ericco írta:___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.
Nem túl jó tanuló, ez van
itt is félek leírni, mert egyből jönnek lehurrogni, de az emberünk miatt leggyakrabban 10-en állunk fel.
Oké, lehet jönni, hogy Benzema sincs formában, vele is csak létszámban vagyunk előrébb, de ő legalább néha kiveszi a részét a csapatjátékból (Látszólag Ronaldo is, de ugye neki általában csak a második, harmadik gondolata a passz, mikor látja, hogy a lövés vagy a cselezés nem fog összejönni. Az ilyenkor elvesztett 1-2 ütem pedig nagyon fontos lenne), meg ugye azért ő le is van kapva elég gyakran.
Karim játékát meghatározza Cé is, valaki ezt már írta vagy itt vagy máshol, de nagyon igaz. Na meg Bale-é is.
Ha nincs játszótársa a franciának, akkor elvesznek a legfőbb erényei, ha így nézem, akkor CR két embert vesz ki a játékból, mert fel lehet küldeni a BBM-t, de Morata megint nulla ebben a rendszerben az elejétől kezdve.
De amondó vagyok, hogy amíg egy Marcelo, Modric páros hiányzik a kezdőből, CR formán kívül van, és így tovább, és mégis jövögetnek az eredmények, addig viszonylag nyugodt vagyok. A jó oldalát nézem, lehet támaszkodni a cserékre, Kova szintet lépett, Isco is meg-megmutatja, hogy mire képes, stb.