Gergő állva elaludtlestat írta:az eleg sulyos
De hát igen. Megéri biztosan

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 21:30
Gergő állva elaludtlestat írta:az eleg sulyos
De hát igen. Megéri biztosan
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 9., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 20:39
Nehogy azt hiddlestat írta:Madrid.
Csak arra mondtam Kijevet hogy megvarni a csapatot sem sok ido este mert nincs messze Kijev-Madridtol.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 9., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 19:55
Most Kijev vagy Madrid?lestat írta:Nem tervez senki Madridba menni a BL-döntő idejére??
Én nagyon merengek egy gyors hétvégén meccsnézéssel,városnézéssel.Persze megvárni a fiúkat a meccs után is benne van. Elv Kijev 4óra repülővel.Plusz a meccs előtte vagy után egy gyors városnézés stb.
Vagy nagyon elvetemült ötlet?
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 9., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 17:04
Most találtam pl 2 perc alatt, két ágyas szoba, 8 feletti rating, 268 értékelés, egy éjszaka 29 euró vagy 36. De sírni mindig könnyebb, mint keresni.lordgabi írta:Legalja volt eddig is, ismét nemzetközi leszereplés - Ukrajna jobban teljesít.![]()
Hogy tiszta legyen mindenkinek:550 UAH--->5500 HUF ugyanez most 1,9 millió forint egy éjszakáért.Az UNIAN ukrán hírügynökség több szálloda árát is összehasonlította, van olyan szálláshely, ami egy átlagos napon napi 550 hrivnyába kerül, míg május 26-án ugyanezt 190 000 hrivnyáért kínálják.
HozzászólásSzerző: Dacsi » 2018. május 8., kedd 19:54
Rendben! Koszonom!Realista24 írta:Szia. Mindenre igen a válasz.Dacsi írta:Sziasztok!
Hozzaszolasom azokhoz szolna, akik voltak mar Bernabeus BL dontos vetitesen.
Visszaolvastam es azt irtatok a korabbi evekben eleg, ha a realmadrid.com-ot nezegetem.
A kerdes, hogy ez ugye nem valtozott es tudok jegyet vasarolni majd a realmadrid.com-on?
Ha esetleg a hireknel atfutok rajta es nem veszem eszre, akkor a tickets szekcioban is meg fogom talalni, amikor elerheto lesz? Itt is eloszor a Club Memberek tudnak jegyet venni, majd a madridista kartyaval rendelkezok es utana mindenki mas? Telthazra lehet szamitani?
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. május 8., kedd 19:38
Ebben egészen biztos lennék...Dacsi írta:Telthazra lehet szamitani?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 19:37
Szia. Mindenre igen a válasz.Dacsi írta:Sziasztok!
Hozzaszolasom azokhoz szolna, akik voltak mar Bernabeus BL dontos vetitesen.
Visszaolvastam es azt irtatok a korabbi evekben eleg, ha a realmadrid.com-ot nezegetem.
A kerdes, hogy ez ugye nem valtozott es tudok jegyet vasarolni majd a realmadrid.com-on?
Ha esetleg a hireknel atfutok rajta es nem veszem eszre, akkor a tickets szekcioban is meg fogom talalni, amikor elerheto lesz? Itt is eloszor a Club Memberek tudnak jegyet venni, majd a madridista kartyaval rendelkezok es utana mindenki mas? Telthazra lehet szamitani?
HozzászólásSzerző: Dacsi » 2018. május 8., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 7., hétfő 20:08
lordgabi írta:Legalja volt eddig is, ismét nemzetközi leszereplés - Ukrajna jobban teljesít.![]()
Hogy tiszta legyen mindenkinek:550 UAH--->5500 HUF ugyanez most 1,9 millió forint egy éjszakáért.Az UNIAN ukrán hírügynökség több szálloda árát is összehasonlította, van olyan szálláshely, ami egy átlagos napon napi 550 hrivnyába kerül, míg május 26-án ugyanezt 190 000 hrivnyáért kínálják.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 7., hétfő 9:06
Alszunk a kisbuszban Gabi, csak jegyet szerezz!lordgabi írta:Legalja volt eddig is, ismét nemzetközi leszereplés - Ukrajna jobban teljesít.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 7., hétfő 8:58
550 UAH--->5500 HUF ugyanez most 1,9 millió forint egy éjszakáért.Az UNIAN ukrán hírügynökség több szálloda árát is összehasonlította, van olyan szálláshely, ami egy átlagos napon napi 550 hrivnyába kerül, míg május 26-án ugyanezt 190 000 hrivnyáért kínálják.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 4., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 1., kedd 23:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 1., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 1., kedd 23:26
Oké, de az BL csoportkör voltlordgabi írta:Jó, én még leragadtam, amikor segítettél anno a Donyeck elleni jegyeknél.
Megpróbálok utána járni a napokban, hogy mi a helyzet az ukrán portálokon, hátha lesz valami.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 1., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 1., kedd 23:11
Kitől szeretnél kapni egyébként? Mert ha szerzel kilenc jegyet én még limuzint is szerzek.lordgabi írta:Tiszta a kép.
Komolyan, van esély, hogy több jegyet is kaphatunk a döntőre? A 9 személyes Vito készen áll.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem