy tönkre az ország, fidesznél nincsenek már egyáltalán erkölcsi határok.
Mindent is kilapátolnak vagy kisajátítanak.

Konkrétan ezeknél bárki jobb lenne, mert már nincs nagyon mit ellopni, mert ezek már az utolsó morzsákat is ellopták.

Ha kell a gyermekek is le vannak szarva, már az se számít.

Közben meg Orbán família birtoka meg egyre csak szebb lesz...
https://www.reddit.com/r/europe/comment ... _his_home/

Azt ugye a környező földek is gondolom 100km-es hatósugárban is az övüké... :lol:

Lehet itt szidni MPt, lehetnek jogosak is a kritikák, de nem tudsz olyat mondani, ami felérne akár a Fidesz legkisebb bűnével is.

Olvasd el amiket írtál mik aggasztanak MPben, majd válassz a 100+ bűntény közül random egyet, amit a Fidesz elkövetett és csak azt az egyet tedd a serpenyőbe...

Lehetnek kétségek MP felől, de jelenleg ott tartunk, hogy azért ne legyen MP mert letépett egy virágot a kertben, miközben a Fidesz kivágott egy teljes esőerdőt
Ahogy én látom: jelenleg azért ne MP legyen, mert ez nem jó irány, nem jó út. Ha a szavazóbázis lenne szives gondolkodni és felelősen létezni, akkor tudtára lehetne adni, hogy egy picit, nem sokat, de egy picit változni kellene. 2026 még messze van. Esküszöm, ha elkezdene azon dolgozni, hogy koalíciót kössön más pártokkal, hasznos politikusokkal (Vona, MZP, Kutyák, tök mindegy), akkor még én is leadnám rá a szavazatomat, ahogy ettem ezt MZP-val '22-ben. Ezt viszont nem fogja megtenni, mert azt látja, hogy ugyan olyan státuszba került a híveinél, mint Viktor az ő híveinél. Ha holnaptól minden héten egy gyereket keresztre feszítene a választásig, akkor is megkapná a szavazatukat, mert ez az egy út van. Ezen lehetne változtatni, de ezen csak a szavazói tudnának.

Megint szent meggyozodessel allitasz egy olyan dolgot, ami meg meg sem tortent. Az ellenzek 14 eve folyamatosan leszerepel, megis miert lenne MP-nek rajuk szuksege? Abbol milyen teljesen uj, friss dolog lenne, ha mindig a regi, befasult, elavult, ertelmetlen dolgokat vesszuk elo?

En mar elengedtem azt a naiv gondolatot, hogy itt aki oda kerul a szekbe, az nem fog lopni. Barki ul utt, mindegy hogy hivjak, melyik oldal, lopni fog. Ami nagyon nem mindegy az az, hogy mennyit.

MP-t sem kell felteni, sose lesz tokeletes, meg messias. Nem is kell, hogy az legyen. De nem veletlen, hogy par honap alatt tobbet csinalt, mint a komplett ellenzek 10 ev alatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 16., hétfő 14:07

kiserik írta:

Aki kepes ellopni 80%-ot a kevesbol, magyaran alig hagy valamit belole, az ha odajut a nagyobb forrashoz, ugyanugy lopni fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 16., hétfő 14:05

kiserik írta:
Leszarom, hogy lopnak, megszoktuk már.
Nem reális, hogy olyanok kerüljenek hatalomra, akik teljesen ellentétes a mostani kormánynak, ez nem így működik.
Ez egy hosszútávú folyamat.

Legnagyobb gondom, hogy ezek annyit lopnak már, hogy létszükségleti dolgokra nem jut, le se szarják. Nincsenek tanárok, direkt bután van tartva a társadalom, hogy ezek hatalmon maradjanak.
Nincs egészségügy, ezek még a covidnál is az volt a lényeg hogy meggazdagodjanak, miközben a már alapból romba dőlt egészségügy miatt családok tömegei vesztették el szeretteiket és veszítik el mai napig.

Ezek már csak olyan mértékű bűnök, amire nincs mentség.

MP meg akart beszélgetni a többi párttal, egyszerűen már a kampány elején be lett húzva ezügyben a fék és egyszerűen nincs semmi közösködés.
Ahogy bármi olyat tenne MP, hogy össze tudnák gyurcsányozni vagy ellenzékezni rögtön rákapcsolna a propaganda.
Nincs más esélye, mint amit most csinál.
Így is elképesztő, hogy mennyire nem tud mit kezdeni vele a propaganda, de ehhez teljes elzárkózás is kell.

Most is betámadták dísznek ment ki az árvízhez, életében lapátot nem fogott még, majd megosztotta ezt... :lol:
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... fg1R1S6Jvl

Vona egy megbukott politikus, akit kicsináltak.
Ahogy leülne vele beszélni, MP már rögtön náci lenne, mert a Fidesz kommunikáció ezen a szinten van.
Nekem is szimpatikus az új Vona, MZPt is mai napig nagyra tartom, sokkal több ilyen ember kéne mint ő, de lesznek sajnos politikai áldozatai ennek a lehetséges kormányváltásnak, akik nem érdemelnék meg. Aki szerint ezt máshogy is meg lehetne oldani reálisan újfent álomvilágban él.

Kajak mintha egyesek nem látnák mekkora a baj és mennyire be van betonozva a Fidesz és ezzel botrány nehéz mit kezdeni és lesznek még olyan dolgok amik nem fognak mindenkinek tetszeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. szeptember 16., hétfő 14:10-kor.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 16., hétfő 14:03

kiserik írta:
halamadrid írta: Közben meghívták MP-t a köztévébe.
M1, csütörtök, 48 perc című műsor.
Dávid Dórát is behívták a köztévébe. Ez lett belőle: https://www.youtube.com/watch?v=thSZlfguJU4&t Egyébként elég érdekes beszélgetés, ajánlom mindenki figyelmébe.
Foglald már össze, kérlek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Vissza: