HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 14., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 13., szombat 21:04
Ah, Bottas is lagyon van, kizart h a harmadikrol az elsore ugorjon Leclerc, az egyetlen ertelmes megoldas az lenne ha nagyon rovid elso reszt nyomna es uresbe tudna visszaallniSanti írta: Pont ez a lényeg. A rajtnál így gumielőnyben lesznek és esetleg nyerhetnek 1-2 helyet és ha jön az eső, akkor már jobb pozícióból jöhetnek ki esőgumikért.
Szerintem amúgy nem fog bejönni a dolog, de legalább most látni benne a logikát, ellentétben az a1ringivel.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. július 13., szombat 20:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 13., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2019. július 13., szombat 16:24
Vettelt már el kell felejteni szerintem.Remy írta: 183 ezreden belül a top 4.Legalább nem Hamilton indul az élről. Így még lehet egy kis izgalom is holnapra.
Eső is jöhetne.
Vettel nem lep meg. Saját magát is tökönrúgja, de erre még Leclerc is rátesz egy lapáttal a teljesítményével.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 13., szombat 16:04
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. július 13., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2019. július 9., kedd 17:15
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. július 9., kedd 16:55
HozzászólásSzerző: BH710 » 2019. július 2., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2019. július 2., kedd 10:18
Aki nem versenyzett, annak is egyértelmű (kivéve Remyreeed_ati írta: Leclerc vs Verstappen
Azért ők komoly szinten versenyeztek, talán értenek hozzá picit.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 2., kedd 10:17
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. július 2., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 30., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. június 30., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. június 30., vasárnap 22:33
hozzá tenném még példának a multkori Ric-norris esetet az totál ugyanaz volt mint ez a mai eset ott Ric kapott rendesen büntit ez a FIA versenybirok hibája,és azt ne mondják már,hogy itt ma más birok voltak....L.Miki írta:Továbbra sem érted Remy. Az utolsó hszem erről a témáról. Nem az a baj (legalábbis nekem) hogy végre kő kemény Verseny volt, váll a váll mellett, és kőkemény küzdelem. Hanem a verseny bírák hitelessége az idei évben kőkeményen a sport alá vág. Vettelt megbüntetik egy olyan esetért, amiért Hamilton Ricciardo ellen nem. És most verstappent nem büntetik meg, pedig szerintem ez azért komolyabb volt a kanadai esetnél, ahol kő keményen ragaszkodtak a szabályhoz, ott kontakt sem volt, baleset sem semmi, itt viszont amikor tisztán látszik hogy kiteszi a Monacóit nem jár bünti. Ez szerinted fair? Egy normális világban, a régi időkben igen verseny szitu, az erősebb kutya bas*ik. De akkor ha az egyiket büntetem akkor a másikat is. Az szerintem nem normális, Hogy, dobálóznak a szabály könyvvel a Vettel esetében, itt meg leszarjak... Tok feleslegesek akkor a szabályok ha az egyik esetben alkalmazom, és szankcionálok, a másiknál pedig eltekintek mellette.Remy írta: Ne keverd már a focit az autóversenyzéssel.
Hál' Istennek, Vettel is megmondta a frankót most. Nem óvodás-kupa ez, hanem Forma-1.![]()
Massa és Kubica Ezeket akkor évekre kéne eltiltani. Életveszélyes körülmények, kiterelik folyamtosan egymást.
Ahogy az, hogy sok a felesleges büntetés, úgy a következetesség hiánya is rombolja az F1et. És én ezzel ezt a témát be is fejeztem, idióta egy sport lett ez.
Legjobban ahhoz tudnám hasonlítani hogy egy óvodában Pistike ellöki gizikét véletlenül mert megbotlott és megbuntetem hogy hogyan képzeli, de másnap Sanyika meg kibuktatja gizikét és nem kap semmit, el nézek felette.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2019. június 30., vasárnap 22:25
Továbbra sem érted Remy. Az utolsó hszem erről a témáról. Nem az a baj (legalábbis nekem) hogy végre kő kemény Verseny volt, váll a váll mellett, és kőkemény küzdelem. Hanem a verseny bírák hitelessége az idei évben kőkeményen a sport alá vág. Vettelt megbüntetik egy olyan esetért, amiért Hamilton Ricciardo ellen nem. És most verstappent nem büntetik meg, pedig szerintem ez azért komolyabb volt a kanadai esetnél, ahol kő keményen ragaszkodtak a szabályhoz, ott kontakt sem volt, baleset sem semmi, itt viszont amikor tisztán látszik hogy kiteszi a Monacóit nem jár bünti. Ez szerinted fair? Egy normális világban, a régi időkben igen verseny szitu, az erősebb kutya bas*ik. De akkor ha az egyiket büntetem akkor a másikat is. Az szerintem nem normális, Hogy, dobálóznak a szabály könyvvel a Vettel esetében, itt meg leszarjak... Tok feleslegesek akkor a szabályok ha az egyik esetben alkalmazom, és szankcionálok, a másiknál pedig eltekintek mellette.Remy írta: Ne keverd már a focit az autóversenyzéssel.
Hál' Istennek, Vettel is megmondta a frankót most. Nem óvodás-kupa ez, hanem Forma-1.![]()
Massa és Kubica Ezeket akkor évekre kéne eltiltani. Életveszélyes körülmények, kiterelik folyamtosan egymást.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. június 30., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. június 30., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. június 30., vasárnap 21:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem