A nyilatkozata miatt szerintem is kamu ez az átigazolási pletyka, de ha valóban azért lelépne, mert versenytársa akadt, és nem fix kezdő...akkor menjen is, mert semmi helyett is (ilyen hozzáállással máshol sem szerintem, de ez részletkérdés).
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 2., hétfő 1:44
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 1:35
Azért örülnek mert nagy a hypeja és látnak pár statot. Azt már nem,hogy ténylegesem milyen.El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal és szurkolóik ünnepelnek,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 0:27
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 0:22
Jól pofára esnek majd szegények.Gascoigne írta:Ezek a kommentek az Arsenal&MU szurkolóktól...komolyan elbizonytalanodom, hogy nem én voltam-e vak végig?Csabi írta:http://www1.skysports.com/football/news ... mesut-ozil
az angolok elcsöppennek öziltől. 50 misit simán ki lehet hozni a mu-ból, de még az arsenalból is.![]()
Én várhattam így annak idején Zizout.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 0:15
CR sztem inkább magát támogatja. Ő meg a támogatás...R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:56
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:49
Szerintem meg már a télen (ha Özil tényleg OFF)! Őszintén szólva már csak a középpálya közepe (Khedira és ?Xabi? helyett Gündogan és/ vagy Vidal/Pogba) + a csatársor hibádzik (természetesen nem Karim miatt) illetve szorul erősítésre (Moratahát nem tudom. szerintem Benz kap egy évet bizonyításra, ha bebukja jövőre rámegyünk Suárezre
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:41
Ugyan már. Láttuk őt. Valóban úgy várják, mint a messiást, de elsősorban a gólpasszainak a száma miatt örülnek neki, főleg Fabregas után. Meg verik a mellüket, hogy idén is tudnak egy nagy nevet igazolni. Meg egy kicsit túl is van ez reagálva. Szerintem még Kakát is Istenként fogják várni Milánóban. Nem jelent ez semmit. Itt láttuk a pályán és kezdőszintre nem elég.El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal és szurkolóik ünnepelnek,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:40
Lényegében erről van szó. Meg mindenki máshogy látja.ferni írta:majd rájönnek... mi látjuk folyamatosan Özilt mit nyújt, ők közel sem és úgy máris más képet kapnak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:39
majd rájönnek... mi látjuk folyamatosan Özilt mit nyújt, ők közel sem és úgy máris más képet kapnak.El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal ünnepel,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:37
ez azért korrektprimrose írta:nem is szeretnének kapni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:26
Tudom. Habár Benzema nagy kedvenc, de Suarez irtó jó és... ááá...R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:25
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:22
Ha az ő fejében fordult meg először, akkor igen és csatlakozom a véleményedhez! Ugyanakkor a pénteki nyilatkozata nem erre utal, sőt; inkább hasonlít a buli a Robben, Sneijder sztorihoz; meglátjuk, holnap kiderül ...én meg úgy vagyok özilllel hogy ha már csak megfordult a fejében hogy távozik mert vannak vetélytársai akkor nincs miről beszélni.
Na igen, ő ismét más megvilágításba helyezné a dolgokat, ugyanis pontosan ezt várnám egy ilyen lépés után (akár télen is folytatva az offenzívát)!CADENA SER-t, ahol bemondták, hogy a Real Madrid a hátralévő időben megpróbálja megszerezni Suarezt,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:20
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem