Ah én Shakirast olvastam.Shakiráné = Piqué

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 8., szombat 13:28
Ah én Shakirast olvastam.Shakiráné = Piqué
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. április 8., szombat 13:15
Shakiráné = Piquép.csabi1 írta:Nem Shakira hanem az új csaja csalta meg.Steve írta: Mondjátok, hogy nem igaz ez a shakiránés story.
Pedig még a kocsit is lecserélte egy Puntora.![]()
Mivel fog akkor a csaj menni Gvárdióla lesz az IFA, vagy egy öreg Lada?![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 8., szombat 12:13
Nem Shakira hanem az új csaja csalta meg.Steve írta: Mondjátok, hogy nem igaz ez a shakiránés story.
Pedig még a kocsit is lecserélte egy Puntora.![]()
Mivel fog akkor a csaj menni Gvárdióla lesz az IFA, vagy egy öreg Lada?
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 21:14
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. április 7., péntek 20:44
Közelébe nem érhet egyetlen bajnoki klasszikus győzelem se(mondjuk ebből nem volt sokXD) az európai kalandjainkhoz,ez a csapat a bl-ben él igazán, és köszönöm is nekik minden nap.pheco írta: Nekem 10x akkora orom es sokkal nagyobb extazis egy BL gyozelem, mint egy bajnoki cim. Szerintem itt mindenki szinte csak BL meccseket rakna be a kedvenc meccsei koze az elmult 10 evbol.
HozzászólásSzerző: pheco » 2023. április 7., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 7., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 7., péntek 20:34
Felkészül Bartha Zsolt szerepére Dani Alves.chronic írta:Bazdmeg,mint egy erősebb barátok közt évad.realmadrid95 írta:
Gavi anyjat Pique, Pique csajat Guardiola, Guardiola lanyat mindenki.
Tobb, mint egy klub.![]()
![]()
![]()
Valahol imádnunk kell ezeket a katalánokat, nélülük nem lenne ugyanaz minden.![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. április 7., péntek 20:32
Bazdmeg,mint egy erősebb barátok közt évad.realmadrid95 írta:Realista24 írta: Azt írják hogy Pique csaja Guardiaval csalta meg![]()
Gavi anyjat Pique, Pique csajat Guardiola, Guardiola lanyat mindenki.
Tobb, mint egy klub.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 7., péntek 20:22
Realista24 írta: Azt írják hogy Pique csaja Guardiaval csalta meg![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. április 7., péntek 20:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 7., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. április 7., péntek 19:46
Igazuk is volt, öreg Xavi helyében felraktam volna a masiat, mint anno pep.poronty írta: barca is így van vele, gyorsan kiestek onnan is a picsába.
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. április 7., péntek 19:37
barca is így van vele, gyorsan kiestek onnan is a picsába.Én elfogadom ezt az álláspontot is, nálam ahogy Faust is írta, világi szégyen lenne csütörtöki EL meccseket nézni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. április 7., péntek 19:31
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 7., péntek 19:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. április 7., péntek 19:22
De ne csak az eredményt nézzük. Tegyük félre a klubvbt meg ezeket, csak kíváncsiságból.Halfkey írta: Ez kicsit fals mert olyan kupákat nyertünk amit nem
lehet minden szezonban. De ha azok nem lennének, és kiesünk a Chelsea ellen, akkor egyértelmūen cserélném az eredményeket. A keretet nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 7., péntek 19:19
Ez egy jó példa.ateeemadrid írta: Egy bl csoportkör kiesés nálam bukott szezon. Az szégyen, instant edzőkirúgással. Max egy EL win meg egy hazai dupla, ami megmenti, de esküszöm, hogy nálam inkább egy stabil erős bl szereplés, és bajnoki ezüst. De nehéz a kérdés, sok függ a körülményektöl.
De az se kérdés, hogy az idei szezonunkat nem cserélném el a Barcával, mégha a Chelsea kiver minket sem. Ti? Ezekszerint páran igen.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 7., péntek 19:18
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem