hehetheoriginal írta:mikor?Lehet,hogy Vini döntő faktor sokszor
nincs tobb kerdesem.
Tavaly a Bayern elleni Vinit elfogadnam, de ahogy Yoda mondta Obiwannak, o mar nem letezik többé,ballondor Vinicius felemesztette ot

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 13., csütörtök 8:53
hehetheoriginal írta:mikor?Lehet,hogy Vini döntő faktor sokszor
nincs tobb kerdesem.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. március 13., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 8:50
mikor?Lehet,hogy Vini döntő faktor sokszor
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 13., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 13., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 13., csütörtök 8:38
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 13., csütörtök 7:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 6:56
senkinek se. évek óta.Bellinghamnek meg úgy tűnik, hogy nincs elég nagy tekintélye nála ahhoz, hogy rendre teremtse, vagy úgy bárkinek
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 13., csütörtök 6:18
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 13., csütörtök 6:03
Egyébként miután Brahim bejött, jobb oldalon futott minden, ő meg sétált a bal oldalon. 0 volt, nagyon bosszantó volt a tegnap letett teljesítménye. Hatalmasat fordult az ember az aranylabda után, teljesen mélyen van, konstans -1 ember.dzsi91 írta:Ezt nem is vitatja senki de emberünk óriási fék lett erre a szezonra. A meccsek 70%ban használhatatlan a bullshitjei miatt és mivel a támadásaink 90%a az ő oldalán fut ezt nagyon megérezzük+mostmár hajtani se hajt mert ha kell 10szer is megcsinálja. Hogy mit az jó kérdés.1madridista írta:
mint ahogy abban is hogy a 14. helyett a 16-ert megyunk...
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 3:20
en ertem a poent, de szerintem ez kurvara nem vicces.1madridista írta:de ma nem ment a foci, akkor maskepp kell szorakoztatni a kozonsegetSteve írta:
De nem bohócnak vettük, hanem focistának.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 13., csütörtök 1:55
Az a nagy eredmeny, hogy nem allitottak ki egy ilyen meccsen, szoval a fejlodes megkerdojelezhetetlenRealista24 írta:Legalja volt egész meccsen, direkt figyeltem a lelátóról.
Bellingham is lekurta rendesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 13., csütörtök 1:51
Legalja volt egész meccsen, direkt figyeltem a lelátóról.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 0:26
Ezt nem is vitatja senki de emberünk óriási fék lett erre a szezonra. A meccsek 70%ban használhatatlan a bullshitjei miatt és mivel a támadásaink 90%a az ő oldalán fut ezt nagyon megérezzük+mostmár hajtani se hajt mert ha kell 10szer is megcsinálja. Hogy mit az jó kérdés.1madridista írta:mint ahogy abban is hogy a 14. helyett a 16-ert megyunk...tibi18 írta:
Én nem erről beszéltem. Már a 11-es előtt is nyomta, össze is szólalkozott utána a gyökér De Paullal. Nem ezt kéne, hanem beverni a 11-est, amit egyébként más harcolt ki neki. De már kitette instára is a képet. Ezzel van elfoglalva, hogy 15 BL serleg, aztán nagy szerepe van abban, hogy majdnem elment az esély a 16.-ért..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 13., csütörtök 0:23
Az hogy jön ide? Erről a meccsről beszélünk nem?1madridista írta:mint ahogy abban is hogy a 14. helyett a 16-ert megyunk...tibi18 írta:
Én nem erről beszéltem. Már a 11-es előtt is nyomta, össze is szólalkozott utána a gyökér De Paullal. Nem ezt kéne, hanem beverni a 11-est, amit egyébként más harcolt ki neki. De már kitette instára is a képet. Ezzel van elfoglalva, hogy 15 BL serleg, aztán nagy szerepe van abban, hogy majdnem elment az esély a 16.-ért..
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 13., csütörtök 0:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 13., csütörtök 0:21
Végtelenül ostoba ez az ember. A klub remélem nem azonosul többet ezzel az arcátlan viselkedéssel. Mbappéval sincs meg a kémia, ezer meg egy ok, hogy eladjuktibi18 írta:Én nem erről beszéltem. Már a 11-es előtt is nyomta, össze is szólalkozott utána a gyökér De Paullal. Nem ezt kéne, hanem beverni a 11-est, amit egyébként más harcolt ki neki. De már kitette instára is a képet. Ezzel van elfoglalva, hogy 15 BL serleg, aztán nagy szerepe van abban, hogy majdnem elment az esély a 16.-ért..
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 0:21
mint ahogy abban is hogy a 14. helyett a 16-ert megyunk...tibi18 írta:Én nem erről beszéltem. Már a 11-es előtt is nyomta, össze is szólalkozott utána a gyökér De Paullal. Nem ezt kéne, hanem beverni a 11-est, amit egyébként más harcolt ki neki. De már kitette instára is a képet. Ezzel van elfoglalva, hogy 15 BL serleg, aztán nagy szerepe van abban, hogy majdnem elment az esély a 16.-ért..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 13., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 0:19
de ma nem ment a foci, akkor maskepp kell szorakoztatni a kozonsegetSteve írta:De nem bohócnak vettük, hanem focistának.1madridista írta: ne haragudjatok en a mutogatasert nem tudom hibaztatni
megneznem ki birna ki mutogatas nelkul miutan a mezevel feloltoztetett babu akasztgattak
pont ezt a telepi vallalhatatlan pofazast erdemli az atma tabor semmi mast
a meccsen kutyaszar volt es tenyleg a focira kene figyelnie ebben egyetertek...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem