good news.

sztem ráfutunk nyáron pocsira, lesz vagy 50 miller a nagyorrúaktól

bélát egyazegybe cserélhetjük is rá.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 31., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 31., szerda 10:53
De ki mondta, hogy 18 milliót keres?RealAsensio írta:A 18 is kurva sok, meg annak a fele is. De egyetlen millio is sok, ha ilyen”felesleges dologra” koltjuk.Realista24 írta:Jellemző, hogy egyből azt hiszitek el![]()
Na mindegy, nso-n olvastam hogy allitolag Laudrupot is megkerestuk, es nemet mondott. Ahogyan Conte is, egyelore. Ez amugy csak szerintem gaz? A Real Madridot vezetni a vilag egyik legnagyobb presztizsenek kene lennie, ezzel szemben lassan mar “senki” nem vallalja el.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 31., szerda 10:19
A 18 is kurva sok, meg annak a fele is. De egyetlen millio is sok, ha ilyen”felesleges dologra” koltjuk.Realista24 írta:Jellemző, hogy egyből azt hiszitek el
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 31., szerda 10:19
Ezt csak a katalánok írják, sokkal esélyesebb a másik, hiszen stadionra gyűjtünk, nem egy eleve bukásra ítélt edzőreFaust írta:Hat meg szep, akarmilyen naiv az ember, vagy epp idealista, de azert ha alairsz edzokent a Realhoz, az a minimum hogy valami nagy penzes zaradekot beiktatsz a kibaszasod esetere.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. október 31., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 31., szerda 10:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 31., szerda 10:13
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 31., szerda 10:12
Erre van penz. Hazardra nincs.Realista24 írta:Lopi kirúgása 36 millióba fájt elvileg, ezt is írják, meg ilyet is olvasok.
CADENA SER: Lopetegui will only earn money from half of this season. A clause in his contract stated that if he was sacked before January 1st, he will only earn half of a full season’s salary.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 31., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 31., szerda 9:09
Ugyanaz a pélót. Remy te nem értesz hozzá.Remy írta:Henry. Bár őt tudjuk majd pótolni Bappéval. Ugyanaz a mozgás.
(Griezmann)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 31., szerda 7:39
De kirakom szívesen. Final warning.Steve írta:Boztosan tudod Tottinho, mivel a kedvenced, de volt egy nyár, amikor majdnem itt kötött ki. Ő is jönni akart, mert ki akarta magát próbálni a világ legjobb klubbjában, amit állítása szerint ő is szeret. De végül sokba került volna.Tottinho írta:Akit sajnálnotok kéne, Ő nem más mint Francesco Il Capitano Totti.
Ezt még jóval korábban mondta Totti, mikor a Realról kérdezték.
Nem lehet Remyt véglegessel kitenni a Griezmannozásért??!Remy írta:Henry. Bár őt tudjuk majd pótolni Bappéval. Ugyanaz a mozgás.
(Griezmann)![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 31., szerda 4:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 31., szerda 0:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 31., szerda 0:14
Esküszöm leülnék egy sörre Remyvel egyszer és meghallgatnám ezt a Griezmannozást.H.E.H.E. írta:fura ízlés a legalja futballistákat kedvelni.
sztem bírja a nagyorrút a bilbaoból is meg gabit az atmából.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 31., szerda 0:03
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 30., kedd 23:57
Boztosan tudod Tottinho, mivel a kedvenced, de volt egy nyár, amikor majdnem itt kötött ki. Ő is jönni akart, mert ki akarta magát próbálni a világ legjobb klubbjában, amit állítása szerint ő is szeret. De végül sokba került volna.Tottinho írta:Akit sajnálnotok kéne, Ő nem más mint Francesco Il Capitano Totti.
Nem lehet Remyt véglegessel kitenni a Griezmannozásért??!Remy írta:Henry. Bár őt tudjuk majd pótolni Bappéval. Ugyanaz a mozgás.
(Griezmann)
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 30., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 30., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 30., kedd 23:51
Ja én is utáltam mint a szart, mert állandoan szoptatott minket.Galacticos írta:Pfu nekem o nagyon ellenszenves.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 30., kedd 23:49
Akit sajnálnotok kéne, Ő nem más mint Francesco Il Capitano Totti.Sierra írta:Én Eto'oval is így vagyok.pheco írta:En is talan Drogbat mondanam elsokent, akit sajnalok, hogy soha nem jatszott itt amikor csucsformaban volt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem