Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. április 24., csütörtök 21:48

szerintem egy ilyen meccs után pont nem kéne őt elővenni. tökéletes meccset játszott, nem csak a gólja miatt. megtartotta a felpasszolt labdákat, szépen leosztogatta, akár 2-3 emberrel szemben is fedezte a labdát, amíg megérkeztek a társak. élt a játékkal, küzdött. ilyen produkció után lehetne MOM is, de xabi és modric munkája még kritikusabb pontja volt a győzelemnek. :)
idén egyébként nekem az jön le róla, hogy ez az, amikor a csúcsforma közelében van. meglövi azért a góljait is, igaz nem olyan mennyiségben, mint egy átlag centertől várná az ember, viszont mezőnyben amit ad, azt nagyon kevesen tudják. mindig megjátszható, biztonságban van nála a labda, adja a kulcspasszokat. nekünk pont egy ilyen játékosra van szükség, aki dinamikusan mozog a pályán, sokoldalú és nem csak a 16-oson belül tud alkotni, hanem a pálya minden szegletében.
ha a nyáron esetleg tényleg elmozdítanánk suarezt - kétlem, főleg most, hogy bajnok lesz - akkor is lenne helye a csapatban, hiszen nem csak egy poszton képes átlagon felülire.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 21:47

pozitív hírek sokasága jelenik meg róla a negatívumokról meg nagyon ritkán van szó, addig nem csodálkozom ha sokakat könnyű befolyásolni
Egy madridi lelkületű oldalnak a játékosok és a csapat szeretetére kell buzdítania vagy az utálatára? Tedd fel a kérdést magadnak, gondold át a választ alaposan.

Majd pörgesd vissza az elmúlt időszakot, hogy kiről hány pozitív és negatív cikk jelent itt meg.
A nem volt rossz kategória
Az uefa.com-on csak a legjobb lett, heccsat.com-on meg súrolta a lécet. :smile:
hát ez nem tudom kinek a számára szégyen, de akkor benzema esetében megint nem jelent semmit, mint megtudtam
Ez rád nézve szégyen, hogy továbbra sem érted, hogy az olyan, hogy cselezés mint statisztika nem létezik. Vagy definiálva van az oldalon, hogy mi a csel? Balenél csel, hogy megtolja és lefutja a védőt? Szerintem nem, mégis kupát nyertünk vele. Érted már miről akarok beszélni vagy folytassam?
Nem tudom hol beszéltem én a második évéről.
Majd fogtok, ha kifogytatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 24., csütörtök 21:44

Realista24 írta:Amikor kifogysz az érvekből, akkor jöhet a múlt, jöhet a második éve, amikor szar volt, aztán amikor k.rvázott, majd amikor kocsit tört.
Az a múlt, hogy 8 meccsen át nem lőtt gólt? Meg mi, hova kéne őrjöngeni a tegnapi teljesítményétől? A nem volt rossz kategória, nem éppen az, ami után ovációval kéne fogadni. Nem tudom hol beszéltem én a második évéről. Egyébként meg szerintem sosem volt real madrid szint, akármilyen formában is volt, szal főleg nem hiszem, hogy kiemeltem volna akármelyik évét.
Realista24 írta:Jó, hát Khedira is 0,5öt cselez egy meccsen, Arbeloa meg háromszor annyit, mint Karim
hát ez nem tudom kinek a számára szégyen, de akkor benzema esetében megint nem jelent semmit, mint megtudtam
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 21:37

igen, mondjuk én az értékelésekre mondtam, hogy hülyén van ott megoldva, de attól még a statokban nem sok a hiba
Jó, hát Khedira is 0,5öt cselez egy meccsen, Arbeloa meg háromszor annyit, mint Karim :lol: :lol:
Whoscored=mérvadó! (ebben az esetben persze)
nem ezt mondtam, csak amíg egy szerkesztő tollából a pozitív hírek sokasága jelenik meg róla a negatívumokról meg nagyon ritkán van szó, addig nem csodálkozom ha sokakat könnyű befolyásolni
Különösebben nem érdekel, hogy miként gondoltad, ha nem úgy írtad.

Na de témába vissza:
Beszéljünk már arról, hogy miért a múlton lovagolsz még mindig? Olvasd el újra amit írtam. Én a tegnapi meccsről beszéltem, erre (szokásotokhoz híven) a múltat emlegetitek.
Amikor kifogysz az érvekből, akkor jöhet a múlt, jöhet a második éve, amikor szar volt, aztán amikor k.rvázott, majd amikor kocsit tört.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. április 24., csütörtök 21:37

heccsat írta:igen, mondjuk én az értékelésekre mondtam, hogy hülyén van ott megoldva, de attól még a statokban nem sok a hiba
hát, mondjuk a csel az pont egy szubjektív dolog, ez abból is látszik, hogy Modric átlaga 1.5, míg Arbeloa 1.4-et tol meccsenként a whoscored szerint, ami elég nevetségesen hat.

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 24., csütörtök 21:30

Realista24 írta: és olyan színben tüntetsz fel minket, mintha én pl. kivagdosnám a Karim utálókat, Csabi a CR fikázókat, stb..
nem ezt mondtam, csak amíg egy szerkesztő tollából a pozitív hírek sokasága jelenik meg róla a negatívumokról meg nagyon ritkán van szó, addig nem csodálkozom ha sokakat könnyű befolyásolni
Realista24 írta:Whoscored?
igen, mondjuk én az értékelésekre mondtam, hogy hülyén van ott megoldva, de attól még a statokban nem sok a hiba
Realista24 írta:Most cseleznie kéne, nem gólt lőni. A múltkor nem ment a góllövés, de mezőnyben jó volt, cselezett, sarokkal osztogatta a labdát, akkor gól kellett volna. Azelőtt fos volt mezőnyben, de jöttek a gólok, vitte a csapatot a hátán, akkor mi is hiányzott?
Nem mondtam, hogy cseleznie kéne, csak szimplán jobb focistának kéne lennie és csak egy újabb érvet hoztam fel, hogy miben gyenge még.
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 21:17

Meg nincs is már kedvem őt savazni se, mert nincs értelme
Nincs értelme, vagy nincs miért? Savazni általában azt szokták, aki egy nulla, falábú, stb. Az, hogy van egy gyengébb meccse még nem jelenti azt, hogy a kedvenc csapatod játékosát SAVAZNI kéne. Bár te lehet ilyen szurkoló vagy.
Csak szúrja a szemem, hogy itt ennyire túlértékelt.
Ez a stat honnan van? Whoscored? :lol: Ha igen, akkor a múltkor pont te magad ismerted el, hogy nem mérvadó az oldal, mert hülyeségeket ír.

Egyébként nem csalódtam a hozzászólásodban, nagyjából (Buda Marci szavaival élve) szánalmas.hu kategória.

Most cseleznie kéne, nem gólt lőni. A múltkor nem ment a góllövés, de mezőnyben jó volt, cselezett, sarokkal osztogatta a labdát, akkor gól kellett volna. Azelőtt fos volt mezőnyben, de jöttek a gólok, vitte a csapatot a hátán, akkor mi is hiányzott?
nehéz úgy nyilatkozni róla, hogy több szerkesztő/moderátor is fan
Ezt meg nagyon gyorsan fejezd be, mert olyan idiótaságot írsz és olyan színben tüntetsz fel minket, mintha én pl. kivagdosnám a Karim utálókat, Csabi a CR fikázókat, stb..
Nem először írod, de utoljára, ezt garantálom neked.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 24., csütörtök 21:06

Realista24 írta:Milyen érdekes, hogy a nagy kritizálók, a statisztika "őrültek" most bujkálnak és egy árva jó szót nem írnak ide
Inkább arról volt nagy a csend itt az oldalon, hogy mióta nem megy neki a góllövés, ahhoz képest szerintem semmi savazást nem kapott, mint amennyit érdemelt volna közel 700 perc gól nélküli teljesítmény után. Szépen érkezett ez jó volt.
De ha már statisztika, akkor érdekesség : 0,5 csele van átlagban meccsenként. (aztán nem kell ebből semmi következtetést levonni csak erről még nem volt szó)
Agüero 1,7
Suarez 2,9
Messi 4,3
Lewa 2,7

De amíg ekkora befolyása van az oldalnak az emberek véleményére addig nem csodálkozom, hogy ennyire túl van itt értékelve a srác, nehéz úgy nyilatkozni róla, hogy több szerkesztő/moderátor is fan. Meg nincs is már kedvem őt savazni se, mert nincs értelme, Raúl esetében sem volt utolsó 3-4 évében. Nem mintha el lehetne itt érni bármit is vele. Csak szúrja a szemem, hogy itt ennyire túlértékelt. :coffee:
Next season dreamteam

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 24., csütörtök 21:03

Pacsi jár neki. Nagyon tetszett,h nagyon higgadtan vette le/tartotta meg a labdákat és okosan is játszotta őket meg, a gól meg igazi cenyó gól volt, mintha Inzaghit láttam volna picit túlméretezett orral. Fejben ő is összerakta magát erre a meccsre. :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 20:49

Milyen érdekes, hogy a nagy kritizálók, a statisztika "őrültek" most bujkálnak és egy árva jó szót nem írnak ide. Az UEFA oldalán őt választották a meccs legjobbjának, hajtott, gürizett, igaz csak egy helyzete volt, de győztes gólt rúgott.
És akkor azt mondják a szakértők, hogy meg van dicsérve a jobb meccsek után. :) Látom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 23., szerda 22:49

jó volt, az egy szm helyzetet berúgta, és vasszeg ott lett volna a második is a végén, ha Bale labdája picit pontosabb

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 23., szerda 21:43

mocsok írta:
ziro4vr írta:nem volt nagy dolog, de ott kellett lenni, és hagyott már ki hasonlót
nem volt egy nagy dolog, csak hát ugye ez a tutyimutyi francia nem is vérbeli csatár, nem támadja a kaput, nem tud helyezkedni és az oldalról belőtt labdákat mindig elbassza. :mrgreen:
hát ja, morata abból a helyzetből 3 gólt rúgott volna :mrgreen:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. április 23., szerda 21:40

ziro4vr írta:nem volt nagy dolog, de ott kellett lenni, és hagyott már ki hasonlót
nem volt egy nagy dolog, csak hát ugye ez a tutyimutyi francia nem is vérbeli csatár, nem támadja a kaput, nem tud helyezkedni és az oldalról belőtt labdákat mindig elbassza. :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 23., szerda 21:39

Mikor is törne meg a góltalansága, ha nem az egyik sorsdöntő meccsen... ráadásul a Bayern ellen?!
Pacsi! :agree:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 21:38

nem volt nagy dolog, de ott kellett lenni, és hagyott már ki hasonlót :D Még egyet bepakolhatna, beardforce
Nem illik.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. április 23., szerda 21:35

mr. bl. :-*

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 18., péntek 15:32

Benz - Az új kezdet 2014

rom7ooo videó
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 17., csütörtök 9:15

nevetséges kis károgók vagytok mind :lol:

benzema says fuck you all :lol: :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 17., csütörtök 9:13

Én is azt mondom, hogy most foglalkozzunk az ünnepléssel, de tény, ha elbukjuk a tegnapi meccset, akkor az ő neve nagyon előkerült volna. A helyzeteit ismét elpuskázta, viszont amit nagyon jó volt látni, hogy remekül tartottam meg a labdákat és többnyire jól továbbította az a társaknak. Nem is nagyon volt alibi passza, egyszerűen ha formában van, akkor azt csinál a bogyóval amit akar, kár, hogy a helyzeteit még ilyenkor sem mindig tudja gólra váltani. Nagy kár ezért, mert fantasztikus lehetne, így viszont tényleg azt érzi az ember, hogy egy csatártól minimum 1 gól kellett volna, ennyi próbálkozás után. Meglátjuk, hogy az idény hátralévő meccsein hogy teljesít, de én összességében megvagyok vele elégedve az idei teljesítménye alapján. A gólok pedig még jönni fognak és reméljük még ennél is fontosabb pillanatokban fog majd odakerülni a neve a góllistára.
But he is a good boy...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 17., csütörtök 0:56

Benzema mellé kell egy másik csatár,egy világklasszis. Hiába nem tetszene a franciának a versenyhelyzet,küzdjön meg érte. Dolgozik,dolgozik,de 2-3 gól mindig benne marad a cipőjében,amivel meccseket bukunk el. Nem tudunk rá számítani a legfontosabb,legkiélezettebb helyzetekben. Hosszabb-rövidebb időszakokra összekapja magát,aztán ugyanannyi ideig eltűnik...

Suárez kéne mellé. Aztán hadd szóljon.
:goat:

Vissza: