Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

Re: Arda Güler - 24

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. január 7., vasárnap 16:26

hehetheoriginal írta: nem jobb támadó, nem elég dinamikus, gyors és robbanékony hozzá.
egy upgrade-elt özilt nézek ki belőle, ha valóban nem csak támaszkodásra használja a lábát és futni is fog...
a nyuggerek mellett/után lesz helye, kérdés mennyit fog fejlődni.
nem tudom mennyire igaz, de állitolag valviért meghallgatunk ajánlatokat 70m-től felfele (merhogy allitolag kell a péz pappéra meg daviesre). sztem fasság és fel se merül, de ha ezek hárman kimennek, akkor a tucsi-cami kp-n van még hely
Remélem ez csak egy nagyon rossz vicc. Valverde többet ér mint a két örök tehetség francia.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 7., vasárnap 15:53

miro. írta:
Remy írta:

Akkor már lehet felfogadnék valakit, hogy intézze el úgy, mint Haaland apucit. :mrgreen: :lol:

Most is kivagyok tőle, de ha továbbra is megy a hír róla, hogy jön, és elmegy máshová, akkor cső.
Ha ezekutan elmegy mashova,akkor gratulalok az egesz real madridnak. Foleg ha nem is city,hanem egy liverpool lenne,mert a manchesteriek oda tudjak a kezebe adni a tollat es azt az osszeget irja a vonalra amit akar. De egy Liverpool nem gondolom,hogy annyival nagyobb osszeget adna,mint a real. Vagy ha igen,akkor penzugyileg tenyleg nagyon elszallt valami.
Itt mar a jatekos van,meg a real. Nincs kecskehago. Szoval remelem osszeszedik magukat madridban,es elhozzak.
Zsarolják meg mint Nasser Verrattit? Vagy mit vársz Pereztol?
Hogy egy ilyen csicskagyasz miatt rúgjon fel olyan szabályokat amiket CR kedvéért sem tett meg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 7., vasárnap 13:48

Remy írta:

Akkor már lehet felfogadnék valakit, hogy intézze el úgy, mint Haaland apucit. :mrgreen: :lol:

Most is kivagyok tőle, de ha továbbra is megy a hír róla, hogy jön, és elmegy máshová, akkor cső.
Ha ezekutan elmegy mashova,akkor gratulalok az egesz real madridnak. Foleg ha nem is city,hanem egy liverpool lenne,mert a manchesteriek oda tudjak a kezebe adni a tollat es azt az osszeget irja a vonalra amit akar. De egy Liverpool nem gondolom,hogy annyival nagyobb osszeget adna,mint a real. Vagy ha igen,akkor penzugyileg tenyleg nagyon elszallt valami.
Itt mar a jatekos van,meg a real. Nincs kecskehago. Szoval remelem osszeszedik magukat madridban,es elhozzak.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 7., vasárnap 13:17

hehetheoriginal írta:
miro. írta:

Mondjuk az nagy win lenne azok utan,hogy evekig nem igazolnak tamadot,mert majd jon mbappe,nem jottek szelso vedok,jobbszelso,mert kell a penz mbappera,aztan meg valverdet is piacra kene dobni azert,hogy atigazolai dij nelkul elhozzuk.
Tenyleg kell az a szuperliga lehet,ha nem mas egyeduli csapatkent indulnak es elhozzak az osszes penzt. :lol:
es miutan mindenkit eladtunk, és csinaltunk neki a palyan es penzugyileg is helyet, elmegy a liverpoolba :lol:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 7., vasárnap 13:10

Ahhoz képest egy legelőn mutatkozott be azt látni nagyon tudja ezt a foci játékot. Remélem nem lesz sérült és sok lehetőséget fog kapni majd (18eves)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 12:53

miro. írta:
hehetheoriginal írta: nem jobb támadó, nem elég dinamikus, gyors és robbanékony hozzá.
egy upgrade-elt özilt nézek ki belőle, ha valóban nem csak támaszkodásra használja a lábát és futni is fog...
nem tudom mennyire igaz, de állitolag valviért meghallgatunk ajánlatokat 70m-től felfele (merhogy allitolag kell a péz pappéra meg daviesre). sztem fasság és fel se merül, de ha ezek hárman kimennek, akkor a tucsi-cami kp-n van még hely
Mondjuk az nagy win lenne azok utan,hogy evekig nem igazolnak tamadot,mert majd jon mbappe,nem jottek szelso vedok,jobbszelso,mert kell a penz mbappera,aztan meg valverdet is piacra kene dobni azert,hogy atigazolai dij nelkul elhozzuk.
Tenyleg kell az a szuperliga lehet,ha nem mas egyeduli csapatkent indulnak es elhozzak az osszes penzt. :lol:
es miutan mindenkit eladtunk, és csinaltunk neki a palyan es penzugyileg is helyet, elmegy a liverpoolba :lol:
thereisonly1ronaldo

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 7., vasárnap 12:48

Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. január 7., vasárnap 11:53

Számomra pozitív meglepetés volt. Azt hittem csak lötyögni fog, meg nem fogja odatenni magát keményen ennyi sérülés után. De abszolút az ellenkezője, hajtott, akart, és komolyan vette.

A labdaérintéseiről és mozgásáról árulkodik a benne rejlő potenciál. Jó helyen volt nála nagyon a labda. Mondhatnám úgy is, hogy "GAME CHANGER" :mrgreen: :mrgreen:
Viccet félretéve, remélem mostantól rendszeresen látjuk majd bedobálva tétmeccseken is.
hehetheoriginal írta:egy upgrade-elt özilt nézek ki belőle
Mai mezőnyben aranyat érne. Pláne ennyi pénzért.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 7., vasárnap 11:47

hehetheoriginal írta: nem tudom mennyire igaz, de állitolag valviért meghallgatunk ajánlatokat 70m-től felfele (merhogy allitolag kell a péz pappéra meg daviesre). sztem fasság és fel se merül, de ha ezek hárman kimennek, akkor a tucsi-cami kp-n van még hely
Most hosszabbítottunk vele, alapkezdő, csk akar lenni, szóval semennyire.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. január 7., vasárnap 11:40

Valverdet nem adnám a mentalitása miatt.
A fiatal arcok közül egyedül benne látom a tényleges madridistát. A többiek előbb-utóbb lépni fognak, ahogy Varane is lépett.
ZIDANE

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 11:23

nem jobb támadó, nem elég dinamikus, gyors és robbanékony hozzá.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. január 7., vasárnap 10:59

lordgabi írta:
ELSiete írta: ...
Ami problémás, hogy eléggé egylabas, ezt hamar kifogják ismerni
...
Ezzel a részével nagyon nem értek egyet. Mindkét lábával osztogatott, jobbal is volt beadása, azzal lőtt, amikor védett a kapus, a szabadrúgást is nagyszerűen tekerte ballal, én elégedett vagyok vele, első meccsén egy ilyen legelőn... :agree:
Nem is értem, hogy mit nézett a kolléga. A lövésnél és a beadásnál is jobb lábra cselezett és nem kerülte azt a láb használatot.

Amúgy azt hittem, hogy inkább támadóbb szellemben játszik, de elég mélyre visszajárt. ami egy részt vaj, mert ott nagyobb a konkurencia, másrészt pont jobb támadó kellene most.

Remélem nem sérül már le és látjuk komoly meccseken is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. január 7., vasárnap 8:09

A ballábas játékosok mindig egylábasnak tűnnek, pedig rá egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy az lenne. Addot be jól, kapura is lőtt jobbal.

Nekem pozitív meglepetés volt. Fél év kihagyás után, első meccsén ez nem volt rossz. A labda nagyon jó helyen van nála. Kellenek gyors játékosok, akik tudják mikor kell beindulni, és nagy kincs lehet, ha elkerülik a sérülések.

Megnéznék majd egy ilyet valamikor: 4-2-3-1, Tchoua-Cama; Güler-Bellingham-Rodrygo-Mbappé :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. január 7., vasárnap 1:08

Faterja tiszta Erdogan kinézet :hmmm:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 7., vasárnap 0:08

ELSiete írta:
Pad'em írta: Már ezen a libalegelőn is látszott, hogy van ott vállalkozó szellem, nem bújik el, elkéri teszi-veszi, szeme van a pályán és, hogy bazi jó a rugótechnikája.

A baj, hogy helye nincs perpill Carlo 11-ében, amiben tutira ott van Jude-Rodrygo-Vini és a perpill legjobb támadónk se fér be fixen (Brahim), úgyhogy a sok perc ami kéne neki nem tudom, hogy fog megvalósulni. Kupában remélhetőleg játszik majd sokat.
...
Ami problémás, hogy eléggé egylabas, ezt hamar kifogják ismerni
...
Ezzel a részével nagyon nem értek egyet. Mindkét lábával osztogatott, jobbal is volt beadása, azzal lőtt, amikor védett a kapus, a szabadrúgást is nagyszerűen tekerte ballal, én elégedett vagyok vele, első meccsén egy ilyen legelőn... :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 0:01

A baj, hogy helye nincs perpill
a binicius-rodrigo duplaeladás utan kelleni fog ő azonnal :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 6., szombat 23:44

Pad'em írta: Már ezen a libalegelőn is látszott, hogy van ott vállalkozó szellem, nem bújik el, elkéri teszi-veszi, szeme van a pályán és, hogy bazi jó a rugótechnikája.

A baj, hogy helye nincs perpill Carlo 11-ében, amiben tutira ott van Jude-Rodrygo-Vini és a perpill legjobb támadónk se fér be fixen (Brahim), úgyhogy a sok perc ami kéne neki nem tudom, hogy fog megvalósulni. Kupában remélhetőleg játszik majd sokat.

Én is neki adnám a kupákat, utána meg majd meglátjuk. Elnézve a világhálot, eléggé oda meg vissza vannak érte, ha lesz marketing értéke és hozzá foci tudás, akkor variálni kell a kezdőn nincs mese.
Ami pozitívum : nem dadog nála a labda, teszi, veszi, fejben ott van, már most kéri, mutogat. Nem lenne rossz, ha nem egy puhány kisfiút kapnánk, akinek a lelkét kell előbb epitgetni és aztán a foci tudását. Jöhetne egy Jude féle b.szó jellem, a maiak alapján azt mondom nem kell pille cukorral altatni. Ami problémás, hogy eléggé egylabas, ezt hamar kifogják ismerni, de ha van benne kraft, akkor simán fejlődhet. Nem a sablont láttam ma tőle és ez jó. The hype is real.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 6., szombat 23:39

Már ezen a libalegelőn is látszott, hogy van ott vállalkozó szellem, nem bújik el, elkéri teszi-veszi, szeme van a pályán és, hogy bazi jó a rugótechnikája.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 6., szombat 23:08

Guti&Özil klón :)
aranyat fog érni a jövőben
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 6., szombat 22:24

https://twitter.com/YashRMFC/status/174 ... ZM-Kg&s=19

https://twitter.com/WolfRMFC/status/174 ... ysVCw&s=19

Arda Güler vs Arandina, HT stats:

•51 touches
•31/35 passes completed
•1 key pass
•2 chances created
•2/3 dribbles completed
•1 shot on target
•1 woodwork hit

Positive debut... 🤍
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Vissza: