Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
mi lenne? ugyanazzal a "taktikával"
casemiro posztjára belöki kroost vagy valverdét ennyi

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Teljesen jogos, de Valverde nem vkp s. Szerintem a megoldas a kp s problemainkra az lenne, ha Modric es Kroos mar nem jatszananak minden meccsen egyutt. Meglatjuk mi lesz a psg ellen, ott nem lesz Casemiroateeemadrid írta: Csak azt nem értem, hogyha valami jól láthatóan szar, és nem működik, miért gondoljátok, hogy olyan nagy kockázat lenne kipróbálni mást.
A CKM idén nagyon gyenge, egyedül Modric jó közülük. Miben látjátok azt az elképesztően nagy kockázatot, hogy a lassan 1 éve használhatatlan Casemiro helyett egy gyakran jól játszó Valverde szerepeljen. Vagy hogy a full unott Kroos helyett Ceballos vagy Camavinga ne 5 percet kapjanak. Ezekben semmi féle kockázat nincs, csak fejlődési lehetőség.
Btw csak Courtois miatt vagyunk az 1. helyen.
- ateeemadrid
Magához képest mindenképp, nem ad sokat hozzá a játékunkhoz jelenleg. Jól írta valaki, ha a csapat gyenge kicsit beleszürkül ő is. Nyilván Casemiro jelenleg a fő probléma, de Kroos se nyújt olyat az utóbbi időben, hogy kihagyhatatlan legyen, pláne bajnoki meccseken.
Egyébként igen, el vagyunk kenyeztetve, de azért a kritika is megallja a helyét, 2 éve alaphangon nézhetetlen a focink.
Egyébként igen, el vagyunk kenyeztetve, de azért a kritika is megallja a helyét, 2 éve alaphangon nézhetetlen a focink.
minden épeszű edzőnél valverde fix kezdő lenne, persze voltak szarabb meccsei meg sérulései de hazudik aki nem látja be mit ad/hatna a csapatnak.
casemiro, kroos hónapok óta szar, sajna a német olyan ha a csapat fos bele szürkül ő is.
ha nincs benzema meg courtois már ancelotti repült volna, hiába kényszer megoldásként jött.
vinit mikor akarja kicsit takaréklángra rakni? ez az assist volt két hónap alatt egy értékelhető megmozdulása...
fede__camavinga
____modric
psg kiesés után ezt nyomatnám agyba főbe. de szerencsére nem én vagyok az edző
casemiro, kroos hónapok óta szar, sajna a német olyan ha a csapat fos bele szürkül ő is.
ha nincs benzema meg courtois már ancelotti repült volna, hiába kényszer megoldásként jött.
vinit mikor akarja kicsit takaréklángra rakni? ez az assist volt két hónap alatt egy értékelhető megmozdulása...
fede__camavinga
____modric
psg kiesés után ezt nyomatnám agyba főbe. de szerencsére nem én vagyok az edző
- ateeemadrid
Többen érveltek emellett, hogy Carlo az eredménykényszer miatt nem kockáztat. Meg ZZ.chronic írta:Ki szerint nagy kockázat? Max Carlo és bandája(kivéve a fiát).ateeemadrid írta: Csak azt nem értem, hogyha valami jól láthatóan szar, és nem működik, miért gondoljátok, hogy olyan nagy kockázat lenne kipróbálni mást.
Teljesen egyértelmű,hogy bár a ckm elitek között az elit de lejárt az ideje.
Na, nálam pl pont ez a kifacsart, szürke, ötletten kezdő11 jelenti a kockázatot, de máshogy latjuk.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ki szerint nagy kockázat? Max Carlo és bandája(kivéve a fiát).ateeemadrid írta: Csak azt nem értem, hogyha valami jól láthatóan szar, és nem működik, miért gondoljátok, hogy olyan nagy kockázat lenne kipróbálni mást.
Teljesen egyértelmű,hogy bár a ckm elitek között az elit de lejárt az ideje.
- ateeemadrid
Csak azt nem értem, hogyha valami jól láthatóan szar, és nem működik, miért gondoljátok, hogy olyan nagy kockázat lenne kipróbálni mást.
A CKM idén nagyon gyenge, egyedül Modric jó közülük. Miben látjátok azt az elképesztően nagy kockázatot, hogy a lassan 1 éve használhatatlan Casemiro helyett egy gyakran jól játszó Valverde szerepeljen. Vagy hogy a full unott Kroos helyett Ceballos vagy Camavinga ne 5 percet kapjanak. Ezekben semmi féle kockázat nincs, csak fejlődési lehetőség.
- chronic
Nálunk alapból nehéz dolog ez a fiatalok kipróbálása dolog, mert a nevünk a Real Madrid mindig is nagy felelősséggel jár(ben bácsi után szabadon
). Mi nem kinevelünk hanem veszünk kész sztárokat/játékosokat,hogy a kövi 5-8 évben a legjobbjukat nyújtsák.
Itt minden évben teljesíteni kell, nincsen átmeneti időszak. Ez a klub ahol nincs pardon egy meccsért sem, nincs bocsánat egy szar produkcióért sem, ezért a legnehezebb ez a mez. Bárki bármit mondjon, egy klub sincs ezen a szinten mint mi.

Itt minden évben teljesíteni kell, nincsen átmeneti időszak. Ez a klub ahol nincs pardon egy meccsért sem, nincs bocsánat egy szar produkcióért sem, ezért a legnehezebb ez a mez. Bárki bármit mondjon, egy klub sincs ezen a szinten mint mi.
Ahha szerintem is Jovic miatt kellene szerkezetet váltani, mert az nem elég hogy vezetjük a ligát, még az ilyen nehezékekből is ki kéne valamit hozni
El vagytok ti kényeztetve

El vagytok ti kényeztetve
- ateeemadrid
Carlo jövőre nem akar itt lenni úgy látszik. A CKM kevés már, jelenleg egyedül öreg Luka érdemli meg a kezdőt, Valverde Camavinga nyugodtan kezdhetnének.
A támadósor miatt kevésbé venném elő az olaszt, bár Hazard meg Jovic is kaphatna ennél több időt, de a kp a rejtély, ott még a minőség is adott.
Hétről hétre szarabb játék, ez mar a ZZ utolsó szezonjahoz hasonlóan nézhetetlen fos.
Casemiro meccsenkenti 75 kritikus helyen elveszitett labdaja azért valahogy belefer szezon eleje ota.
Félig meddig egyetertek, ahogy írtam, elöl vedheto a dolog, a kpn viszont nem.
A támadósor miatt kevésbé venném elő az olaszt, bár Hazard meg Jovic is kaphatna ennél több időt, de a kp a rejtély, ott még a minőség is adott.
Hétről hétre szarabb játék, ez mar a ZZ utolsó szezonjahoz hasonlóan nézhetetlen fos.
Ez nem a Rennais. Itt sok hiba nem fér bele.

Félig meddig egyetertek, ahogy írtam, elöl vedheto a dolog, a kpn viszont nem.
- chronic
Mindegy, +3 pont.
Úton a 35. Csak ennyi a lényeg.
Ismerjük Carlo-t, nyáron új edző után kell nézni.
Úton a 35. Csak ennyi a lényeg.
Ismerjük Carlo-t, nyáron új edző után kell nézni.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nemtom vót-e már:
Az 51 gólunk kétharmada, vagyis 34 a második félidőben esett
. Ezen jó lenne változtatni.
Az 51 gólunk kétharmada, vagyis 34 a második félidőben esett

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Írtam egy hosszabbat, de inkább elküldtem privátban. Ide csak ennyit:Kerlon írta:Alapvető probléma, hogy nem bírod felfogni, hogy másnak más a véleménye és szerinte tök jogos, hogy hazugság azt mondani, hogy nincs kivel rotálni. A keret legtöbb játékosa egy spanyol top10 csapatba beférne, használni kéne értelmesen őket.kiserik írta:
Jovic: Soci ellen 70 perc, gól, gp, Tico ellen, 45 perc, semmi, Cadiz 20 perc, semmi, Elche 35 perc semmi, Elche 80 perc semmi, Granada 25 perc semmi, Inter 80 perc semmi.
Hazard: nem sorolom, 10 meccsen játszott több mint fél órát, ezeken 2 db gólpassz, 8-on semmi
Bale: sérült volt majdnem egész évben. Mikor kellett volna használni?
Fede a 11. Legtöbbet koptatott játékos.
Cama: többször megkapta a lehetőséget, fiatal és szeleburdi még. Ez nem a Rennais. Itt sok hiba nem fér bele.
Legközelebb úgy hazugozz, hogy legyen alapja.
Az is ehangzik sokszor, hogy nem cserél. Általában elég későn tudjuk lezárni a meccseket a cserék meg olyanok amilyenek, de a tendencia nem az, hogy meccseket döntenek el. Tegnap meglett a második és jöttek is a cserék. Azt kellene belátni sokaknak, hogy ha Carlo folyamatosan rotálna, akkor valószínűleg nem vezetnénk a bajnokságot és talán a kupából is hamarabb kizúgtunk volna, ahogyan tettűk az utóbbi években.
És mert te pár embert gyülölsz és azt sem bírod elismerni, hogy gól és gólpassz nélkül is lehet jól játszani - mint Jovic az Atletico ellen-, attól még az a játékos használható lenne. Más taktikával (nincs sajnos), más felfogással.
A személyeskedés úgy gondom nem egy jó dolog. Persze, ha érvek nincsenek, akkor ez marad, ami nálad gyakori.
Nem hiszem, hogy lehazugozni (még ha nem is dirketbe) a másikat, főleg Steve-et, jó dolog.
Senkit nem gyűlölök a világon. Annyi igaz, hogy Hazardra haragszom, mert átverte a csapatot és így engem is, de ennyi. Mindig szorítok neki, ha lehetőséget kap. Általában hiába.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Alapvető probléma, hogy nem bírod felfogni, hogy másnak más a véleménye és szerinte tök jogos, hogy hazugság azt mondani, hogy nincs kivel rotálni. A keret legtöbb játékosa egy spanyol top10 csapatba beférne, használni kéne értelmesen őket.kiserik írta:Jovic: Soci ellen 70 perc, gól, gp, Tico ellen, 45 perc, semmi, Cadiz 20 perc, semmi, Elche 35 perc semmi, Elche 80 perc semmi, Granada 25 perc semmi, Inter 80 perc semmi.Anthony írta: Kroost talán azért vette le mert meccsek óta alibi sz*r a teljesítménye.
Nem értek egyet Steven, látszott Jovic-on is hogy lenne benne kakaó ha kapna játékidőt. Bale, Hazard szintén. Lenne kivel rotálni, hazugság hogy nincsen:
Bale
Hazard
Camavinga
Fede
Nacho
Jovic
Nehogy már ne lennének jók egy Alaves ellen vagy egy kupa meccsen.
És akkor nem megy az alapkezdő 60.000 perccel a lábában a PSG ellen.
A kupa kiesés és a PSG elleni teljesítmény is kb traumatikus élmény kategória.
Hazard: nem sorolom, 10 meccsen játszott több mint fél órát, ezeken 2 db gólpassz, 8-on semmi
Bale: sérült volt majdnem egész évben. Mikor kellett volna használni?
Fede a 11. Legtöbbet koptatott játékos.
Cama: többször megkapta a lehetőséget, fiatal és szeleburdi még. Ez nem a Rennais. Itt sok hiba nem fér bele.
Legközelebb úgy hazugozz, hogy legyen alapja.
Az is ehangzik sokszor, hogy nem cserél. Általában elég későn tudjuk lezárni a meccseket a cserék meg olyanok amilyenek, de a tendencia nem az, hogy meccseket döntenek el. Tegnap meglett a második és jöttek is a cserék. Azt kellene belátni sokaknak, hogy ha Carlo folyamatosan rotálna, akkor valószínűleg nem vezetnénk a bajnokságot és talán a kupából is hamarabb kizúgtunk volna, ahogyan tettűk az utóbbi években.
És mert te pár embert gyülölsz és azt sem bírod elismerni, hogy gól és gólpassz nélkül is lehet jól játszani - mint Jovic az Atletico ellen-, attól még az a játékos használható lenne. Más taktikával (nincs sajnos), más felfogással.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Én év elején úgy voltam, hogy boldog leszek ha behúzzuk a bajnokságot és visszavágunk az atletinek, behúzzuk a 2 hazai kupa közül az egyiket és a BL nyölcaddöntőből továbbmegyünk egy jó sorsolás esetén. Ha meg nem, az sem tragédia.
Erre minden esélyünk megvolt és, ahogy mentek a meccsek talán több is. A Barca még a múltévhez képest is jóval gyengébb, az Atleti is csupán hangyányival jobb náluk. A Sevilla közepesen túlteljesít, ők az egyetlen "kihívónk" és a bajnokságot muszáj behúzni.
A kupakieséssel még talán meg is tudtam volna birkózni, ha valamelyik "nagy" ejt ki, de ilyen nulla játékkal, Asensioval középen, késői cserékkel stb., na így nem. És még így is csak 1-0. Mi lett volna, ha egy valamennyire tűzben tartott Jovic kezd vagy Hazard aki az előző körben lőtte tovább a csapatot, akinek valószínűleg ez jót tett, nem pedig az azelőtti nap hajnalban játszott Vini egy 5+ órás repülőút után.
Vannak itt bőven használható játékosok és meg merném kockáztatni, hogy még Mariano is az. A Lyonban annak idején volt egy 0,6-os meccs/gól átlaga, nem olyan haszontalan ő. Egy első-második körös kupameccsre is bedobhatnánk, ha nem lenne ott előtte Jovic (aki persze ekkor sem játszott), de akár egy középcsapat ellen is meg tudná oldani a dolgot, ha kellene. Persze ehhez nem egy Benz szerű szerepkörben kell játszatni, ahogy Jovicot sem. Ősszel hozott is néhány teljesen vállalható teljesítményt azon a 4 meccsen a szerb. Lehet, hogy bőven nem érte meg a pénzét, de Benzema pihentétéséhez a komolytalanabb meccseken, minden megvan benne.
Marcelo a bunkeresek ellen lenne tökéletes, jobb is, mint Mendy. Egyedül Vallejo az aki talán reménytelen, viszont őt meg alig láttuk idén.
Lehetne itt bőven kit használni. Persze nem egy Zidane féle A-B csapatos rendszerben, de sokszor simán lehetne 4-5 embert pihentetni, csak ahhoz persze mindenkit minimálisan játékban kéne tartani. Jobboldalt majdhogynem teljesen mindegy ki játszik, kb. egy szinten vannak a "posztriválisok", ott senkinek nem kéne elfáradnia (egy jó Carvajal azért talán jobb Lucasnál, ha épp ép). Középen és a baloson Nacho és a néha bedobott Marci, vagy akár Miguel megoldhatná. Fede a legeértelműbb középre. Én személy szerint a Kroos-Modric-Fede(+ talán Case) között ugyanolyan mértékben osztanám el a játékperceket. Ceba és Cama(ha utóbbi mellett van egy Kroos vagy Case) is jó alapanyag, Blancot meg lassan el is felejtjük. Szegény nyomorék Hazard sem a régi már, nem fogja végigcselezni a fél Arsenalt és bevágni, de a játékintelligenciája és technikája révén őt is rotálni lehetne Vinivel. Bale meg ezzel az évek óta nem látott "motivációval", amivel "méltó" módon akarja elhagyni a klubot, még a kezdő jobbszélső is lehetne.
A szuperkupa mellett muszáj lesz behúzni a bajnokságot is és a Barca, Atleti, Sevilla kupából való kapitulálása után azt is illett volna. Meg vagyok róla győződve, hogy a megfelelő keret menedzsment mellett jönnie kellett volna a hazai triplának és egy jobb sorsolás esetén a Bl negyeddöntőnek is, de ez még a PSG ellen sem reménytelen. Továbbmegyek. Ha egy esetleges továbbjutás után meg szembejönne egy Benfica/Ajax, MU/Atleti, Villarreal/Juve, vagyis egy múltévhez hasonló jó sorsolással még akár a tavalyi elődöntő is összejöhetne és mennyivel több pénzt jelentene ez a PSG elleni kieséshez képest. Ez most sajnos nagyon közel áll a reménytelenhez, pedig -Ramos, Varane, Öde, Bodri +Alaba, Cama keret akár erősebb is lehetne a feljavult Vinivel és Militaoval és a rengeteg sérülés nélkül. A fáradtság (és az ismét leírt keret menedzsment) az egyedüli ludas ebben.
Ez szerintem nem elégedetlenség, csak az erőforrások nem megfelelő használatának köszönhető csalódottság. Én sem várok semmilyen BL csodát (egy elődöntőhöz is rengeteg szerencse kellene, még ha a legjobban is lennének használva a fiúk), nagyrészt csak a kupakiesés fáj.
Erre minden esélyünk megvolt és, ahogy mentek a meccsek talán több is. A Barca még a múltévhez képest is jóval gyengébb, az Atleti is csupán hangyányival jobb náluk. A Sevilla közepesen túlteljesít, ők az egyetlen "kihívónk" és a bajnokságot muszáj behúzni.
A kupakieséssel még talán meg is tudtam volna birkózni, ha valamelyik "nagy" ejt ki, de ilyen nulla játékkal, Asensioval középen, késői cserékkel stb., na így nem. És még így is csak 1-0. Mi lett volna, ha egy valamennyire tűzben tartott Jovic kezd vagy Hazard aki az előző körben lőtte tovább a csapatot, akinek valószínűleg ez jót tett, nem pedig az azelőtti nap hajnalban játszott Vini egy 5+ órás repülőút után.
Vannak itt bőven használható játékosok és meg merném kockáztatni, hogy még Mariano is az. A Lyonban annak idején volt egy 0,6-os meccs/gól átlaga, nem olyan haszontalan ő. Egy első-második körös kupameccsre is bedobhatnánk, ha nem lenne ott előtte Jovic (aki persze ekkor sem játszott), de akár egy középcsapat ellen is meg tudná oldani a dolgot, ha kellene. Persze ehhez nem egy Benz szerű szerepkörben kell játszatni, ahogy Jovicot sem. Ősszel hozott is néhány teljesen vállalható teljesítményt azon a 4 meccsen a szerb. Lehet, hogy bőven nem érte meg a pénzét, de Benzema pihentétéséhez a komolytalanabb meccseken, minden megvan benne.
Marcelo a bunkeresek ellen lenne tökéletes, jobb is, mint Mendy. Egyedül Vallejo az aki talán reménytelen, viszont őt meg alig láttuk idén.
Lehetne itt bőven kit használni. Persze nem egy Zidane féle A-B csapatos rendszerben, de sokszor simán lehetne 4-5 embert pihentetni, csak ahhoz persze mindenkit minimálisan játékban kéne tartani. Jobboldalt majdhogynem teljesen mindegy ki játszik, kb. egy szinten vannak a "posztriválisok", ott senkinek nem kéne elfáradnia (egy jó Carvajal azért talán jobb Lucasnál, ha épp ép). Középen és a baloson Nacho és a néha bedobott Marci, vagy akár Miguel megoldhatná. Fede a legeértelműbb középre. Én személy szerint a Kroos-Modric-Fede(+ talán Case) között ugyanolyan mértékben osztanám el a játékperceket. Ceba és Cama(ha utóbbi mellett van egy Kroos vagy Case) is jó alapanyag, Blancot meg lassan el is felejtjük. Szegény nyomorék Hazard sem a régi már, nem fogja végigcselezni a fél Arsenalt és bevágni, de a játékintelligenciája és technikája révén őt is rotálni lehetne Vinivel. Bale meg ezzel az évek óta nem látott "motivációval", amivel "méltó" módon akarja elhagyni a klubot, még a kezdő jobbszélső is lehetne.
A szuperkupa mellett muszáj lesz behúzni a bajnokságot is és a Barca, Atleti, Sevilla kupából való kapitulálása után azt is illett volna. Meg vagyok róla győződve, hogy a megfelelő keret menedzsment mellett jönnie kellett volna a hazai triplának és egy jobb sorsolás esetén a Bl negyeddöntőnek is, de ez még a PSG ellen sem reménytelen. Továbbmegyek. Ha egy esetleges továbbjutás után meg szembejönne egy Benfica/Ajax, MU/Atleti, Villarreal/Juve, vagyis egy múltévhez hasonló jó sorsolással még akár a tavalyi elődöntő is összejöhetne és mennyivel több pénzt jelentene ez a PSG elleni kieséshez képest. Ez most sajnos nagyon közel áll a reménytelenhez, pedig -Ramos, Varane, Öde, Bodri +Alaba, Cama keret akár erősebb is lehetne a feljavult Vinivel és Militaoval és a rengeteg sérülés nélkül. A fáradtság (és az ismét leírt keret menedzsment) az egyedüli ludas ebben.
Ez szerintem nem elégedetlenség, csak az erőforrások nem megfelelő használatának köszönhető csalódottság. Én sem várok semmilyen BL csodát (egy elődöntőhöz is rengeteg szerencse kellene, még ha a legjobban is lennének használva a fiúk), nagyrészt csak a kupakiesés fáj.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Így így. Magunknak keseritjük meg az életet azzal, hogy semmi nem jó. Hogy hány olyan meccse volt énnekem annak amikor nem lőtt gólt, bezzeg a régi nagy csatában.Realista24 írta:
De néha még kéne állni, és értékelni a jót. Nem mindig csak azon pörögni, hogy mi a szar.
Persze régen minden jobb volt, manapság már nincs klasszis. Raulnak hány meccse volt amikor nem csinált semmit? Ligában 550 meccs, 310 gól+ gólpassz. Akkor ő legalább 240 meccsen nem csinált semmit? Eto, dinho, Figo? Az idő megszépíti a dolgokat, és a highlit videokba csak a zseniális megoldások kerülnek be, amikor Ronaldinhonak nem adta ki, meg amikor Ronaldo kihagyta a ziccert az nem
Azért mert volt 2 űrlény akik hozták évekig a meccs/ gól átlagot az nem a normális. Attól mert egy csapatban összejön egy 6 kupás szezon nem az lesz a mérce. Attól mert 5 év alatt 4 blt nyer egy csapat attól az még nem lesz elvárás. Elég magasra lett rakva a léc, de nem ez a normális.
Vannak hibák, lehet is kritizálni Ancelottit (kell is ha hibázik és makacs), meg a játékosokat is ha megédemlik, de azért próbáljuk meg a helyén kezelni a dolgokat. Azért mert a 20. percben nem vezetünk 3-0 ra az nem azt jelenti, hogy mindenki szar és nem jó a taktika.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De néha még kéne állni, és értékelni a jót. Nem mindig csak azon pörögni, hogy mi a szar.géza írta:A harom pontnak, es a masodik felidoben mutatott jateknak szerintem mindenki orul, de tegnap is voltak into jelek, amik ha nem kerulnek orvoslasra, akkor jobban rafazhat a csapat, emiatt van par emberben rossz szajiz.Realista24 írta: Ha kikapunk az a baj.
Ha dontetlen, az.
Ha csak egy null, az.
Ha három gól, akkor más.
Ti a való életben is ilyenek vagytok? Folyamat csak keresitek a gondot vagy problémát? Még ha éppen jó is minden?
Szar első félidő, jobb második. Szép játék több alkalommal, parádés gólok. Három pont.
A masodik felido igeretes volt, remeljuk a kovetkezo meccseken sikerul visszatalalni egesz meccsekre az oszi formahoz, mert akkor barki ellen van eselyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A harom pontnak, es a masodik felidoben mutatott jateknak szerintem mindenki orul, de tegnap is voltak into jelek, amik ha nem kerulnek orvoslasra, akkor jobban rafazhat a csapat, emiatt van par emberben rossz szajiz.Realista24 írta: Ha kikapunk az a baj.
Ha dontetlen, az.
Ha csak egy null, az.
Ha három gól, akkor más.
Ti a való életben is ilyenek vagytok? Folyamat csak keresitek a gondot vagy problémát? Még ha éppen jó is minden?
Szar első félidő, jobb második. Szép játék több alkalommal, parádés gólok. Három pont.
A masodik felido igeretes volt, remeljuk a kovetkezo meccseken sikerul visszatalalni egesz meccsekre az oszi formahoz, mert akkor barki ellen van eselyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ha már cserék... Ami engem zavar egy ideje (khm... évek óta) hogy a legtöbb esetben az első félidőben gyenge játékot mutat a csapat és nem sikerül kényelmes előnyre szert tenni hogy aztán a második feles elejen-kozepen bátran tudjon cserélni az edző. Pont fordítva főképp kiscsapatok ellen megy az első felében a felgmázás, sétálás aztán a második felében felpörög kicsit a játék mert kell a gól és a pont.
Nem fér a fejembe hogy nem lehet megnyomni tudatosan az első félidőt a kicsik ellen hogy aztán lehessen tartalékolni, tehermentesíteni a másodikban.
Nem fér a fejembe hogy nem lehet megnyomni tudatosan az első félidőt a kicsik ellen hogy aztán lehessen tartalékolni, tehermentesíteni a másodikban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha kikapunk az a baj.
Ha dontetlen, az.
Ha csak egy null, az.
Ha három gól, akkor más.
Ha dontetlen, az.
Ha csak egy null, az.
Ha három gól, akkor más.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema