Jude Bellingham - 5
Re: Jude Bellingham - 5
Szinte még gyerek, erre a világ elkezdte összemosni a történelem egyik legnagyobb játékosával és mindenki azt várja el tőle, hogy a hátán cipelje egész évben a világ legnagyobb csapatát. 20 éves, könyörgöm.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én kicsit csalódott vagyok,
törvényszerű,hogy vissza esett, meg talán túl is lett hajtva, de úgy hiszem, pont az ilyen meccsek miatt, párharcok miatt jött ide, és pont a legrosszabb teljesítményt tudta hozni. Persze,lesz még neki ilyen bőven, jovoheten rogton javithat is, de a testbeszede is olyan fura volt. Mikor modric mar rég vitte tovabb a labdát,o meg akkor is csapkodott.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Joselu nyomhatja a Mallorca ellen hetvegen, Vini, Rodrygo, Bellingham, Rudiger, Kroos, Valverde, Carvajal, Mendy es szerintem Nacho es Lunin is pihenhet, akik pedig jatszhatnak: Tchouameni, Modric, Joselu, Brahim, Ceballos, Kepa, Fran, Militao, Arda, meg az ifistak.ateeemadrid írta: Én teljesen megértem Carlot, egyedül Brahimot van értelme behozni ezen a szinten, láttuk öreg Józsit, mintha 3 szinttel lassabb lett volna az összes többi játékosnál. Nem ez a szint na. A 0 pad a vezetőség hibája, nem Carloé.
A bajnokságban jogosan lehet emiatt baszogatni, mert a getafe ellen be lehet hozni őket, de itt?
Belli gyenge meccset hozott, de igy is voltak ertekelheto megmozdulasai, figyeltek ra azert.
- ateeemadrid
Én teljesen megértem Carlot, egyedül Brahimot van értelme behozni ezen a szinten, láttuk öreg Józsit, mintha 3 szinttel lassabb lett volna az összes többi játékosnál. Nem ez a szint na. A 0 pad a vezetőség hibája, nem Carloé.
A bajnokságban jogosan lehet emiatt baszogatni, mert a getafe ellen be lehet hozni őket, de itt?
- whitemadrid
Ma semmi extra nem volt benne. Nem volt jó megoldása 60-65p kornyeken simán johetett volna Joselu - Modric - Brahim.miro. írta:Kit teszel be helyette? Tenyleg ilyen nico paz meg arda gulereket?whitemadrid írta: És ne vegyük elő Carlot , hogy ilyen formában végig jatszotta a meccset ?
Ez a gyerek azert jo par meccset eldontott,es az a vicc,hogy nem sokon mult ma sem a vegen..
Nem volt jo meccse,de benne van az extra,tud barmikor mr.x lenni.
Ezért kell szerintem Carlot elengedni. Nem mer 70p előtt cserélni.
A vak is latta, hogy jön a City úgy kb az 55-ik perctől es csak vagdossuk ki a labdát mert nem tudjuk kihozni es nem nagyon érünk oda, ahova kell, hogy blokkoljunk vagy legalább a felpályan faultoljunk.
Es ez már a sokadik ikyen elnézett merkozés ahol meg lehetett volna az 1-2 gólos előny.
Nekem ez cseszi csak a szemem, hogy basszus ordított az egész vagy 10-15 percig, hogy frissíteni kéne.
Kit teszel be helyette? Tenyleg ilyen nico paz meg arda gulereket?whitemadrid írta: És ne vegyük elő Carlot , hogy ilyen formában végig jatszotta a meccset ?
Ez a gyerek azert jo par meccset eldontott,es az a vicc,hogy nem sokon mult ma sem a vegen..
Nem volt jo meccse,de benne van az extra,tud barmikor mr.x lenni.
- whitemadrid
És ne vegyük elő Carlot , hogy ilyen formában végig jatszotta a meccset ?
Kicsit mintha ezzel a kontraval ma o legures terben jatszott volna.
Hatrafele viszont rengeteget melozott. Sokat szamit,hogy nem csak alibibol kocoraszik Kroosek mellett,hanem prharcokat is nyer.
Hatrafele viszont rengeteget melozott. Sokat szamit,hogy nem csak alibibol kocoraszik Kroosek mellett,hanem prharcokat is nyer.
Külön edzés terv volt neki meg Vinnék talán.
Hát nagyon nem jött be.
Ezt az öreg desszantosunk elmérte.
Hát nagyon nem jött be.
Ezt az öreg desszantosunk elmérte.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- BlancoMark
Tul sok a hiszti, kicsit nagy az arc. Tobb fokusz kell.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Idei legrosszabb meccse volt.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Legjobbkor a legrosszabbul.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
m1 verzio is vanferni írta: https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... yesterday/
Szavak nincsenek erre az emberre, tényleg elképesztő a mutatott játéka és mint ember is.
Nem gondoltam volna, hogy létezik nagyobb igazolás Bappénál, de amit Jude művel...
Kajak mint valami 30 éves tapasztalt játékos, aki túl van már egy-két dolgon és a prime éveit tapossaAzt 20 éves
![]()
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... uX0tQ&s=19
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... yesterday/
Szavak nincsenek erre az emberre, tényleg elképesztő a mutatott játéka és mint ember is.
Nem gondoltam volna, hogy létezik nagyobb igazolás Bappénál, de amit Jude művel...
Kajak mint valami 30 éves tapasztalt játékos, aki túl van már egy-két dolgon és a prime éveit tapossa
Azt 20 éves
Kajak mint valami 30 éves tapasztalt játékos, aki túl van már egy-két dolgon és a prime éveit tapossa
valamelyik univerzumban:
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Anglia és az a sziget úgy ahogy van egy más világ.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem veled vitázni a cél, csak nyamvadt angol mediabol allandoan az folyt, hogy ezek a vilag legjobbjai, aztan ki lettek porolva folyamatosan 2 evente 
ugyanezek a szagemberek mondogatjak, hogy vandikk a vilag legjobb vedoje, es meg sorolhatnam.
ugyanezek a szagemberek mondogatjak, hogy vandikk a vilag legjobb vedoje, es meg sorolhatnam.
thereisonly1ronaldo
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Szerintem az általam említett két játékos lesz azon a szinten.hehetheoriginal írta: en ugy tudtam, hogy a scholes, gerrard, lampard, bekem négyesnél soha nem is volt és nem is lesz jobb.....![]()
De amúgy a mostani generációról volt szó....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en ugy tudtam, hogy a scholes, gerrard, lampard, bekem négyesnél soha nem is volt és nem is lesz jobb.....
thereisonly1ronaldo
-
rikko
Mondjuk Foden és Bellingham korszakos zsenik , meg is nézheted a többi angol kpt... Sír a labda náluk...BlancoMark írta:Igy van, vicc. El is tuntek az egyenisegek gyorsan a spanyoloknal.kiserik írta:
Angoloknál, franciáknál atlétikus és technikás, főként színesbőrű, a célfutbalnak megfelelő játékosok jönnek ki, a spanyoloknál meg a 40 kilós 160 cm magas ""Messiklónok"", akik labdaügyesek, de fizikailag a béka feneke alatt vannak, mert a tikitakához az kell. Erre a Barcabuzulásra építették fel az egész utánpótlást.
De meg a labdaugyest is vitatnam, peldaul egy Fodennel vagy Bellinghammel ebben sem veszi fel a lepest egyik spanyol sem.