VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 11., szerda 18:06

Remélem holnap Modricék elpicsázzák a Brazilokat :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 11., szerda 17:59

egyébként ha már vébé gólrekord, nagyjából átnéztem a maiak közül kik hogy állnak.

villa (8 gól, 32 éves)

müller (5 gól, 24 éves)
podolski (5 gól, 29 éves)
sneijder (5 gól, 30 éves)

higuain (4 gól, 26 éves)
a.gyan (4 gól, 28 éves)

suarez (3 gól, 27 éves)
torres (3 gól, 30 éves)
robben (3 gól, 30 éves)

chicharito (2 gól, 26 éves)
cr (2 gól, 29 éves)
rvp (2 gól, 30 éves)

cavani (1 gól, 27 éves)
messi (1 gól, 27 éves)

lukaku (0 gól, 21 éves)
neymar (0 gól, 22 éves)
balotelli (0 gól, 23 éves)
immobile (0 gól, 24 éves)
sturridge (0 gól, 24 éves)
costa (0 gól, 25 éves)
benzema (0 gól, 26 éves)
aguero (0 gól, 26 éves)

müller van igen jó helyzetben, 5 gólja van, és még a mostani vébén kívül is lehet neki 2 vébéje.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 11., szerda 17:54

azt nézem, hogy aki most a belgák meg az angolok világbajnoki címére szavazott, komolyan gondolja-e, vagy csak szimpátia alapján nyomott?

Mert hogy a kérdés az, hogy ki lesz a világbajnok, nem pedig az, hogy kit szeretne az ember...

mondjuk az év fórumozója szavazás után már nem lepődök meg semmin :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 11., szerda 17:46

alexoxladjackoxi írta:Csak számomra felfoghatatlan egy kicsit, hogy Argentinát a végső győzelemre esélyes csapatok közé sorolják?! Bombaerős támadóalakzat, "elmegy" kategóriás középpálya és botrányos védelem. Miről beszélünk? Félreértés ne essék nincs bajom a gauchókkal, csak kicsit irritál a sztárolásuk. Egy jó edző kéne nekik először, aki aránylag jól megtudja szervezni a védekezést, úgy, hogy az nem megy a támadás rovására. Szerintem egyértelmű, hogy a brazil-spanyol-német 3-mas a favorit kiegészülve Olaszországgal, akik ugye a nagy tornákra mindig felszívják magukat, ezért odasorlonám őket az esélyesek közé. És utánuk jönnek az argentinok a franciákkal, portugálokkal, hollandokkal, anogolokkal és a belgákkal karöltve.
Ebben szerintem mindenki egyetért itt. De ott játszik Messi , ezért mindenki csodát vár, nagy égés lesz szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 11., szerda 17:39

Csak számomra felfoghatatlan egy kicsit, hogy Argentinát a végső győzelemre esélyes csapatok közé sorolják?! Bombaerős támadóalakzat, "elmegy" kategóriás középpálya és botrányos védelem. Miről beszélünk? Félreértés ne essék nincs bajom a gauchókkal, csak kicsit irritál a sztárolásuk. Egy jó edző kéne nekik először, aki aránylag jól megtudja szervezni a védekezést, úgy, hogy az nem megy a támadás rovására. Szerintem egyértelmű, hogy a brazil-spanyol-német 3-mas a favorit kiegészülve Olaszországgal, akik ugye a nagy tornákra mindig felszívják magukat, ezért odasorlonám őket az esélyesek közé. És utánuk jönnek az argentinok a franciákkal, portugálokkal, hollandokkal, anogolokkal és a belgákkal karöltve.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 11., szerda 17:14

ateeemadrid írta:nem tudom miért, de úgy érzem, hogy nem a spanyol-brazil-német hármasból fog kikerülni a győztes.
a spanyolok játéka már nem a régi, ráadásul vdb erőltetni fogja ezt a fos ötlettelen játékot továbbra is. a brazil győzelem az meg túl egyértelmű meg kiszámítható lenne, nem kell az. :mrgreen:
németek meg hiába jók, szerintem megint a végén fognak besülni, ráadásul reus kidőlt, aki szerintem jelenleg a legjobbjuk. meg gondolom a khediraözil duót megint erőltetik majd.

szóval én meglepetést várok, leginkább egy francia vagy egy portugál győzelmet tudok elképzelni.
micsoda véletlen, pont ez a 2 csapat az, amelyik jelenleg szimpatikus. :mrgreen:

holnap meg easy modric gála egyébként. :D
Mintha csak én írtam volna :D Én is Portugál vagy Franciának tudnék örülni (a szurkolás erős kifejezés, nem igazán dőlök a kardomba ha nem ők nyerik), persze tudom ,hogy nem ez a realitás de túl egyértelmű ez a Brazil-Német-Spanyol vonulat...
Mindenesetre én meglepetést várok, ami annyit takar,hogy nem az esélyes nagy válogatottakból fog kikerűlni a győztes (Brazil-Argentín-Német-Spanyol) hanem egy nagynevű de ""alábecsűlt"" csapat nevet a végén (Francia-Portugál-Olasz-Holland)... De igazából pont leszarom, Bl győztes a Real , válogatott focit sose szerettem szóval hátradőlve nyugodtan fogom nézni a VB-t, remélem jobb lesz mint az előző mert az undorító volt.... :mrgreen:

A klose gólrekord meg szerintem meglesz, de ez mit sem változtat R9 nagyságán, ezek csak statisztikák...
Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek,hogy a CR-messi-neymar hármasból valaki nagyon megszórja a vb-t, akár 8-9-10 góllal is végezhet aki elmegy a döntőig, főleg messi, elég könnyű, csoportban vannak az Argentínok 1-2 nagyobb gólarányú csoportmeccs és már meg is van a gólkirályi cím... De persze ez csak megérzés.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 16:51

de attól még világtalan balfaszok nem rúgnak 14 gólt.
:mrgreen:

berakod RMCF-et a 02-es brazil válogatottba, összejön neki pár.
aztán csak 2 vébé közti időszakban arra kell figyelned, hogy ne igya teljesen detoxra magát. :lol:
Kép
Kép
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 11., szerda 16:48

azt is levezethetjük, hogy klose milyen gólokat lőtt és ronaldo milyen gólokat lőtt, ki hányat csinált meg magának és hányba kellett csak belebotlani, hogy faszheggyel gól legyen :D
nyilván nem vitás a két játékos közötti különbség. de attól még világtalan balfaszok nem rúgnak 14 gólt.

na mindegy, részemről téma off, lesz ahogy lesz, de szörnyűséges szégyen lenne, ha egy ekkora favágó balfasz lenne minden idők legtöbb vébégólt szerzője :lol:
higuaín szerintem nem lesz annyira termelékeny, hogy rekordot döntsön :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 11., szerda 16:47

impossible írta:Ugyanakkor Ronaldo mellett rugdosták mások is a gólokat igen szép számmal
1998-2006 Brazil VB gólok 42
2002-2010 Német VB gólok 44 :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 11., szerda 16:46

hehe írta:
na mindegy, részemről téma off, lesz ahogy lesz, de szörnyűséges szégyen lenne, ha egy ekkora favágó balfasz lenne minden idők legtöbb vébégólt szerzője :lol:
Ezt fogod mondani 25 év múlva is, ha valami jött ment összeszed 16 gólt a VB-n. Tehát tök mindegy, hogy mikor döntik meg R9 rekordját.

Ha megdönti, akkor megérdemli, azért 16 gólt szerezni VB-n nem gyenge teljesítmény, és tök mindegy, hogy seggel, hajjal, vagy 15x csel után lövöd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 16:42

torjack írta:
egy kis Klose vs. Ronaldo
Ugyanakkor Klose mögött egy hangyányival gyengébb csapat volt, mint a Fenomén mögött.
azt is levezethetjük, hogy klose milyen gólokat lőtt és ronaldo milyen gólokat lőtt, ki hányat csinált meg magának és hányba kellett csak belebotlani, hogy faszheggyel gól legyen :D

Kép
Kép
Kép

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 11., szerda 16:39

Ugyanakkor Ronaldo mellett rugdosták mások is a gólokat igen szép számmal, felesleges hasonlítani egymáshoz, szerintem mindenkinek világos, hogy Klose mérföldekkel jobb játékos! :mrgreen: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 11., szerda 16:37

Jajj, hagyjuk már ezt a Klose - R9 összehasonlítást. Ronaldo 100x jobb focista, de ha Klose megdönti a rekordját, akkor ez van, gratulálni kell neki. Ettől még nem lesz nagyobb király, mint a brazil.

Lehet itt számolgatni, hogy milyen selejtes meccseken lőtt gólt az egyik, és milyen nagy meccseken a másik, de az egyiknek 14 a másiknak 15 gólja van, ami dicséretes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 11., szerda 16:26

Egyrészt jogos felvetés, másrészt R9 halhatatlan öröklegenda, Klose meg...nos nem az :Đ

Ugyanakkor Klose mögött egy hangyányival gyengébb csapat volt, mint a Fenomén mögött.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 11., szerda 16:13

Érdekes, hogy Robbenek mindig van valakivel baja. Régen RvP, most Indi, öntelt, nagyképű, pöcs az ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 11., szerda 15:59

Klose
2002:
Csoportkör:
Szaúd-Arábia 3 gól
Írország 1 gól
Kamerun 1 gól
mind az 5 fejes :D
Egyenes Kieséses szakaszban be se talált hiába játszott kezdőként az összes többi meccsen...
2006:
Csoportkör:
Costa Rica 2 gól
Ecuador 2 gól
Negyeddöntő:
Argentína 1 gól (1-1 és 11esekkel nyertek)
2010:
Csoportkör
Ausztrália 1 gól
Nyolcaddöntő:
Anglia 1 gól (4-1es végeredmény)
Negyeddöntő
Argentína 2 gól (4-0ás végeredmény)

most ha ezt megnézzük...
csoportmeccseken 10 gólt lőtt, a másik 4 volt egyeneskieséses, de Negyeddöntőnél később gólt nem szerzett hiába játszotta végig kb mind a három VB-t, pedig 2002ben Döntő, aztán meg 2 elődöntő is volt.

most nézzük meg a brazilt....
Ronaldo

1998
Csoportkör:
Marokkó 1 gól
Nyolcaddöntő:
Chile 2gól (4-1)
Elődöntő:
Hollandia 1 gól (1-1 hossz.)
2002
Csoportkör:
Törökország 1 gól
Costa Rica 2 gól
Kína 1 gól
Nyolcaddöntő
Belgium 1 gól (2-0)
Elődöntő
Törökország 1 gól (1-0)
Döntő
Németország 2 gól (2-0)

2006
Csoportkör:
Japán 2 gól
Nyolcaddöntő:
Ghána 1 gól.

Ronaldo 15 gól, 8 kieséses meccsen, Nyolcaddöntő 4 gól, Elődöntő 2 gól, Döntő 2 gól
Klose 14 gól, 4 kieséses meccsen, Nyolcaddöntő 1 gól, Negyeddöntő 3 gól
és ezek csak az adatok/statisztikák, a többibe bele se menjünk
feel the difference

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 11., szerda 15:45

Ellenben Coutinho játéka nagyon tetszett a poolban ott kéne lennie a keretben, akárcsak Carvajalnak spanyoléknál.
Tavaly említettem,vagy még régebben,hogy elférne a realba,erre jött hogy;s itt megpróbálom szó szerint idézni:"egy jó képességű,ámde közepes szintű futballista..." :hmmm:
Egyébként ha már esélylatolgatás,nos a brazilokon hatalmas a nyomás,amit-latinokról lévén szó-nehezen hiszem hogy el fognak tudni viselni.A spanyolok,VdB-nek köszönhetően kicsit lemaradtak a fociról az utóbbi időben,már ami a stílus változást illeti,tilitolival nem lehet negyedszer is nyerni.Sajnos.Mert hogy én imádom azt az országot,bereket,stb,sajnálom hogy,(az ő szintjükön),nem jutnak messzire.Az argentinokat kiveséztem már párszor,az eleje még csak csak,a közepe szo-szo,a hátulja gyengusz,Romero meg egy vicc.A franciák....ha nem hiszik el magukról néhányan hogy már világbajnokok,(amit kicsit kétkedve gondolok),akkor sokra vihetik,csak ott sincs egy vezér mint anno egy Zidane vagy egy Platini.(Ribery nem az.Sosexvolt.)
A portugáloknak van egy Ronaldojuk és kb annyi,így meg nem lehet,ez kevés a sikerhez.Az angolok,hollandok...nem hiszem hogy tényezők lesznek.
Én az olaszokra nyomtam.Igaz hogy nincsen igazi sztár,de mind jóképességű iparos,és asszem nekik van a legfelkészültebb edzőjük Prandelli személyében.Most lehet mondani,hogy ott a két bajszos,akik VB-t nyertek de Prandelli meg nem,csakhogy...azoknak olyan játékosaik voltak anno,amilyenek Prandellinek sose,és ő egy alapjában gyenge olasz válogatottal EB döntőt tudott játszani...
Ja és a németek....hát még csak nem is az Khedira-Özil páros ott a legnagyobb baj,hanem pont azt a harcos,győztes,csose adom fel mentalitást vesztettek el,ami mindig is jellemezte òket...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 15:10

az utolsó mondat lényege ugyanaz mindkét cikkben.
mario jardel is volt aranycipős a portoban lőtt halomnyi gólja miatt, de a labda pont annyira zavarta, mint egy félrészeg idiótát éjszaka az árokparton
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 11., szerda 15:01

Ez nso volt, máshol így írják:
Ha valaki megdönti a rekordot, ám legyen.” – mondta Ronaldo a La Gazzetta dello Sportnak. „Amikor enyém lett a rekord, nem feltételeztem, hogy örökké fog tartani.”
„Klose megdöntheti a rekordomat, de ez semmit nem jelent. Ezzel nem vesztem el azokat érdemeket, amelyeket a nemzeti válogatottal szereztem.”
Na, megkeresem az eredetit, nem hiszek én ezeknek :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 15:00

biztos vérkomolyan mondta, az amazonasmenti erdőkből meg már készül a vudubaba is :lol:
Kép
Kép
Kép

Vissza: