Na majd idén, ha kiteszi Luis Enrique a szélre megint, akkor megtudja mi az a futás.

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 10., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 10., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 10., csütörtök 20:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 10., csütörtök 20:38
Novekedesi hormonokat kapott, amik ma mar be is vannak tiltva. (persze hasznalhatjak barkin, mert ez egy gyogyszer, csak az az ember mar nem sportolhat profi szinten)reeed_ati írta:Úgy tudom annak idején, hogy egyáltalán sportolhasson kezelték vmi keményebb cuccal, ne legyen így, de lehet kezdenek előjönni a mellékhatásai.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 10., csütörtök 20:27
Úgy tudom annak idején, hogy egyáltalán sportolhasson kezelték vmi keményebb cuccal, ne legyen így, de lehet kezdenek előjönni a mellékhatásai. Mert annak ellenére, hogy szimpatikus-e valakinek vagy sem, nem tűnik egy ilyen beleszarom embernek, aki edzések helyett lazsál és átbulizza az éjszakákat, mint a brázil pajtásai. Ez, hogy ilyen keveset fut a többiekhez viszonyítva ez gyanús nekem, nem hinném, hogy csupán kedvtelenség az oka, főleg egy válogatott elődöntőben.Erre rájönnek még a hányásai. Tudom, hogy azt mondják nincs semmi baj vele, de ez szerintem nagyon nagy kamu. Nyilvánvalóan van valami, amit csak Messi tud meg a közvetlen környezete. De ez egyáltalán nem normális.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 10., csütörtök 20:21
mert az érte kapott kétszázmillióban nincs benne a gól? maradjon csak szépen a katalánoknál, nagyon jó helyen van ő ott.AdamTaylor írta:szerintem max a barca profitálhat és még esetleg mi is annyiban, hogy azért messiben a real ellen mindig benne van a gól.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 10., csütörtök 20:17
pont ezért gondolom azt, hogy, ha nem kerül a csúcsformája közelébe érni - jelenleg, amit művel az talán a 60%-a lehet a valós képességeinek - akkor messinek kifújt. egy jó régivágású irányító lehet, aki odateszi a zsugát ahova kell, bekeni a szabadokat, lő néhány gólt, de az a robot, ami volt itt éveken keresztül, az elveszik. szezon közben lehetett azt mondani, hogy sérült volt, aztán április-májusban, hogy készül a vb-re, de most a vb-n se látni azt, mint dm-en, hogy izomszakadásig hajtja magát, "kiköpi a belét" (AdamTaylor írta:messi már idény közben is sétálgatott, így elég torz lenne azt állítani, hogy ő is kifacsarva jött a mundiálra.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 10., csütörtök 20:15
Anettka.Remy írta:Na ki ő?
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. július 10., csütörtök 19:59
hát nemtom, nincs a szemem előtt, hogy messi más csapat mezében megszakad, ha egy vébén nem képes kiköpni a lelkét. arról nem is beszélve, hogy messi már idény közben is sétálgatott, így elég torz lenne azt állítani, hogy ő is kifacsarva jött a mundiálra.h3x0r írta:Egy klubbvaltas a Barca, a valogatott es Messi szempontjabol is baromi hasznos lenne, de ez szerencsere nem fog megtortenni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 10., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 10., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 10., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 10., csütörtök 19:01
HozzászólásSzerző: Fernando » 2014. július 10., csütörtök 18:07
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 10., csütörtök 17:31
meg is lepődtem rajta, de tényleg szép volt tőlemathers írta:Emberségből jelesek voltak most az biztos. Özilt is nagyon csíptem a nyilatkozata után. Szép volt tőle.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 17:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 17:23
Amugy igen, ez eszreveheto volt, jar a pacsi a nemeteknek, azert itt megmutatkozik, hogy ki milyen ember.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 10., csütörtök 17:21
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 17:15
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem