Menetrend szerint 20:00!észak-londoni derbi után ad majd zöld utat a transzferhez (7-8 körül érdemes a hivatalos honlapot lesni)!![]()
![]()

![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:07
Menetrend szerint 20:00!észak-londoni derbi után ad majd zöld utat a transzferhez (7-8 körül érdemes a hivatalos honlapot lesni)!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:46
Holnap 23:59.hugo írta:ma éjfél az átigazolások lezárása, vagy holnap éjfél?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:46
Holnaphugo írta:ma éjfél az átigazolások lezárása, vagy holnap éjfél?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:46
én arra emlékszem mikor egy kiugratásnál megtorpant, és a sok szotyizabáló elkezdett fütyölniEgy kérdés, hallucináltam, vagy megint fütyültek akkor, amikor Benzema lejött? Ez most miért lett divat? Mert elment Higuaín?
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:44
Amúgy tartok tőle, hogy Özil azért nem játszott, mert keményen folynak az egyeztetések a háttérben.
Csak ne gondolja meg magát. Milánóban szeretik, imádják. A szurkolók róla nevezik el elsőszülött fiaikat, elveheti lányaik szüzességétVajon Kaká is meggondolja magát, mint Fabio?
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:12
Azért idén Arbeloa sem rosszabb támadásban mint Coentrao volt tavaly kezdőként. Más kérdés, hogy Arbeloa idén szerintem egész jól játszik.primrose írta:ez meg túlzás. támadásban kevesebb a portugál, de azért ő sem egy arbeloa szint, aki mindenkibe belevezeti a labdát és képtelen egy egyenest belerúgni az ellenfél tizenhatosánál. védekezésben pedig én nem látom jobbnak a brazilt, de tudom, hogy itt a többség őt preferálja, amit maximálisan megértek. Éppen ezért nem is kezdek bele, mert esélytelen a dolog. Szerencsére Marceloval nekem sincs semmi bajom, mert nagyszerű játékos, szóval igazából nem történik akkora veszteség. Csak Coentraot sajnálom, mert tudom hogy máshol kezdő lehetne és ebben a Relban is, és biztosan meglennék vele elégedve, ha nem lenne a brazil és nem ismernénk őt.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 18:18
Ezt már annyiszor átrágtuk ..... Ez még csak egy félkész csapat; a sérültekkel kiegészülve (Xabi, Illarra) még lesznek itt véleményem szerint helycserék (Modric egyel feljebb Khedira helyére stb.) és új taktikai elemek is, az alternatív rendszerekről és a hosszú szezonról nem is beszélve! Ami pedig a jelenlegi rendszert illeti, nos Mesut úgy tűnik kénytelen lesz alkalmazkodni, küzdeni és változtatni a hozzáálláson, máskülönben obi van számára (teljesen jogosan)! Én úgy gondolom, hogy ez a versenyhelyzet és nagyon minőségi keret csakis a csapat javára válhat ......Továbbra se tudom elképzelni ebben a játékrendszerben amiben most játszunk, főleg ha jön Bale. Ráadásul nem érzem azt, hogy ő képes lenne küzdeni.
Szerintem meg pusztán nevelő célzata volt, illetve ahogy Carlo is elmondta Di María most jobb formában van (máskülönben a keretben se lett volna benne, nemhogy a padon --> lsd. Coentrao, Kaká)!Amúgy tartok tőle, hogy Özil azért nem játszott, mert keményen folynak az egyeztetések a háttérben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 1., vasárnap 18:16
Biglia?hehe írta:mert az.Bárkit is hasonlítanék Khedirához, mindig a tuniszi lesz a gyengébb játékos.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. szeptember 1., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 1., vasárnap 18:03
Majd ezt ő megválaszolja idővel. Nem szabad elengedni pláne most, hogy Kaka dobbant valószínűleg.weeni írta:Továbbra se tudom elképzelni ebben a játékrendszerben amiben most játszunk, főleg ha jön Bale. Ráadásul nem érzem azt, hogy ő képes lenne küzdeni.madridronie írta:Már miért kellene eladni? Szerintem semmi ilyenre utaló jel nincs és Carlo nyilatkozata is inkább ösztönző jellegű, emellett a játékos is maradna.
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. szeptember 1., vasárnap 17:59
Továbbra se tudom elképzelni ebben a játékrendszerben amiben most játszunk, főleg ha jön Bale. Ráadásul nem érzem azt, hogy ő képes lenne küzdeni.madridronie írta:Már miért kellene eladni? Szerintem semmi ilyenre utaló jel nincs és Carlo nyilatkozata is inkább ösztönző jellegű, emellett a játékos is maradna.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 17:54
Már miért kellene eladni? Szerintem semmi ilyenre utaló jel nincs és Carlo nyilatkozata is inkább ösztönző jellegű, emellett a játékos is maradna.Kérdés még sikerül-e eladni zárás előtt
Ezt viszont adom; tökös ember (kulturáltan, de gyorsan leosztotta a lapokatvan edzőnk.
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. szeptember 1., vasárnap 17:44
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem