én már nem tudom követni, közbe rohadt etr-es tantárgyfelvétel már kiégetett, úgyh végképp kész vagyok.
szóval, ha van még hely, akkor tényleg kellene vmi kis meglepi éjfél előtt, ha más nem a herceg helyett.

Siqueira a benficába.

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 2., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 2., hétfő 21:31
Ezeket én is néztem, hiradóban meg mindenhol 100 millióról beszélnek de szerintem csak azért mert így nagyobb a hír értéke. Világ legdrágább játékosa... A transfermarkt szerint 91 millió a végső ár.Nemrég mondta a híradó, hogy 100 milkóért vettük Balet és ezzel ő a legdrágább a futballtörténelemben. azt is mondta, szintén a magyar híradó, hogy eddig Zidane volt a 3. legdrágább igazolás, ő érte 70 milkót adtunk 2006-ban
Az is gyönyörű volt, amit valaki linkelt a mai napon, mikor a teletexten ki volt írva, hogy Kaká a madridba igazolt. Színvonal az üt itthon, mint mindig.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 2., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. szeptember 2., hétfő 21:21
h3x0r írta:Nem kell mindent elhinni ;)Kerlon írta:Mondtam én, hogy megörültek Perezék. Khedira 40-ért...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 2., hétfő 21:15
Nem kell mindent elhinni ;)Kerlon írta:Mondtam én, hogy megörültek Perezék. Khedira 40-ért...
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. szeptember 2., hétfő 21:13
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 2., hétfő 21:10
Benzema cseréjének (mellé, helyett) viszont szerintem tökéletes lenne. Jobban örülnék mint Suareznek, akit természetesen jobb játékosnak tartok mint az olaszt, de padra luxus kezdő be meg...abban az időben viszont meccsenként lőtte a gólokat, nagyon tud a srác, szerintem a milán drukkerek kicsit pipák lennének ha kaka-ra cserélnék el
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. szeptember 2., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 21:03
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 2., hétfő 21:03
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. szeptember 2., hétfő 21:01
A Cadena Cope szerint a Manchester United 40 millió eurós ajánlatot tett Khediráért, de Ancelotti számít a német középpályásra és visszautasította az ajánlatot
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:53
Egy ilyet Khedira, és mondjuk Pogba esetén nem bánnék azért.'shutterisland írta:kíváncsi vagyok, lesz e meglepetés a végére.
emlékszek, tavaly már mindenki számolt vissza, akkor húzott el lass és esett be essien.
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. szeptember 2., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:52
abban az időben viszont meccsenként lőtte a gólokat, nagyon tud a srác, szerintem a milán drukkerek kicsit pipák lennének ha kaka-ra cserélnék elrikiramos írta:Ibra távozása után ő töltötte be a keletkezett űrt, de mióta ott van SuperMario kicsit alább hagyott a teljesítménye és a gólok száma is megfogyatkozott. Egy Milan drukker biztos többet tudna hozzászólni a témához.Monkey írta:Nem nézek Milan meccseket, El Shaarawy szokott csatárt játszani?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 2., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. szeptember 2., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:46
Ketten egyszerre tuti nem távoznak. Azért, ha maradna előre egy Jesé, Morata kettős cseréneksassdibandi írta:sky sport news szerint DM is sorra kerülhet ma este, Bale ára 85,3 m.fontba van szerintük,az arsenal Özil,Viviano,Demba Ba után még DM-t akarja.
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. szeptember 2., hétfő 20:43
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem