VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 10., csütörtök 20:58

Vagy csak túlságosan beleszokott a befejező szerepébe. Azok nem futnak olyan sokat.
Na majd idén, ha kiteszi Luis Enrique a szélre megint, akkor megtudja mi az a futás. :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 10., csütörtök 20:54

Valami tuti nincs rendben vele. Ezek a 7-8 kilométerek nagyon kevesek, pláne úgy, hogy tényleg a sok mozgásra, futásra, sebességre épül igazából a játéka.
Nem néztem folyamatosan azt, hogy Özil mennyit fut, de BL meccseken még nem volt olyan, hogy 10 alá menjen, inkább 11 körüli volt a jellemző. Pedig ha valaki, akkor Ő nem döglik meg a pályán. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 10., csütörtök 20:50

A növekedési hormonnak nincsenek különleges mellékhatásai. Cukorbeteg lehet tőle az ember, és ha van rákos sejt a szervezetében az megnövekedhet.
Ezenkívül pozitív mellékhatások az ízületek megerősödnek, nőhet is valamennyit, meg lehetne egy kigyúrt gép is, csak ahhoz többet kéne ennie, vagy inni azt a herbállájfot, amit reklámoz.
Úgyhogy szerintem nincs köze hozzá.

Én inkább fejben látom a gondokat. Amióta megszületett a fia nem erőlteti a dolgokat. Inkább szerintem már nem kockáztat. Esetleg leállhatott azokkal a szerekkel, vagy egy részével, amit minden élsportoló valószínűleg használ, hogy ne fáradjanak ki, ne sérüljenek le. Ez egy verzió. A másik az, hogy már nem érdekli a sport, meg nem is élvezi.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 10., csütörtök 20:38

reeed_ati írta:Úgy tudom annak idején, hogy egyáltalán sportolhasson kezelték vmi keményebb cuccal, ne legyen így, de lehet kezdenek előjönni a mellékhatásai.
Novekedesi hormonokat kapott, amik ma mar be is vannak tiltva. (persze hasznalhatjak barkin, mert ez egy gyogyszer, csak az az ember mar nem sportolhat profi szinten)
Egyebkent par eve, amikor 25 eves volt, mar beszeltuk hogy elso ranezesre siman kinez 30-nak is.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 10., csütörtök 20:27

Erre rájönnek még a hányásai. Tudom, hogy azt mondják nincs semmi baj vele, de ez szerintem nagyon nagy kamu. Nyilvánvalóan van valami, amit csak Messi tud meg a közvetlen környezete. De ez egyáltalán nem normális.
Úgy tudom annak idején, hogy egyáltalán sportolhasson kezelték vmi keményebb cuccal, ne legyen így, de lehet kezdenek előjönni a mellékhatásai. Mert annak ellenére, hogy szimpatikus-e valakinek vagy sem, nem tűnik egy ilyen beleszarom embernek, aki edzések helyett lazsál és átbulizza az éjszakákat, mint a brázil pajtásai. Ez, hogy ilyen keveset fut a többiekhez viszonyítva ez gyanús nekem, nem hinném, hogy csupán kedvtelenség az oka, főleg egy válogatott elődöntőben.
Hogy lenne már kedvtelen, hagyjuk is...
Persze lehet nincs ekkora baj és egyszerűen csak kezd kiégni, ez is benne van, kva korán felért a csúcsra, szóval nem lenne meglepő ez sem.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 10., csütörtök 20:21

AdamTaylor írta:szerintem max a barca profitálhat és még esetleg mi is annyiban, hogy azért messiben a real ellen mindig benne van a gól.
mert az érte kapott kétszázmillióban nincs benne a gól? maradjon csak szépen a katalánoknál, nagyon jó helyen van ő ott.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 20:19

Messivel valami nem stimmel. Lassabb lett, kevesebbet fut tegnap is azt hiszem a hosszabbítás előtt szünetben mindenki állt egyedül ő ült, pedig tényleg nem mondhatjuk, hogy elfáradt volna a barcában. Erre rájönnek még a hányásai. Tudom, hogy azt mondják nincs semmi baj vele, de ez szerintem nagyon nagy kamu. Nyilvánvalóan van valami, amit csak Messi tud meg a közvetlen környezete. De ez egyáltalán nem normális.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 10., csütörtök 20:17

AdamTaylor írta:messi már idény közben is sétálgatott, így elég torz lenne azt állítani, hogy ő is kifacsarva jött a mundiálra.
pont ezért gondolom azt, hogy, ha nem kerül a csúcsformája közelébe érni - jelenleg, amit művel az talán a 60%-a lehet a valós képességeinek - akkor messinek kifújt. egy jó régivágású irányító lehet, aki odateszi a zsugát ahova kell, bekeni a szabadokat, lő néhány gólt, de az a robot, ami volt itt éveken keresztül, az elveszik. szezon közben lehetett azt mondani, hogy sérült volt, aztán április-májusban, hogy készül a vb-re, de most a vb-n se látni azt, mint dm-en, hogy izomszakadásig hajtja magát, "kiköpi a belét" ( :mrgreen: ). csak a közelmúltból beugrik shevchenko és ronaldinho, akik viszonylag ideje korán túl estek a legjobb éveiken és elég nagy zuhanásba mentek. a csapatuknál túl nagy volt már a renoméjuk, így le kellett lépniük. messinél ez hatványozottan igaz, mert a sétafikálásért követeli az egyre több fizetést.
remélem el tud igazolni egy psg-be pl. és ismét bele lendül a játékba, megtalálja a szenvedélyt, mert attól függetlenül, hogy egy kis görcs, a játékát szerettem nézni.... persze csak a clásicokon kívül :D

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 10., csütörtök 20:15

Remy írta:Na ki ő? :mrgreen:
Anettka. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. július 10., csütörtök 19:59

h3x0r írta:Egy klubbvaltas a Barca, a valogatott es Messi szempontjabol is baromi hasznos lenne, de ez szerencsere nem fog megtortenni.
hát nemtom, nincs a szemem előtt, hogy messi más csapat mezében megszakad, ha egy vébén nem képes kiköpni a lelkét. arról nem is beszélve, hogy messi már idény közben is sétálgatott, így elég torz lenne azt állítani, hogy ő is kifacsarva jött a mundiálra.
szerintem max a barca profitálhat és még esetleg mi is annyiban, hogy azért messiben a real ellen mindig benne van a gól.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 10., csütörtök 19:50

na Várhidi Petya megmondta a frankót

az argentin csapat a sérüléséig Di Mariára volt bízva, és nem Messire :agree:

Puhl viszont megint be van baszva :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 10., csütörtök 19:42

Az elodontok valojaban. :Đ Beteg :lol: :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 10., csütörtök 19:19

Remy írta:Na ki ő? :mrgreen:
Fellai Jani

vagyis Fellaini :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 10., csütörtök 19:01

Na ki ő? :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Fernando
Kedvenc játékosaid: Butragueno, Redondo, Raul, R.Carlos, Di Maria, Guti

HozzászólásSzerző: Fernando » 2014. július 10., csütörtök 18:07

Napi szinten olvasgattam a fórumot, de még a madridistán szerzett rossz tapasztalatok miatt nem volt kedvem írogatni.Most viszont elérkeztem oda,hogy már muszáj lenni egy kis ellensúlynak. :D
Az argentinok eredménye sok embert kifordított magából, tiszta eurobarca fíling van itt is. Ha az elmúlt 24 évben valakiknek nem volt szerencséje,akkor az éppen Argentina. Buktak döntőt kamu tizenegyessel,majd szintén a németek ellen 2006-ban a 89. percben nem megadott tizenegyessel estek ki,stb..Ettől sokkal erősebb argentin válogatottak nem tudták kihozni magukból ami bennük volt. Most egy kicsit visszakapnak valamit,bár sorsolás ide vagy oda én azt nem nevezném szerencsének,hogy a svájci,belga,holland hármas 3 meccsen dolgozott ki 2 helyzetet.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 10., csütörtök 17:31

mathers írta:Emberségből jelesek voltak most az biztos. Özilt is nagyon csíptem a nyilatkozata után. Szép volt tőle.
meg is lepődtem rajta, de tényleg szép volt tőle
Kép

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 17:29

Emberségből jelesek voltak most az biztos. Özilt is nagyon csíptem a nyilatkozata után. Szép volt tőle.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 17:23

mathers írta:Mert az 5:0 nem megalázó :mrgreen:
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ak-2348889
Amugy igen, ez eszreveheto volt, jar a pacsi a nemeteknek, azert itt megmutatkozik, hogy ki milyen ember.

Nem mutogattak szutyok pikémódra a z 5nullat, nem tapostak bele a foldon fekvobe.
Kép
Kép
Kép

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 10., csütörtök 17:21

Meg azert megforgatjak a brazilokban egy kicsit a bicskat... :D

Szerintem Ozil is ezert hagyta ki a ziccert akkor.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 17:15

Mert az 5:0 nem megalázó :mrgreen:
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ak-2348889

Vissza: