madridronie írta:
Bezzeg Te a 19 éveddel, meg a hatalmas élettapasztalatoddal megmondod itt és tudod a tutit (?); és ezt most mindenféle bántás és támadás nélkül kérdezem Tőled. Ez még mindig egy közösségi, társalgó, vitafórum tudtommal, ahol elvileg sajtó és véleményszabadság működik, érvényesül, amelynek keretében megoszthatja az ember a gondolatait, benyomásait, érzéseit a csapattal kapcsolatban és amihez tudtommal még mindig nem kell igazolt Real Madrid játékosnak lenni!
És az egyetlen ember a fórumon, aki idegesítőbb, mint Anis, kioktat, zseniális. Bár a történet szempontjából mindegy, 20 éves vagyok, csekkolj vissza 2 nap múlva.

De rendben, elmondom érthetőbben. Lehet itt kritizálni a játékosokat, nem azzal van a gond, hanem azzal a stílussal, ami egyes játékosok topikjában megy. Vitafórum? Szerinted az vita, hogy beírják minden gyengébb meccse után, hogy "ez már megint hihetetlen. egy szar. hozzuk el suárezt, aztán itt is elpakolja a liverpooli gólmennyiségét"? Az szerinted vita, hogy faken adatokkal dobálóznak a whoscoredról, aztán ha ugyanarról az oldalról van jó adat Karimról az már nem számít?
Lehet itt ilyen hangzatos szavakkal dobálózni, hogy "sajtószabadság", meg "vitafórum", de amíg ezen az oldalon olyan dolgok kiderülnek, hogy valaki trailer alapján értékel egy filmet, és ehhez hasonlók, akkor hadd ne olvassam már ezt felületet vérkomolyan, mert aki tényleg ért is a focihoz itt, az nagyon kevés (RMCF,Toky stb), tehát ettől eltekintve csak szubjektív véleménycsere folyik.
Ja és még valami: te aztán interneten keresztül kibaszottul tudod, hogy nekem a 20 évemmel mennyi élettapasztalatom van, de hadd kérdezzek én is egyet: te sportoltál versenyszerűen? Tudod mire utaltam az "ominózus" hozzászólásomban?