Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 3., csütörtök 14:05

Mondom én, max 2018, aztán legendaként meg rekorderként irány az Usa. VB-n még tolna egy Zidane-2006-ot, szép búcsú lenne.

Ő már nagyon ennek él szerintem, fejben sincs ott, testileg is úgy alakítgatja magát, hogy a gólokat hozza, meg majd tavasszal a fontos meccseken nagyon akar majd, csak az sem biztos, hogy jól sül el. Tegnap Béla gólja után tolt egy félmosolyt, ott arra gondolhatott, most beszoptátok, mert én is akarok egy ilyet rúgni. :mrgreen:
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 14:03

ikarus93 írta:Lehet jövő nyáron Pereznek el kéne kattania és Carrascot elhozni a Madrid sötétebbik feléből.
Ha a Barcat elmeszelték, mintket is el fognak. Szereintem már csak azon megy a huzavona, hogy ne a kis lurkók szívják meg a kövért, korrupt vezetők miatt, és játszhassanak az eltiltás alatt is.
Merci Zizou!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 3., csütörtök 13:55

Lehet jövő nyáron Pereznek el kéne kattania és Carrascot elhozni a Madrid sötétebbik feléből.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 13:51

Lehet az a baja, hogy a hírek szerint Bale fizetése olyasmi lett, mint az övé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 3., csütörtök 13:44

ericco írta:
rashidm írta:Én szerény véleményem szerint nem hosszabbítanék annyit vele, mint amikről szóltak a hírek...max 1-2 évet. 2018 februárjában 33 éves lesz. Nagy valószínűséggel már nem fogja úgy szállítani a gólokat, mint korábban. Csak azért hosszabbítani vele meg játszatni mert ő CR, az szerintem felelőtlenség. Én már nem nagyon reménykedek abban, hogy összekapja magát.
Hát ha fizuemeléssel is járna a hosszabbítás, akkor már én sem. Azonos feltételek mellett valahogy úgy intézném a dolgokat, mint Pepével. Csak hát Ronaldonál ez nem túl rális, mert ő Ronaldo és nem Pepe :roll:
Ha szép fokozatosan egyre kevesebbet játszana, nem bánom maradjon. De szerintem ez csak álom marad. :D

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 13:40

rashidm írta:Én szerény véleményem szerint nem hosszabbítanék annyit vele, mint amikről szóltak a hírek...max 1-2 évet. 2018 februárjában 33 éves lesz. Nagy valószínűséggel már nem fogja úgy szállítani a gólokat, mint korábban. Csak azért hosszabbítani vele meg játszatni mert ő CR, az szerintem felelőtlenség. Én már nem nagyon reménykedek abban, hogy összekapja magát.
Hát ha fizuemeléssel is járna a hosszabbítás, akkor már én sem. Azonos feltételek mellett valahogy úgy intézném a dolgokat, mint Pepével. Csak hát Ronaldonál ez nem túl rális, mert ő Ronaldo és nem Pepe :roll:
Merci Zizou!

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 3., csütörtök 13:37

Én szerény véleményem szerint nem hosszabbítanék annyit vele, mint amikről szóltak a hírek...max 1-2 évet. 2018 februárjában 33 éves lesz. Nagy valószínűséggel már nem fogja úgy szállítani a gólokat, mint korábban. Csak azért hosszabbítani vele meg játszatni mert ő CR, az szerintem felelőtlenség. Én már nem nagyon reménykedek abban, hogy összekapja magát.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 3., csütörtök 13:35

ericco írta:Amúgy szeirntem a régi-új rendszerben nem ő fogja kapni az Aranylabdát. Az újságírók nem hülyék, tudják jól, hogy tavasszal sem volt annyira fúha jó, viszont a kupák mellett egy "csak" elfogadható ősz még belefért volna, de egy ilyen ősz már nem.
Erről beszéltem, hogy egyáltalán nem olyan biztos ez az aranylabda. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 3., csütörtök 13:29

ericco írta:Amúgy szeirntem a régi-új rendszerben nem ő fogja kapni az Aranylabdát. Az újságírók nem hülyék, tudják jól, hogy tavasszal sem volt annyira fúha jó, viszont a kupák mellett egy "csak" elfogadható ősz még belefért volna, de egy ilyen ősz már nem.
Még a November-Decembert azért megvárom, ha ebben a két hónapban se javul akkor kezdhetjük a fejünket fogni, hogy mi lesz tavasszal.
Puskás Ferenc

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 13:27

Amúgy szeirntem a régi-új rendszerben nem ő fogja kapni az Aranylabdát. Az újságírók nem hülyék, tudják jól, hogy tavasszal sem volt annyira fúha jó, viszont a kupák mellett egy "csak" elfogadható ősz még belefért volna, de egy ilyen ősz már nem.
Merci Zizou!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 3., csütörtök 13:13

Realista24 írta: Karim játékát meghatározza Cé is, valaki ezt már írta vagy itt vagy máshol, de nagyon igaz. Na meg Bale-é is.
Ha nincs játszótársa a franciának, akkor elvesznek a legfőbb erényei, ha így nézem, akkor CR két embert vesz ki a játékból, mert fel lehet küldeni a BBM-t, de Morata megint nulla ebben a rendszerben az elejétől kezdve.

De amondó vagyok, hogy amíg egy Marcelo, Modric páros hiányzik a kezdőből, CR formán kívül van, és így tovább, és mégis jövögetnek az eredmények, addig viszonylag nyugodt vagyok. A jó oldalát nézem, lehet támaszkodni a cserékre, Kova szintet lépett, Isco is meg-megmutatja, hogy mire képes, stb.
Kis túlzással a Madrid B keretével is meg kéne vernünk a csapatok 90%-át, Cé,Marci,Karim,Modric azokhoz a csapatokhoz kell (Atletico,Barca,BM,Juve), ahova kell az a bizonyos plusz. Ha ott megállják a helyüket, akkor egy rossz szót nem fogok rájuk szólni.
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 12:57

ericco írta:
___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.
Nem túl jó tanuló, ez van :mrgreen:
itt is félek leírni, mert egyből jönnek lehurrogni, de az emberünk miatt leggyakrabban 10-en állunk fel.
Oké, lehet jönni, hogy Benzema sincs formában, vele is csak létszámban vagyunk előrébb, de ő legalább néha kiveszi a részét a csapatjátékból (Látszólag Ronaldo is, de ugye neki általában csak a második, harmadik gondolata a passz, mikor látja, hogy a lövés vagy a cselezés nem fog összejönni. Az ilyenkor elvesztett 1-2 ütem pedig nagyon fontos lenne), meg ugye azért ő le is van kapva elég gyakran.
Karim játékát meghatározza Cé is, valaki ezt már írta vagy itt vagy máshol, de nagyon igaz. Na meg Bale-é is.
Ha nincs játszótársa a franciának, akkor elvesznek a legfőbb erényei, ha így nézem, akkor CR két embert vesz ki a játékból, mert fel lehet küldeni a BBM-t, de Morata megint nulla ebben a rendszerben az elejétől kezdve.

De amondó vagyok, hogy amíg egy Marcelo, Modric páros hiányzik a kezdőből, CR formán kívül van, és így tovább, és mégis jövögetnek az eredmények, addig viszonylag nyugodt vagyok. A jó oldalát nézem, lehet támaszkodni a cserékre, Kova szintet lépett, Isco is meg-megmutatja, hogy mire képes, stb.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 3., csütörtök 12:52

ericco írta:meg ugye azért ő le is van kapva elég gyakran.
Én nem is értettem, hogy miért ő jön le CR helyett...

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 12:45

___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.
Nem túl jó tanuló, ez van :mrgreen:
itt is félek leírni, mert egyből jönnek lehurrogni, de az emberünk miatt leggyakrabban 10-en állunk fel.
Oké, lehet jönni, hogy Benzema sincs formában, vele is csak létszámban vagyunk előrébb, de ő legalább néha kiveszi a részét a csapatjátékból (Látszólag Ronaldo is, de ugye neki általában csak a második, harmadik gondolata a passz, mikor látja, hogy a lövés vagy a cselezés nem fog összejönni. Az ilyenkor elvesztett 1-2 ütem pedig nagyon fontos lenne), meg ugye azért ő le is van kapva elég gyakran.
Merci Zizou!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 3., csütörtök 12:13

Kb :mrgreen:

Nem, szerintem nem kell morgolodnia az edzőre, mert ő maga is így gondolja.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 11:58

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58913C04
Why always Benzema?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 3., csütörtök 11:55

Jo csak akkor ugy gondolta, hogy meccsenkent jonnek a goljai, igy pihenhet. De nem jonnek a golok, igy pedig ragorcsol es nem akar pihenni. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 3., csütörtök 11:53

Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 3., csütörtök 11:52

Gólérzékenysége tényleg fejben dőlhet el. bár szvsz ez régen sem volt neki erőssége csak egy rakat helyzete volt minden meccsen

Viszont sebességben borzasztó mód visszaesett a faszi idén. Tegnap is valami legias srác úgy megfutotta, hogy "öröm" volt nézni. :/
ZIDANE

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 11:36

Neked pedig sürgősen randet kell raknod a saját fejedben, mert azt a rendetlenséget már tovább nem tudod a gyorsaságoddal és a gólérzékenységeddel kompenzálni. Személy szerint hálás vagyok mindenért, de a csapat érdekében végre a háttérbe kéne vonulnod, és abba kéne hagyni a kiskirálykodást. Ez így már kezd kínos lenni nekünk is.
Merci Zizou!

Vissza: